Sveriges yngsta mästerkock – allt blir bättre med bacon


ISLAM. Islamiseringen smyger sig på, i onsdags tävlade barn mellan 8-12 år i Sveriges yngsta mästerkock i TV4.  Dagens uppgift: American streetfood, lagtävling två mot två, Achmed tävlar med Axel.

Deluppgift: göra cornbread, ingredienser majsmjöl och baconfett.

Achmed ”jag äter inte bacon så jag får ta något annat”  Tanke, det är JURYN som ska äta brödet, inte Achmed. Så rätt kommentar vore alltså ”jag kan inte vara i närheten av baconfett”. Nåväl, vad händer i islamiseringen, jo AXEL får naturligtvis också avstå huvudingrediensen i cornbread, smaksättaren nr 1.

För som Mat-Tina sa i början, det är baconfett som ger brödet smak. Så Axel får lugnt anpassa sig till Achmeds önskemål. Och sen vid avsmakning fick juryn naturligtvis överberömma brödet med hickorysalt istället för bacon, skriver Mary-Agnes som såg programmet med barnbarnen.

-Pettersson säger amerikansk streetfood utan bacon är inte amerikansk streetfood…

TV4, juryn och Achmed borde lära sig mer om Darura…

Lite simmande bacon

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Sveriges yngsta mästerkock – allt blir bättre med bacon

 • SVENSK

  Tyvärr sitter alldeles för många och tittar på sådant här utan att varken förstå budskapet, dess syfte och därmed dess konsekvenser.

  Gilla

 • fia.

  Titta inte på TV4, det skadar tittaren.
  Lyssna på utländsk radio, det lindrar.
  https://jamaicaradio.net/

  Gilla

 • Onkel Björn

  Gissar att om jag, etnisk svensk uppväxt med de kristna värderingar som har rått i detta landet, hade varit med i tävlingen och av någon anledning inte hade tålt bacon, så hade jag nog blivit utbytt mot någon annan.

  Men i det politiskt korrekta landskapet där ändrar man förutsättningarna i tävlingen istället.

  Ingen verkar veta hur många muslimer som idag finns i landet. Om man googlar runt finns siffror från ett par hundra tusen upp emot 1.000.000 st
  Hur som helst knappt 1/10 del. Och då idet politiskt korrekta landet ska 9/10-delar jämka sig för dessa 1/10 del. Märkligt.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Man blir både snäll och klok av bacon!

  Gilla

 • turrim

  Jag tänkte samma när jag såg programmet. Ahmed är oförskämd mot sin tävlingskamrat Axel. Juryn är inte korrekt i sin bedömning.

  Vad händer vidare i tävlingen – utesluter man nu alla rätter med fläsk – är det inte en svensk mästerkock som ska utses – i Sverige äter vi fläsk.

  Gilla

 • Mats Loxell

  TV4 är en onödig kanal med en samling medlöpare till islamisering av landet. Självklart ingår baconfett i american cornbread, hur korkad kan man bli.

  Gilla

 • ossie

  Det Ni mussar N vet inte vad gott ni går miste om.

  Gilla

 • centurion

  Som att koka soppa på en spik—utan spik !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: