Katastrofen fortsätter

INVANDRING. Medan statsministern och andra fortsätter ljuga om begränsad invandring så återinförs anhöriginvandringen. Sverige beviljade näst flest asylansökningar/invånare i EU under 2018. 

Statsminister Stefan (S) Löfven fortsätter surra om att andra länder borde ta sitt ansvar, tänk om han kunde koncentrera sig på Sverige i stället eller titta på de länder som tar ansvar som Slovakien, Polen, Estland osv. de är också med i EU Stefan. Förklara gärna hur du kommit fram till att Sverige ligger på EU:s miniminivå.

Mer än 500.000 uppehållstillstånd under Löfvens regeringstid, nåväl 2014 när du fick makten lovade du att fixa pensionerna och arbetslösheten med invandring, nu kan du ta tag i skogsbränderna och klimatet med fler invandrare, kanske brottsligheten, bostadsbristen och lärarbristen också…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Katastrofen fortsätter

 1. Judeutrotningen, var också kontinuerlig och systematisk! Nazism som nazism!

 2. Sällan man hör nåt om den oerhörda aveln dessa ägnar sig åt.
  Sverige måste ha de mest fördelaktiga bidragssystemen för “folk” i världen som vill avla barn utan att själva ta något ansvar!

 3. är det någon som vet om det finns något tak eller gräns för hur många anhöriga en hen kan få ta in?? Vad jag vet så är en hel by oftast släkt med varandra vilket kan röra sig om hundratals individer?? hahaa ja låt dem bara fortsätta ,ju snabbare fallet blir dess bättre

 4. Vad säger och tycker Sveriges idag tredje största parti SD om detta mån tro ?
  Är förvånansvärt tyst från SD numera.
  Blir definitivt en röst på AFS i EU-valet och även i riksdagsvalet 2022 precis som i valet 2018.


  • svar:
   tror mig veta att våra “språkrör” litar på enskilda
   sympatisörers omdömen ändå, utan att behöva
   skriva oss på näsan om alla feta grodor, då de
   passerar revy framför våra snorhorn…vi är och
   tycks vara enda Svennar som överhuvetaget
   bryr sig…bland de övriga encelliga amöborna?

 5. Förklaringen till EU:s miniminivå är att denna regering har minst förtroende bland skattebetalare i Sverige, troligen är det så han menar.

  Det blir lite så när man har extremt underkapacitet med normal tankeverksamhet, som resten av dom styrande. Finns undantagsfall där också, finns vissa som inte har någon tankeverksamhet alls utan är helt hjärndöda

 6. https://imgl.krone.at/scaled/1913250/vbc4d3b/full
  Abzurdistan är nu så överfyllt med kriminella från Långtbortistan,att våra egna tjyvar,rånare och förbrytare nu tvingas emigrera,för att kunna överleva !
  Mannen på bilden ovan är en sådan genuin svensk.Denne yrkesrånare i 50/60-årsåldern fick bege sig till Tyskland och Österrike,för att få mat för dagen.
  Efter c:a 15 banköverfall under pistolhot,kunde polisen i de två länderna med gemensamt arbete,äntligen gripa honom i Wien.

 7. Vi kan bara konstatera 7klövern o Stefan har bestämt sig Vårt fina Sverige
  skall bli ett muslimskt land med allt vad detta innebär det är bara att se hur det ser ut i muslimska länder….

 8. Maximera galenskapen – i Sverige!

  (S) är verkligen rätt parti för att genomföra detta. Och hela etablissemanget tycks i manisk anda koncentrera alla resurser därtill.

  Som fullblodsproffs på lögner ser de ut att lyckas väl med sitt uppsåt!

Kommentera