1 maj 2018 började sommaren


KLIMAT & VÄDER. Minnet är kort så jag tänkte påminna om att 1 maj 2018 började sommaren 2018:s rekordvärme. Maj 2018 blev den varmaste maj sedan 1889 som höll det gamla rekordet med betydligt mindre utsläpp än dagens, hur det nu gick till.  

Hela Sverige fick en varm och solig sommar 2018. I större delen av Götaland och Svealand var det den varmaste sommaren som uppmätts. Det var även en av de tio soligaste somrarna som registrerats och förutom i delar av norra Norrland var den i allmänhet torr.

Juni 2018 bjöd på varierat väder men inte så mycket nederbörd utom i norra Norrland. Månaden var svalare än normalt i norr medan den var varmare i söder. Under juli steg temperaturerna i hela landet och det blev på många håll en av de varmaste julimånaderna som registrerats. Det var även mycket torrt och omfattande skogsbränder bröt ut. Inledningen av augusti var också varm men sedan sjönk temperaturerna och avslutningen på månaden blev ostadig.

Nåväl, värmen 2018 minns ni säkert och den masspsykos som rådde och råder om klimatförändringar och jordens undergång. Betydligt färre minns att sommar 2017 var den kallaste på 155 år, och det talas det tyst om.

-Pettersson såg en ladusvala häromdagen, men en svala ger som bekant ingen sommar och vi får se hur det blir 2019. Helt klart är att Gretas lärjungar redovisar värme som klimatförändringar och kyla som väder och jag misstänker att det blir skitväder i år…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “1 maj 2018 började sommaren

 • Desinformation och lögner om miljön och klimatet | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] kyla drabbade andra delar av världen hördes inte ett ljud om. Inte heller nämndes att sommaren 2017 var den kallaste på 155 år eller att antalet skogsbränder inte ökar […]

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Under flera år på 1800-talet gick inte temperaturen alls under 0 grader i Stockholm. Det har inte hänt sedan dess. Bilarna på 1800-talet måste släppt ut en massa koldioxid.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  ALLT är klimatets fel enligt globalistfanatikerna! Regnar det, är det kallt, är det hetta, är det blåsigt, är det mulet, så är det ”den globala uppvärmningen”s fel. Det bevisar bara vilket svammeltrams det är. Och i denna sörja har Greta också luras in i. Men vem orkar stå emot miljöjugend???

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: