Passande arbete för troende muslimer


GOTT OCH BLANDAT. Tranor, svanar och gäss har länge varit ett växande problem för det svenska jordbruket och årets säsong ser inte ut att bli något undantag. Det är tranor, sångsvanar, och gäss av olika sorter som i tusental trampar ner och äter upp grödor för miljoner.

Samtidigt har vi tusentals muslimer som påstås vara oanställningsbara på grund av sin kläder och krav på att be. Det finns arbete även för dem och det  borde inte kosta bönderna någonting, vi borde ha arbetsplikt för friska människor som lever på bidrag.

P.Lindberg säljer en uppblåsbar fågelskrämma, inkl. timer, siren, inbyggd fläkt och ljus. Ett bra alternativ till den uppblåsbara som man måste transportera ut på åkern och flytta själv vore en muslim som är självgående.

Det finns c:a 60.000 bondgårdar i Sverige, en muslim per gård, 2-3 på de stora gårdarna så minskar vi arbetslösheten och skadorna på grödorna enorm.

Eventuellt behöve Muhammed lite hjälp att komma igång, men det borde vara lätt ordnat. 

Det blir väldigt bra för alla parter om de arbetande muslimerna har med sig ett inspelat böneutrop som spelas upp minst fem gånger om dagen, om inte jordbruksverket klassar det som djurplågeri.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Passande arbete för troende muslimer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: