Somalier höll kvinna fången och våldtog henne, döms till fängelse och utvisning


BROTTSLIGHET. I februari 2019 dömde Linköpings tingsrätt en 19-årig somalier till fängelse i två år och sex månader för våldtäkt och utvisning i tio år. Kvinnan blev under flera timmar hotad och utsatt för våld och våldtäkt.

Somalierna ska även betala 140.000 i skadestånd för kränkning samt för sveda och värk till den utsatta kvinnan. Mannen förnekar brott. Brottet ansågs vara så allvarligt att straffvärdet skulle vara tre och ett halvt år, men på grund av mannens låga ålder döms han till ett lindrigare straff.

Somaliern överklagade till Göta Hovrätt, som gick på Tingsrätten linje. Somaliern vädjade om att slippa bli utvisad eftersom han var hotad i hemlandet. Hovrätten menade dock att brottet var så allvarligt så han ska utvisas.

-Pettersson ser att mannen har skyddsstatus och Migrationsverket meddelar att det föreligger verkställighetshinder i dagsläget. Han kan råka illa ut i Somalia och då är svenska kvinnors säkerhet inte så mycket värt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Somalier höll kvinna fången och våldtog henne, döms till fängelse och utvisning

 • Roland Salomonsson

  Som vanligt ger domar sken av att brottslingar skall utvisas. Men direkt dom är avkunnad inlämnar brottslingens jurist ett intyg från någon imam om att brottslingen är hotad till livet.

  M ao ingen verkställighet och fritt fram för fortsatt bidragliv och nya våldsdåd

  I de sällan förekommande fall det ändå ser ut att verkställas utvisning, så sammankallas ett gäng vänsteraktivister som våldsamt demonstrerar mot utvisningen av den aktuelle ”underbart fredsälskande” världsmedborgaren.
  Har inte offren i Sverige, oftast etniska svenskar, något värde längre?.

  Gilla

 • centurion

  Varje dag när man slår upp tidningen eller sätter på datorn möts man av nya Skjutningar, Mord, Rån, Våldtäkter, Knivskärningar, Bilgrillningar, etc. Är det möjligen så att vi har blivit så blase´ av allt detta att vi inte längre reagerar som normala människor ? Med facit i hand borde det väl ändå te sig som helt naturligt, att efter detta vansinne, myndigheter och politiker åtminstone ha vett om att lägga om sin agenda ? Att byta spår. Att mana till eftertanke. Lite ödmjukhet, kanske ? Men icke. Prima valboskap, detta…

  Så en annan sak…När ska Röskrikan käka upp sin högra sko…?

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Ja det kan ju inte vara en batikhäxa, för då hade hon inte
  anmält, eller är det bara Afghaner som får fri lejd där??

  Gilla

 • SVENSK

  Varför vill de ha hit honom om 10 år? ingen SVENSK vill det!

  Gilla

  • maar

   Kräket har skyddsstatus !!!!, dvs kan inte utvisas. ”Det föreligger verkställighetshinder i dagsläget” – alltså, då är det bättre att han stannar i Sverige och våldtar ännu mer. Sverige är fantastiskt !!!!!

   Gilla

 • ossie

  Utvisning Ha Ha Den kommer inte att verkställas.

  Gilla

 • imbi

  Stackars somalier, nu får han åka hem till bananaland, där han hör hemma.

  Ska det verkligen krävas en våldtäkt för att bli av med negrerna? Vore det inte smartare att inte ta in dem?

  Vore jag frukthandlare så skulle jag slänga rutten frukt.

  Gilla

 • 4 L stapel

  Öka utflödet. Stoppa inflödet. Få ordning på polis ,skola .vård. om det inte är försenat så det är kört. Sverige har gått under. !!!!!!!. Packar ner flaggan o söker asyl Australien.

  Gilla

 • 4 L stapel

  Öka utflödet. Stoppa inflödet. Få ordning på polis ,skola .vård. om det inte är försenat så det är kört. Sverige har gått under. !!!!!!!. Packar ner flaggan o söker asyl Australien.

  Gilla

 • age

  Hade kvinnan följt med ”somaliern” frivilligt?
  Var kvinnan en svensk kvinna?
  Var hon ”vid sina sinnens fulla bruk?

  I så fall:
  ”När huvudet är dumt får kroppen lida”.

  Finns väl ingen normalt begåvad, svensk
  kvinna som följer med en sådan individ?

  Har ”Me Too” några rekommendationer?

  Verkar som att kvinnor behöver rådgivning?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: