Smutskastning av lagligt parti från lokaltidning inför EU-valet


EU-VALET 2019. Alternativ  för Sverige, AfS, har dragit igång sin EU-valsturné med budskapet ”Ta tillbaka makten – Sverige ut ur EU!”. Den 17 april klockan 15:00 ska man vara på Stor Torget i Nyköping. 

Det har naturligtvis fått den Norrköpingsägda och Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter att rapportera på det sätt de brukar, alltså inte opartiskt och korrekt utan färgat av egna politiska uppfattningar.

Skärmdump från SN.se

SN har bedrivit en smutskastningskampanj mot AfS ända sedan deras torgmöte under återvandringsturnén i Nyköping den 6 september 2018.

– AfS har sökt och fått tillstånd för en allmän sammankomst. Vi kommer att se till att de kan genomföra den och får en bra plats att stå på, säger Nyköpings polischef Thomas Karlsson.

SN.se skriver om mötet i september att ”åhörarna reagerade våldsamt mot talarnas suggestiva provokationer” och att ungdomar gick till fysiskt motangrepp och spottade och kastade grus mot partiledaren Gustav Kasselstrand och partisekreteraren Jessica Ohlson från Stigtomta.

Det såg märkt ut bland ”motdemonstranterna” i Nyköping den 6 september 2018. Foto AfS.

SN skriver om att talarna anmäldes för hets mot folkgrupp, för att AfS talat om att de inte ville ha kriminella invandrare i landet. Precis som det vore något extremt, vem vill ha kriminella invandrare i vårt land. Åklagaren slängde den anmälan i papperskorgen.

Kommunalrådet Martina Hallström, (C), reagerar starkt mot att AFS nu åter kan propagera på torget. – Det är förskräckligt. Deras mål är att uppvigla och få motstånd och det lyckades de med sist. Jag hoppas innerligt att ingen går dit, det vore att spela dem rätt i händerna, säger Hallström.

-Pettersson noterar att Södermanlands Nyheter kallar AfS för högerextrema, men det kallar SN alla som de inte gillar som Nordiska Motståndsrörelsen, Sverigedemokraterna, Petterssons blogg med flera. Riktigt vad det betyder i det är sammanhanget vet jag ej.

Men HÄR finns Alternativ för Sveriges politik…

Bild på mannen, Saef Jalal, som attackerade Gustav Kasselstrand i Nyköping den 6 september. 

Saef Jalal är irakisk medborgare, och en av dem som SN tycker det är extremt att Alternativ för Sverige vill utvisa ur landet. Herr Jalal dömdes nyligen till 2,5 års fängelse för att ha rånat, misshandlad och förnedrat svenska ungdomar.

Saef Jalal är även åtalad misstänkt för att ha anlagt tre krogbränder men där väntar vi på dom.

Saef Jalal har varit misstänkt för ett annat krogattentat i Nyköping, men släpptes trots hans DNA på handgranaten som användes. Jalals meritlista är imponerade. Det var innan ovanstående.

1 OLOVLIG KÖRNING
2 VÅRDSLÖSHET I TRAFIK
3 OLOVLIG KÖRNING
4 RATTFYLLERI
5 RINGA NARKOTIKABROTT
6 RATTFYLLERI
7 OLOVLIG KÖRNING
8 RINGA NARKOTIKABROTT
9 RATTFYLLERI
10 OLOVLIG KÖRNING
11 RINGA NARKOTIKABROTT
12 VÅLDSAMT MOTSTÅND
13 OLAGA INTRÅNG
14 GROV STÖLD
15 RINGA NARKOTIKABROTT
16 RINGA NARKOTIKABROTT
17 RINGA NARKOTIKABROTT

-Pettersson skulle vilja påstå att det är Södermanlands Nyheter som är extremister som döljer och försvarar personer som Saef Jalal. Han borde ha utvisats för länge sedan…

Om Saef Jalal på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Smutskastning av lagligt parti från lokaltidning inför EU-valet

 • svenskfinnaren

  Med högerextrem menas, ALLA som inte är vänsterextrema! Enligt dessa själva. D v s ALLA som inte har samma snäva, begränsade syn som vänsterpacket! ALLA som inte är precis som dem i ALLT!

  Gilla

 • SVENSK

  Det är S,V,M,L,C,Mp och Kd som är extrema! I framtiden kommer alla SVENSKAR att förstå att det var så!

  Gilla

 • Stenbock

  Mina personliga sympatier för AfS blir dagligen allt fler…. I EU-valet med lågt valdeltagande,kan de skörda segrar.Alla alternativ för anarkistiska Abzurdiens tillfrisknande är välkomna !

  Gilla

 • Roland Karlsson

  AFS är sossarnas bästa valarbetare.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Man kan undra vad som är extremt i detta land ! Afs är det absolut inte . Anser deras politik är helt i sin ordning och något som detta land verkligen är i behov av . Något vi absolut inte är i behov av är de personer som nämns i artikeln samt övriga personer i detta land som motarbetar den lilla gnutta demokrati som vi har kvar . Mvh Sjöström

  Gilla

 • arne

  AFs kommer att utsättas för valfusk liksom SD.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Kan man kalla den jävla töffen för ”invandrarextremist” ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: