S: EU behöver mer ”fred, frihet och feminism”

EU-VALET 2019. Hela Europa skulle vinna på mer fred, frihet och feminism. Det skriver S-politikerna Annika Strandhäll och Carina Ohlsson på Aftonbladet Debatt.

De vill bland annat se ett EU-direktiv mot våld mot kvinnor – och ett me too-direktiv som ska skydda kvinnor på arbetsplatsen.

För kvinnors rättigheter i unionen kan inte tas för givna, skriver debattörerna. I stället måste kampen för jämställdhet fortsätta: ”Om inte det sker kommer kvinnors rättigheter och möjligheter att utmanas och inskränkas.”

-Pettersson säger att S-damerna har helt rätt. Europa vinner på fred, frihet och riktig feminism men jag förstår inte hur det skulle bli bättre genom att rösta på någon av socialdemokraternas kandidater. På vilket sätt blir det fredligare i Europa och bättre för kvinnorna genom att ta in fler muslimer och ge dem inflytande som socialdemokraterna vill?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “S: EU behöver mer ”fred, frihet och feminism”

 1. “Fred, frihet och feminism” Strandhäll och gänget är inte vid sunda vätskor.
  Och damerna fortsätter sitt korståg mot Svenska vita ,heterosexuella män.
  Ta in lite mer muslimer vet ja, det finns ju plats har Reinfeldt sagt.
  Fortsätt på inslagna vägen med att ta emot is mördare.
  Is terrorister är ju garanten för fred,frihet och feminism.
  Däremot den svenska mannen är hemsk. Han kan utrotas.

 2. Vad är det för fel på ordet humanism?

  Världen skulle behöva mer fred, frihet och humanism.

 3. Läste nyss att tonårstjej blev våldtagen 7:35 på morgonen på väg till skolan.., Det va väntat och kommer att hända igen. Hur tragiskt är inte det?… Sjuklövern bär med All säkerhet 100% skuld för det!
  Ingen kan ändra min uppfattning!
  Stackars tjej….

 4. Ett steg skulle vara att alla feministiska kvinnor i Sverige Flyyyyyr!!!!!, Till länder som Tunisien, Marocko, Algeriet… Egypten… Iran, Irak… Pakistan….Så blir vi lite grann av med problemet i Sverige…

 5. Sverige har en Feministisk regering och det finns även ett litet Feministiskt parti. Under den period som dessa företéelser har haft sin existens, har i princip allting gått åt fanders för våra kvinnor, flickor, unga som gamla. Kanske börjar det bli dags att börja använda det lilla innehållet mellan öronen i stället för att dra billiga poänger på aggressivt betéende. Och varför vågar ni inte kritisera kvinnoförnedrande mussar, men väljer att hacka på jämställda och ibland även hunsade, svenska män ?

 6. Det var fred och frihet och man kunde som tonårstjej/ung kvinna vistas i lugn och ro på gator och torg i Sverige före 1975, därefter har det gått utför, i raketfart i synnerhet sedan milenieskiftet.

 7. Fred och frihet är bra, men EU går ju åt det motsatta, mot en totalitär ‘Sovjetliknande’ stat med censur och olika politiska förbud, förbjudna åsikter och förföljelse av dissidenter, unika konstnärer samt andra oliktänkande. Dagens feminism har ju gått över i en sorts sjukdom, farlig för landet! EU är i stort sett bara SKIT för Sverige! som är i Fritt Fall!

 8. På grund av “public service”, röda lärare, kvinnor och demokrati så styrs Sverige nu av de mest emotionella, irrationella och okunniga personerna i landet.

Kommentera