Svensk Gubbe Om Löfvens Tillkortakommanden


”Du är en stor skithög Stefan!”

 


11 responses to “Svensk Gubbe Om Löfvens Tillkortakommanden

 • Fattig lappen

  Till svensk gubbe vi gör uppror ,var ska vi träffas ?
  Denna misär mot våra fattigp och hemlösa

  Gilla

 • robbcos

  bra gubbe. tyvärr så är de flesta i denna generation fostrade att skälla på TVn men är tyst o lydig när man har möjlighet att påverka. min mor med väldigt liten pension vet hur orättvist systemet är men väljer att hålla käften. den som kunde mobilisera några 100 000 arga gubbar o gummor kunde också välta hela denna PK elit som styr landet, med skattefinansierad Media, politiker och sk kultur elit. Men det är inget att hoppas på, hjärntvätt, bröd o skådespel har förlamat de allra flesta till lydiga o nyttiga idioter.

  Gilla

 • Stenbock

  Det var en klurig gubbe,du Stefan…
  Han liksom Stenbock,har ju båda blivit så till åren,men har båda vårt goda minne kvar,från tiden när ni Sossar,slickade Nazisterna i brunhålet !
  Mycket av vad han berättade kände jag väl igen.
  Att Bofors kanoner t.ex. var de enda som gick att använda av artilleriet i vintriga Ryssland,berättade en av mina vänner,från Kneipen.
  Vidare besökte jag som ung de tyska officerare,som vandrade runt på perrongen vid landets näst sista station,före gränsen. Ibland fick jag t.o.m. choklad o. karameller av dem.
  Detta i väntan på att tågen åkte vidare med Färjan,över till Danmark.
  Antagligen ville Socialisterna inte visa upp Permittent-och Röda Kors-tågen för Stadsborna därför väntan ute på ”byschan”.Tåg som flera gånger i veckan stannade till i vår lilla by.
  Tja Sossar och andra ”politiker” i dåvarande samlingsregeringen,var som gubben riktigt säger ”neutrala förrädare”,som gärna gick Adolf & Co till mötes.
  Elektrolux var ett av de svenska företag som tjänade storkovan,genom sin export av bl.a. styr-elementen för V-vapnen. Skulle kunna räkna upp massvis med andra svenska företag som tjänade export-förmögenheter under de åren,men får räcka för idag.

  Gilla

 • Grune

  Jag håller fullkomligt med honom om att Löven är en stor skithög.
  En annan sak är att så stora delar av den Svenska valmanskåren är så erbarmligt urblåsta i skallen så att dom kan rösta på ett sådant parti som sossarna, det är obegripligt.

  Gilla

 • Carl ekström

  Tack fan vad bra ddu är.

  Gilla

 • ossie

  Vem är gubben ??

  Gilla

 • turrim

  Sossarnas kandidat till Europaparlamentet Heléne Fritzon säger bakom betalvägg i Sydsvenskan att hennes viktigaste uppgift är att hålla extremhögern borta från makten.

  Vad nu extremhögern är. Det vet hon nog inte själv. Men konkret, vad är viktigast just nu för medborgarna i Sverige och Europa? Det vet eller säger hon inte.

  Gilla

 • Susanna

  Felprogrammerad gubbe, men inte i allt. Tänk bara hur Europa hade sett ut idag om den rätta och goda sidan vunnit över socialistljugarna? Alla Europeiska kvinnor hade kunnat röra sig tryggt och fritt utan neg*er, ar*ber, zi*gar, muslimer och annat slödder som jagat dem. Trygghet och tillit hade fortsatt att råda. Jag skulle skämmas att lägga blommor på sovjetsoldaters / djävulens lakejers gravar som dog. Däremot har han ju rätt i vilka avskum Röfven och såssarna är. Och vilken bra kille Karl Martell (Den tidens Adolf Hitler) var har han ju självklart helt rätt i.

  Gilla

 • SVENSK

  Bra! jag älskar yttrandefriheten! Många sanningar där!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: