Stäng

Minderårig flicka utsatt för våldtäkt utomhus

BROTTSLIGHET. En minderårig flicka överfölls och våldtogs i Länna, Huddinge kommun söder om Stockholm på torsdagsmorgonen. Polisen söker efter en misstänkt gärningsman i området. Larmet kom in klockan 07.35 efter att ett vittne hört skrik, uppger polisen

Det verkar farligt att gå i skolan, flickan var på väg till sin skola när våldtäkten skedde, de som klarar sig från våldtäkt riskerar att bli rånade på vägen hem, det nya Sverige är spännande…

Bagdad-Bob…

-Pettersson hittar inget signalement…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 reaktioner på “Minderårig flicka utsatt för våldtäkt utomhus

 1. Hur kan något sådant hända i dagens och 7 klöverns trygga och heligt mångkulturella Sverige ?

 2. SKRÄMMANDE…Svårt att förstå lidandet för flickan och föräldrarna, syskon…..! Men enligt ”feministerna” och Steffan Löven är det ”MÄN” som begår dessa brott, de vill inte peka ut någon speciell grupp av män. När HD vägrade utvisa en Somalier som är dömd för grov våldtäkt protesterar inga ”feminister”…! Somaliern har haft PUT (uppehållstillstånd) i 4 år och varit småkriminell hela tiden! På grund av att han varit i Sverige så länge som 4 år anser HD att han inte ska utvisas. Tack 82:an, ni har beställt detta!

 3. Stenbock vågar gissa på,att det är en ”svensk man”…
  En annan av denna typ,dömdes idag till 8 års fängelse för mord på ett treårigt barn.Ovanligt milt straff när man läser hur bastarden slagit ihjäl den lille med ett ”trubbigt föremål”, i huvudet och på kroppen.
  Som vanligt fega ynkliga individer,de har importerat…..

   1. Tanten:
    Bloggen besökes till delar av sjuka personer.Inte då enbart av Islamister, utan även efterblivna inhemska vänstermuppar !

   2. Ja,Tanten du har rätt .Vilken jävla idiot som har gett en tumme ned. Dennes dotter har säkert inte blivit våldtagen.
    Denna egoistiska vänsteramöba.

 4. Polisen har ett signalement men behåller det för sig själv, jaha då vet vi att det sannolikt är en berikare och pensionsräddare som är GM. Alltså helt väntat.

 5. Vilka sjuka jävlar det finns i vårat land.. speglar dock regeringen våran.

  stenhård kontroll på våra familjer som gäller nu, annars får vi tyvärr räkna med detta vansinniga som pågår varje dag nu!!

  Det jag tycker är väldigt ”underligt”.. är att det är så lite ”motstånd” från tjejerna i landet om allt som pågår.?? Jag menar dom har ju varit väldigt stridiga i alla möjliga ämnen annars.. bara något jag uppmärksammat.

 6. Grundläggande signalement saknas, men är övertygad själv att det är frågan om en ljugande socialdemokrat med fel ålder i passet, nyligen ankommen till landet, samt ser mörkt på sin framtid i landet.

  Suck, varför är allt så enkelt förutsägbart, trots politikernas lögner ser man direkt sanningen.

  Tror verkligen dom däringa politikerna att vi går på deras billiga lögner?

 7. Polisen söker efter en misstänkt gärningsman säger man men var är beskrivningen av gärningsmannen?

   1. Den värsta kommentaren är väl från polisen. Han var klädd i svarta handskar. Endast svarta handskar? Är det inte bättre att dom håller käften än skämmer ut sig på detta sätt. Förut så har alla haft svarta byxor. Men det verkar som om det signalementet var för avslöjande så nu har man bytt ut det mot svarta handskar. Denna yrkeskår har jag ingen respekt för.Dom kan ha ett helvete.Igår så frågade dom en polis vilka som gjorde pojkrånen framför allt i Stockholm. Det var 10.000 kr fråga sa han. Dom gäng man har tagit vilka har det varit?Jo invandrarungar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: