Media mörkar


2008 publicerade journalisten Gunnar Sandelin en debattartikel på DN som skulle få förödande konsekvenser för honom. Idag påminner han om den och frågar om tillståndet är lika märkligt nu som då?

Debattartikeln finns fortfarande att läsa här, men ifall den av en händelse skulle försvinna så ligger den sist i Sandelins text från idag.

Sandelin ställer frågan i dagens artikel om media fortfarande väljer att mörka konsekvenserna av den hysteriska asyl- och anhöriginvandringen till Sverige? Svaret på frågan kan nog sägas vara ja.

Vad får många kommuner att idag stå på randen till konkurs? Hur kan landet med några av världens högsta skatter ha en välfärd på dekis? Varför tronar Sverige i toppen när det gäller gruppvåldtäkter, dödsskjutningar, sprängattentat m.m? Varför växer antalet utanförskapsområden? Varför rankas numera den svenska skolan till de sämsta i EU? Varför växer klyftorna i Sverige? Varför ser vi etniska konflikter blossa upp runt om i landet? Det finns hur många frågor som helst att lägga till.

Det finns inte att den enorma asyl- och anhöriginvandringen till Sverige inte spelar in. 163 000 asylsökande 2015, 420 uppehållstillstånd åren 2016-2018 och över 300 000 asyl- och anhöriginvandrare som väntas hit fram till 2021.

Oavsett vad näthatsgranskaren och andra rättsskipare säger, så driftar jag mig till att säga att det förmodligen är få problem i dagens Sverige som inte på ett eller annat sätt kan knytas till denna katastrofala invandringspolitik som ansvariga politiker dragit på oss.

Även om det kanske lossnat lite sedan Sandelin skrev sin debattartikel 2008, så är det ingen tvekan om att media fortfarande mörkar stora delar av den verklighet som följt och fortfarande följer i kölvattnet av svensk asyl- och anhöriginvandringspolitik.

Det goda samhället

Angående Sandelin var han en ganska ansedd journalist fram till 2008. Efter debattartikeln i DN är han närmast paria i mediala kretsar, vilket till stora delar visar att han hade rätt då och förmodligen har rätt nu.


8 responses to “Media mörkar

 • Stenbock

  Och skriver de något så är det antingen vinklat,eller som idag i X-pressen ren lögn.
  2007 försvann en flicka i Portugal under mystiska omständigheter.
  I dag skriver Slaskblaskan,att det skedde för två år sedan !
  Inte nog därmed för att få lögnen trovärdig,blandar de in en tysk pedofil som på den tiden,inte ens påbörjat sin kriminella bana….
  Nog borde även en sensationstidning och propagandablad kolla upp sådan fakta,innan man publicerar offret med Bild !

  Gilla

 • Paul

  En mycket bra och tidlös debattartikel som fortfarande är aktuell idag.

  Gilla

 • Bosse

  Jag har påpekat det tidigare men upprepar igen

  Alla som röstade på SD och Afs är förmodligen starkt negativa till dagens media som har som främsta mål att indoktrinera folk enligt känt mönster från gamla CCCP och DDR.

  Om alla dessa donerar 500kr till ett nationellt mediaprojekt med objektiv heltäckande rapportering i en tidning, en TV-kanal och en radiokanal så skulle detta inbringa nästan 578miljoner kronor

  1 135 627 röstande på SD
  20 290 röstande på Afs
  gånger 500kr
  ————————–
  =577 958 500kr

  Dessa pengar skulle ge mycket valuta för pengarna nu när vi har i det närmaste total censur i all PK-press

  Dubbla det till i snitt 1000kr och vi snackar nästan 1,2mijarder kronor

  Det faktum att de flesta alternativa mmedia kämpar för att överleva månad för månad visar att folk inte tar situationen i Sverige på allvar utan gör det Svensson är bäst på, dvs:
  Knyter näven i fickan och skriver på kommentarsfälten att sossar är dumma samt lägger en röst i valet vart 4e år.

  Vem tror att det kan förändra något?

  Och vilka personer har kunskap och förmåga att starta upp ett sådant mediaprojekt.

  Inte lång tid kvar nu!

  Gilla

 • SVENSK

  Till det kommer att invällarna är i genomsnitt fullblodsrasister till skillnad från SVENSKARNA och det kommer att få fruktansvärda följder för den minoritet av SVENSKAR som så småningom återstår.

  Gilla

 • ruben

  Malmö är praktexemplet på kommuner med kostnader skyhögt över vad de mäktar med att bära. Minus 5,5 miljarder måste skänkas till Malmö varje år via utjämningsbidrag. Det är så Sverige avvecklas med den sanslösa invandringspolitiken tack vare de flesta journalisters och politikers ofattbara mörkningar om katastrofliknande följder och kostnader för Sverige.

  Gilla

  • Fiona1177

   När de flesta kommuner snart ligger på underskott, vilka skall då betala in till utjämningsbidraget? Konkursar kommunen då och vilka konsekvenser får det?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: