Vi ska bekämpa dem på global nivå…

ISLAM. Den 21 april utsågs generalmajor Hossein Salami till ny befälhavaren för det Iranska islamska revolutionsgardet.  General Major Hossein Salami sade nyligen att planeten skulle rensas från smuts och existensen av USA, Israel, deras partner & allierade. Det betyder de flesta som läser denna blogg.

Islamska revolutionsgardet är i första hand en organisation för inrikes säkerhet men ägnar sig också åt så kallad asymmetrisk krigföring, alltså krig med icke konventionella metoder som gerillakrigföring, avsiktliga attacker på civilpersoner och civila anläggningar, spridande av desinformation för att smutskasta motståndaren och väcka omvärldens sympati, självmordsbombare och självmordspiloter. Attacker mot ”fientliga intressen” utanför stridsområdet, till exempel ambassader, företag, turistmål.

Revolutionsgardet har slagits i det syriska inbördeskriget där det strider tillsammans med trupper från Assadvänliga palestinska grupper och Hizbollah. De har egen arme, flygvapen och flotta och kontrollerar en stor del av irans ekonomi.

USA:s president Donald Trump har nyligen klassat Islamiska revolutionsgardet som en terrororganisation.

IDF Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Vi ska bekämpa dem på global nivå…

 1. Håller nog med iraniern om att USA och Israel bör sopas bort . Menar då deras politiker samt de oligarker som föder och göder dessa . De ligger bakom det mesta av problemen vi har . Borg sade ju det till dem : ni startar problemen ( krigen ) vi tar hand om de som flyr ( tar flyget till Arlanda ) med vidhängande problem . Bilderberg har oss som i en ask . De lyckas dupera vår politiker på deras möten . Mvh Sjöström

 2. Det är bara att vänta in nästa dåd i sverige, och förundra sig vad våran ”Landsfader” säger för något käckt till sitt försvar denna gång, för att försvara terroristerna!!!!
  kanske lite käckt – ”Det har uppstått ett litet samarbetsproblem över de politiska gränserna”???

 3. Har inte sett någon säga det ännu, men jag tror att terrordådet på Sri Lanka var en muslimsk hämnd på dådet på Nya Zeeland. Hämndoffren blev helt oskyldiga kristna och turister. Muslimälskaren Löven kallar inte till någon presskonferens, BARA för att det var muslimer som massmördade över 300 personer!

  • Väldigt enkelt – vad vi har i dag är globalistiska muslimer mot nationalistiska kristna.

   Globalistsidan har fördelen med oljemiljarder, antal galet hängivna människor samt muslimska ledare som Löfvén, Merkel, Macron, May med flera.

   Vi har bara oss själva, tror vi ligger risigt till.

  • En Lankesisk minister bekräftar nu att det sannolikt var en hämnd!
   Deras agenda tycks vara att hämnas på vem som helst som inte är muslim!

   • Du får inte svälja allt som PK efter några timmars funderande, funnit ut som orsak !!
    Dessa idioter som utför terrorhandlingar,vet inte ens var New Zeeland eller ens Abzurdistan,finns på klotet……Bla,bla,bla från PK,för att mildra hatet och avskyn,mot dessa sa-ans Islamister !

Kommentera