Stäng

19 reaktioner på “Det brinner

 1. Men har man sett här kommer mera av dom som flytt för sina liv från krig och helvete. DOM ser helt förstörda och magra dessutom som dom inte ätit något på veckor, det är precis dom här människorna som Stefan löfven menar att alla svenska måste ställa upp och offra sin egen välfärd och GE DEN till dessa stackars människor. Och så finns det dom som tycker att det är tid att GE till svenska fattigpensionärer som inte har mat hela månaden,
  NU KAN JAG SE VILKET STORT HJÄRTA VÅRAN STATSMINISTER HAR, OCH DET ENDA SOM HAN VILL ÄR ATT GE HELA SVENSKA FOLKETS VÄLFÄRD TILL DOM SOM VERKLIGEN BEHÖVER DEN SOM TYP DOM SOM KAN VARA PÅ VÄG TILL SVERIGE.

 2. De beter sig, som fiendesoldater och förtjänar förstås skjutas ned av landets soldater.
  Eller är det FN:s, EU:s och den humanistiska stormaktens s.k. ”utsatta” adepter? Varför görs det inget. De ska samlas in och skickas hem. Jag förstår inte vad EU sysslar med.

 3. Förstår inte ett ord av vad dom skriker, men gissar att det är gratis bidrag, lägenheter, mobiler, tandvård, sjukvård dom gapar efter.

  Hela planeten skall försörjas av ett litet lands fåtal skattebetalare.

  Till detta alla feta löner till muslimerna i regering och riksdag.

 4. Att bygga upp något kräver ett visst mått av förstånd.
  Att riva ner klarar vilken idiot som helst.

 5. En av de gripna i Sri Lanka är syrisk medborgare meddelades i nyheterna nyss. Hur många syriska medborgare befinner sig inte i Sverige utan id-handlingar och okänt uppsåt?

 6. Idag meddelade icke- svenska nyheter att open arms skickar en båt till Grekland. De flesta NGO har slutat att fiska upp migranter på Medelhavet men nu kommer en båt igen. Den har inte tillstånd att fiska upp några eller köra persontrafik men de ska hjälpa till. Det verkar som de vill återfå fokus på det hela. På filmen här kan man se att det är många aktivister som deltar, blonda kvinnor. Batikhäxor och barn, samma som vid Mexikanska gränsen. Osmaklig hantering ffa med barnen.

 7. Gick in här för att kommentera alla ANLAGDA BRÄNDER i Sverige!! Sossarna och de andra döskallarna importerar terrorister genom tom speciallagar den s.k. ”gymnasielagen”! Ja, gott folk nu driver de runt i vårt land och begår grova brott, ex mordbränder!! TACK FÖR ATT NI RÖSTADE PÅ 7KLÖVERN!! (IRONI…!!)

 8. Ja dom får nog sätta lite fart så att dom hinner komma till Sverige innan deras förlöpare har hunnit med att bränna ner allt som går att elda . Förstår inte deras förkärlek till tändstickor hade dom inte några sådana hemma eftersom dom är så glada i att använda dom så fort dom kommer till ett främmande land .

 9. En ockuptionsmakt,dagens soldater från dysfunktionella våldskulturer utger sig för att vara migranter,men deras vidriga våldsamma beteende avslöjar dem,kriminella soldater som hatar allt vad väst står för och har uppnått.Men de är beroende av alla bra uppfinningar väst gjort som tex mobiltelefonen bilen mfl.

 10. Och snart kommer stora delar av Sverige att stå i brand igen.
  I krig kallas det den brända jordens taktik och det är det vänsters vänner, de radikala muslimerna, ägnar sig åt.

 11. Horder med vuxna män, sugna på en kravlös tillvaro, sex med hjälp av våld, senaste mobiltelefonen, droger och gymnasiestudier. Tacksamheten går inte att ta miste på hos regeringen, tack för att ni väljer Sverige!

  1. ”öppna ERA (inte hans eget) hjärtan!”

   Finns det någon beräkning på hur mycket Sverige förlorade på att dessa dumskallar styrde landet?

   De skänkte i alla fall bort hela försvaret på
   Gotland och lade ner det mesta av övriga
   försvaret.
   Men den där, som visade snoppen, fick beröm
   för att ”landets ekonomi hade gått bra”.

   Det var nästan lika stort LANDSFÖRRÄDERI
   som socialdemokraternas kontrakt med
   muslimerna!

   1. Apropå försvar, skogsbränder och hur skallarna lade ner det mesta.
    Runt år 2000 fanns det nästan 100.000 hemvärnsmän i landet. Dessutom fanns det ett stort antal regementen, som nu har gått i graven.
    Hemvärnet och försvaret är bra att ha då det brinner i skogen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: