Brutalt rån i idyll


Otryggheten sprider sig i Sverige. Idag rånades en 65-åring mitt inne i ett idylliskt radhusområde i Lund.

En granne berättar att den rånade mannen sprang ut blodig för att hämta hjälp, vilket tyder på att brutalt våld tillämpats mot 65-åringen.

En annan granne berättar att det här annars är ett lugnt område och att det är fruktansvärt när något sånt här inträffar. Tyvärr Monica, är detta en allt vanligare företeelse i vårt sargade land. Våra större städer har inte längre ensamrätt på våld och andra brott. Små byar, idylliska småstäder och lugna bostadsområden får allt oftare sin beskärda del av det nya Sverige.

När tycker ni politiker att det får vara nog? Har vi inte redan passerat den gräns när också ni höjer era röster och planerar för hårdare tag? Personligen tror jag att majoriteten av de svenska medborgarna fått mer än nog, även om många inte vill/vågar säga det högt då denna ilska kan gynna partier som inte får gynnas i något sammanhang.

Här i denna idyll lär de boende ha fått sin trygghet fördärvad efter morgonens brutala rån.

Aftonbladet


2 responses to “Brutalt rån i idyll

 • Ruth Magnusson

  Lund verkar behöva en ny Jätten Finn för att få ordning på torpet.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Skuldindrivning, alt. hämnd alt. återtag av orättmätigt införskaffad egendom från husägare som gömmer sig utomlands. Skjuten man var ”husvakt”.

  Alltså inget ”rån”. Kan hända var som helst. Problemet är väl snarare att maffia-samhället breder ut sig som ogräs. Nyligen brändes gatuköket i Södra Sandby (strax utanför Lund) ner

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: