Prioriteringen är solklar


TERRORISM. Statsminister Stefan Löfven kommenterade det blodiga terrordåd i Nya Zeeland vid en kort pressträff på fredageftermiddagen: – Det är ett fegt, avskyvärt dåd, som släcker människors liv, skadar och åstadkommer ärr för resten av livet för så många människor. – Det här är också en attack mot det öppna samhället och en attack mot demokratin, tillägger Löfven 

 • New Zeeland 49 döda muslimer

 • Sri Lanka, över 200 döda, de flesta kristna på kristendomens största helgdag. 

Stefan Löfven låter någon twittra ett officiellt fördömande

Aftonbladets desinformatör är helt tyst om händelserna på Sri Lanka, men twittrar om att högern är ett miljöproblem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Prioriteringen är solklar

 • Kommendanten

  Svetsaren och company är ett gäng fega ryggradslösa politiker, som stoppar huvudet i sanden och bugar för islam.

  Gilla

 • Psykvård Sverige.

  Hade han haft nån ryggrad, då skulle detta talet, gälla Sverige idag.

  Nej då….det får fortsättas med gruppvåldtäkter, bränder, bedrägerier, mord, misshandel och pedofili ( små barns äktenskap ).
  Det är såååå kulturberikande.

  Sjuka sjuka Sverige.

  💛 till er alla utsatta för denna VINST FÖR SAMHÄLLET.

  Gilla

 • Kent

  Regimmedia sitter säkert i krismöte nu och desperat försöker hitta vägar hur man ska förtiga och vinkla rapporteringen när det står klart att det är en välkordinerad terrorattack av islamister.
  Det går att höra på rösten hur stressade nyhetsuppläsare och reportrar är när de inte får rapportera fritt.

  Gilla

 • Kent

  Man kan ju se framför sig hur regeringen och regimmedia vrider sina händer i hur de ska presentera att det är islamister som är de skyldiga till dåden. De hoppas säkert att det ska komma in andra nyheter så att det kan tigas bort och glömmas.

  Gilla

 • SVENSK

  Den statliga propagandakanalen SR P1 har inga extrasändningar och talar om ”attacken” och ”dåden” på Sri Lanka. De nämner INTE ”terrorattacker” och anar inte ens utåt att detta sannolikt är en muslimsk hämnd för attacken på en moske på Nya Zeeland.

  Gilla

 • Tore

  Han är nog mest orolig att någon muslimsk terrorist ska ha förolyckas.
  Våran stadspajas.

  Gilla

 • Peter

  Tycker lite synd om stackarn han är ju vänsterbliven.

  Gilla

 • Grune

  Den där NEANDERTALAREN Stefan Löven är kvar i den tid han föddes i för många tusen år sedan.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Svetsaren som inte är en svetsare har inte alla indianer i kanoten, det mest troliga är nog att kanoten står på botten utan bemanning. Det gäller dom flesta som styr landet, inkvoteringen har visat sitt rätta jag. För inte är det p. g.a kompetens dom sitter och styr skeppet i sank, finns inte på denna planet att dom fått sin plats efter kompetens

  Det är nog mer att man ska vara med i ryggdunkarklubben för inbördes beundran, oj då lyckades du bränna 50 miljoner på ingenting vettigt. Men det ska du ha beröm för, vill du ha en bättre tjänst med högre lön nu?

  Gilla

 • Brasklappen

  SOCIALDEMOKRATERNA har i c:a 50 år utsett muslimska U-länder till asylländer såklart Stefan prioriterar attacken i Nya Zeeland! Det är sossarna vi kan tacka för att det ser ut som det gör i Sverige med skjutningar, mord, våldtäkter osv.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Svetsarn är en j…. hycklare. Hur vore det om han hade lite, jag säger lite, medömkan om sitt eget folk som drabbas av bränder, carbecues, skjutningar, knivdåd, våldtäkter, rån och våld mot äldre och gamla?
  Nä, lite=det är nog för mycket begärt, vi är ju bara svenskar.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja just det, bara svenskar som de senaste 40 åren vid varje val röstat fram en politisk majoritet bestående av en 7 klöver !
   Sådan idiotisk väljarkår sådana politiker.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: