Sveriges regering avråder från resa till ännu ett område på grund av muslimer

ISLAM. I dagsläget avråder Sveriges Regering – UD oss från att resa till 49 länder eller delar av länder/områden. Kan någon på fullt allvar tro att det är en tillfällighet att representanter för fredens religion som utgör 20 % av världens befolkning är inblandade i 40 stycken eller 80 procent av världens konflikter. 

Pettersson undrar varför regeringen och journalistkåren aldrig nämner islam som en orsak till majoriteten av allt våld och elände i världen.

Muslimer är osams med kristna, judar, buddister, hinduer, ateister, de bråkar i Ryssland, Kina, Thailand, Indien, i Europa, i Afrika men mest av allt bråkar dom i muslimska länder med andra muslimer.  

 1. Afghanistan
 2. Algeriet
 3. Azerbajdzjan
 4. Burkina Faso
 5. Burundi
 6. Centralafrikanska republiken
 7. Colombia
 8. Demokratiska Republiken Kongo
 9. Ecuador
 10. Egypten
 11. Elfenbenskusten
 12. Eritrea
 13. Etiopien
 14. Filippinerna
 15. Georgien
 16. Haiti
 17. Indien
 18. Indonesien
 19. Irak
 20. Iran
 21. Israel
 22. Jemen
 23. Jordanien
 24. Kamerun
 25. Kenya
 26. Libanon
 27. Libyen
 28. Malaysia
 29. Mali
 30. Mauretanien
 31. Moçambique 
 32. Niger
 33. Nigeria
 34. Nordkorea
 35. Pakistan
 36. Palestinska områden, Gaza
 37. Ryssland
 38. Saudiarabien
 39. Somalia
 40. Sri Lanka
 41. Sudan
 42. Sydsudan
 43. Syrien
 44. Tchad
 45. Thailand
 46. Tunisien
 47. Turkiet
 48. Ukraina
 49. Venezuela

2015-07-11_0818

UD

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Sveriges regering avråder från resa till ännu ett område på grund av muslimer

 1. Här är det ord och inga visor vad som sägs om denna feministregering.
  Med denna regering som profilerar sig att vara feminister till omvärden.

  UN Watch challenges Swedish “Feminism”

 2. Enligt vår utrikesminister är det Islam, som bidrar och bidragit till vår civilisation. Jag förstår inte hur. Ser mest utvecklingen mot allvarliga inrikeskonflikter, som delvis redan startat med viss etnisk rensning av svenskar och svenskars företag i många svenska stadsdelar med samma metoder, som korvkiosken i Danmark. Vi behöver en helomvändning från vad, som verkar vara allvarliga dysfunktionella störningar i Sveriges regering. För inte är det väl patetisk dumhet det handlar om?

 3. P1 har fortfarande INTE nämnt bombattackerna som TERRORDÅD, trots att det är helt uppenbart. De har inte heller sagt något om de gripna, att det handlar om muslimer! Fullständigt ohyggligt!

 4. Sen undrar jag vad Ukraina, Nordkorea och kanske Georgien har på listan att göra.

  Om man inte åker till gränsen mot Ryssland så är och känns Ukraina betydligt säkrare än Sverige och jag har mycket svårt att tänka mig att någon skulle bli utsatt för ett brott i Nordkorea.

  Georgien har jag inte varit i, men det verkar ju fint!

  https://www.albatros.se/resor/gastfria-georgien

 5. Idioter som skriver detta. Fatta att Azerbajdzjan är sekulärt. Några exempel – “IS-turister” fängslas blott vid presumtion om deltagande i IS, wahabister och salafister får inte förkunna sina läror och får inte ta plats i parlamentet i Azerbajdzjan. Imamer som hetsade mot judar blev fängslade, moskeer stängda. Ta bort Azerbajdzjan från listan, lägg till Sverige i listan.

 6. Margot Wallström kan väl ordna gruppresor till dessa länder för regeringsmedlemmar, dom verkar ju vara populära inom den politiska eliten.

  • Precis vad som borde göras!!! De har inget är i väst att göra, och bidrar bara med ondska, inte det allra minsta positivt! De drar bara ner våra samhällen till en amöbas levnadsnivå!

Kommentera