Danmarks gränskontroller mot Sverige


INVANDRING. I Danmark har det debatterats om att införa gränskontroller mot Sverige i Danmarks folketing. Det är Dansk Folkeparti som lagt ett förslag om att införa gränskontroller mot Sverige, på samma sätt som Danmark har mot Tyskland. I Danmark är man oroliga över den kriminalitet som har kommit i spåren av massinvandringen som pågår till Sverige och i Malmö, bara på andra sidan av Öresundsbron.

Danmark har ännu inte stängt gränsen, för de anser att svenskarna behöver någonstans dit de kan åka och koppla av. Bild by Luc De Cleir from Pixabay. 

Många svenskar inbillar sig att detta är skoj och lite roligt men det här är allvar och på riktigt. Danmarks regering och dess stödpartier ser allvarligt på situationen i Sverige.

Det är inte bara kriminaliteten som de skakar på huvudet åt i Danmark utan även den politiska korrektheten som får pågå till absurdum i Sverige, ända upp på ministernivå i den rödgröna regeringen med stödpartierna.

De skrattar åt oss i Danmark! Till och med ministrarna i Folketinget.

Läs mer på Thoralf Alfssons blogg…

Men det är inte bara ministrar i Danmark som skrattar utan även många av de migranter som kommit hit…

Hånskrattar åt oss

Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Danmarks gränskontroller mot Sverige

 • Mr Brownhole

  1. Svensk politik blev sämre när feminismen, värdegrund och identitetspolitik plötsligt började att nässla sig in debatterna.
  2. Danskarna kan gott införa gränskontroller. Inte minst med tanke på att sedan Öresundsbron byggdes, så vet ingen hur mycket skit som har välllt in i båda länderna.

  Gilla

 • SVENSK

  Åtminstone kommer det att behövas i framtiden då mångkulturen kommer att välla in in både Finland, Norge och Danmark, FRÅN ”sverige”!

  Gilla

 • Torleif

  Danskarna kommer väl inte motsätta sig etniska svenskar?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Tänk så långt det har gått med ”Sverigebilden”.

  Fan ta Sverigedemokraterna.

  Gilla

 • turrim

  Det är sorgligt att behöva skämmas över sin regering. Det blir inte bättre av att man kan läsa att även SD har distriktsordförande i bl a Kalmar och Malmö som är mer arbetssamma med att utesluta konkurrenter än att se till det ursprungliga partiprogrammet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: