Socialdemokrat sysslar med uppvigling

INRIKES. Den kontroversielle före detta Sverigedemokraten Thoralf Alfsson blev riktigt förbannad när han såg ett blogginlägg på nätet av socialdemokraten Mike Waxmann från Kalmar.

Bild från Waxmanns blogg

Mike Waxman (S) kallar Thoralf rasist och antisemit och har lagt upp en bild på den fastighet där Alfsson bor och har sin lägenhet och skrivit “här bor en rasist”.

Thoralf har haft ett antal fönsterkrossningar i sin lägenhet, man har klottrat och sprayat på fasaden så att fastighetsägaren tvingats till sanering och att måla om delar av fasaden. Någon har sprängt bangers utanför hans köksfönster. För att nämna en del saker som inträffat under de år Alfsson varit aktiv politiker och haft sin lägenheten i fastigheten.

Det som är riktigt problematiskt är att de fönster som finns på bilden Waxmann lagt ut tillhör Thoralfs grannar och om något händer efter att Waxmann publicerat bilden så bär Mike Waxmann och Socialdemokraterna i Kalmar det fulla ansvaret för detta, anser Thoralf Alfsson!

-Pettersson tycker det är konstigt att inte riksmedierna gått igång på detta. Tänk er om en Sverigedemokrat lagt ut en bild på en känd socialdemokrats bostad…Intressant att socialdemokraten på sin blogg skriver att vi måste visa varandra mer kärlek, Mike Waxmann (S) tillhör tydligen dem som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

Thoralfs blogg…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

21 thoughts on “Socialdemokrat sysslar med uppvigling

 1. Det där om kärlek och “allas-lika-värde”, är som vanligt bara svammel, hos socialistasen, för att få gillande och gehör från de godtrogna. I själva verket är det bara de egna, och de man väljer ska förtjäna det, man menar. Alla övriga kan man hata gränslöst, och bära sig åt hur man vill emot, enligt vänsterslöddret. Men det nämner man ju såklart ingenting om. Man har tagit efter muslimerna, och börjat tillämpa taqiyya, så är det nog. Ärlighet, har ju ALDRIG varit vänsterristernas första prioritet.

 2. På tal om boxare, tänkte på undersökningen om skaderisk.
  1% trodde inte på någon risk, 99% förstod inte frågan…..

 3. Kul typ som drar rasistkortet, judekortet och cancerkortet, när det börjar blåsa om öronen på honom efter att felaktigt ha pekat ut Thoralf som rasist och judehatare.

   • Ja,och lär vara en av de mindre kloka bland Sossarna !
    Kvaliteten inom “Arbetarpartiet Socialdemokraterna” sjunker allt djupare….

 4. En troende Socialdemokrat är ofta den sämsta sortens skitstövlar,
  han är långt ifrån ensam, för att ta en på den kvinnliga sidan kan jag nämna Annika Strandhäll.

  Visst är det något märkligt med Sossarna, som säger att Sverige är världens mest jämställda land, där båda har samma värde,.

  Ändå så bugar o bockar dom för Muslimer, som inte på något sätt
  sticker under stol med att kvinnan bara är hälften så mycket
  värd som mannen?? Mycket märkligt!

 5. Håller inte med i Petterssons benämning om att Thoralf är kontroversiell, det epitetet borde inte användas på en Sverige vänlig blogg om en
  Sverigevän, att vara motståndare till islamisering av Sverige är sunt och friskt, inte kontroversiellt!

  Det är nedsättande att använda samma vokabulär som vänstern.
  Alla som inte håller med om fri invandring, lägger sig platt öför islam, öppna gränser, pride, multikulturell smörja, handhjärtan, fittmössor och gullande med is mördare är inte kontroversiella, det är resten av Sverige som är avvikande och hjärntvättade.

  • Thomas, jag gillar Thoralf och ordet kontroversiell betyder, vållar tvist, om­tvistad, om­stridd och det är svårt att neka till att Thoralf är omstridd, många gillar honom, andra inte.

   Jag tillhörde dem som protesterade när han uteslöts ur SD.

   • Ordet har glidit i betydelse och man menar nog allmänt idag att en kontroversiell person är en som ogillas av de flesta. Så denna gång håller jag inte med dig , Pettersson. Skulle aldrig kalla Thoralf kontroversiell.

   • Jo, jag vet att TA får den beteckningen kontroversiell men min poäng var inte att ifrågasätta om du gillar Thoralf eller inte,
    Poängen är att inte använda vänsterträskets vokabulär.
    99% av besökarna på denna blogg uppskattar Thoralfs kamp mot islamiseringen skulle jag tro. Och för oss är inte TA det minsta kontroversiell. Det är Sd som istället böjer sig inför globalisterna mer och mer.

 6. Två saker: det luktar DDR-fasoner och då är allt tillåtet på folk som inte tycker som Sossepaket
  Den största antisemiten i Sverige är Margot Wallström

Kommentera