Samma där som här…

BRROTTSLIGHET. Lördagen den 6 april dödades en person och fyra skadades vid en skottlossning på tågstationen i Rungsted norr om Köpenhamn. Personerna vara unga män i 20-årsåldern. Polisen grep på lördagen 14 män i åldrarna 20 till 32 år och på söndagen ytterligare några för att undersöka deras koppling till skjutningen.

Sex dagar efter mordet begravdes offret, en 20-årig man på den muslimska begravningsplatsen i Brøndby efter att en begravningsgudstjänst hållits i Al-Hidayah-moskén i Nørrebro i Köpenhamn strax efter fredagsbönen.

Släkt och vänner på väg till begravningen i förortsuniformen. Foto: Kenneth Meyer. Ekstrabladet.dk

20-åringen som mördades tillhörde det kriminella bandet Loyal To Familia, välkända gäster på bloggen.

I fredags anhölls en 21-åring som misstänkt för mordet, han är anhållen till den 3 maj liksom två andra. De flesta som greps direkt efter mordet är dock släppta.

Ekstrabladet.dk 

-Pettersson säger att det är samma i Danmark som här, uppgörelser mellan kriminella invandrargäng, oftast muslimska.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Kommentera