90-årig kvinna med rollator rånad


BROTTSLIGHET. En kvinna i 90-årsåldern med rullator blev på lördagen utsatt för en grov stöld i Partille. Detta efter att en gärningsman ryckt kvinnans väska och sedan försvunnit i en svart bil. Larmet om händelsen kom vid 14.40-tiden.

Bagdad-Bob…

Kvinnan, som är i 90-årsåldern, hade just varit och handlat när händelsen inträffade. På väg hem körde en större svart bil upp bakom kvinnan. En man hoppade sedan ut ur bilen och ryckte kvinnans väska innan bilen försvann från platsen. Väskan innehöll bland annat kontokort.

Det finns inga uppgifter om att kvinnan ska ha skadats fysiskt, enligt polisen. Brottet rubricerades initialt som rån, men ändrades senare till grov stöld. Ingen person har gripits. Strax efter klockan 15 kom polisen till platsen. Nu vill polisen ha in iakttagelser.

– Om någon har sett något som kan påminna om en svart bil av större och äldre modell, kanske en Suv, i Furulund så kan det vara intressant för oss, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

Polisen

-Pettersson lyssnar men hör inte regeringen säga något som de inte sagt förut och som de vet inte hjälper…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “90-årig kvinna med rollator rånad

 • Cirkusen fortsätter.

  Den som är ytterst ansvarig säger…EN VINST FÖR SAMHÄLLET…

  Sjuk Sjukare Socialdemokrat !

  Vill tro mer om svenskar än att rösta på ett parti som spottar svenskar i ansiktet, och gör allt för att hårt arbetande och pensionärer i Sverige ska lida.

  Bara en idiot röstar på nått som gör allt för att skada personen som röstar.

  Gilla

 • Ståfräs

  Den mycket gode kommunisten Linda är tvärsäker på att det är en vit medelålders pursvensk som pga misslyckad våldtäkt istället stal hennes väska, FÖR DET HAR INGENTING MED INVANDRINGEN ATT GÖRA, UTAN ÄR ISF SD’s FEL.

  Gilla

 • Nosferatu

  Jävla as

  Gilla

 • Janne

  Mest troligt att det är en utlänning som utfört detta fega och brutala dåd!
  Enbart varelser utan både vett sans och moral ger sig på äldre försvarslösa människor! Det är vidrigt!
  Ställ det svenska skräckväldet till svars för detta och alla andra brott begångna av deras importerade slödder
  Det behövs här en international opartisk tribunal för att dra dessa as inför domstol och döma dom till livstids fängelse med tillhörande hårt straffarbete för alla sina bedrägerier mot sitt eget folk och land!

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   Med tanke på medellivslängden i de exporterande länderna så har väl uslingarna därifrån aldrig sett en människa äldre än 50 år och tror att det är en vandrande vålnad de fega uslingarna möter.

   Gilla

  • Cirkus Sverige.

   Självklart att det är EN VINST FÖR SAMHÄLLET som gör detta…. så sjuka svenskar finns inte…utom möjligen inom 7-klövern och naturligtvis vilsna, lättledda vänster muppar.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Svart bil? Då är det snart löst.

  Utförligare signalement går ju inte att få i Sverige.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Undrar om inte Löfven kan få Eliasson att dela ut lite armband, med någon finurlig text att ge våra äldre? Det brukar dessa herrar vara duktiga på, istället för att ta tag i problemet.

  Enligt våra styrande i landet är hon bara en kostnad, hon slutade väl att betala skatt för ca 25-30 år sedan. Därav anledningen till att dom ska sparkas på, ändå var det dom äldre som byggde landet. Och nu raseras det i en hiskelig fart

  Gilla

 • centurion

  Tänk om kanelbulle-poliserna kunde släppa sin statistik-ångest och istället ge sig ut i verkligheten. Då hade det åtminstone funnits en teoretisk liten chans till rättvisa. Men tänk istället tanken att det vore en gammal musse som blivit drabbad.. ja ni fattar… !

  Gilla

 • Billy Boy

  En företrädare för regeringen, en av de ansvariga för att medborgarna ska kunna uppleva och känna att ordning och säkerhet råder i landet … Ja, den ministern lämnar idag ”walk over” både vad gäller tryggheten för medborgarna och att stå för de uppkomna extra kostnaderna samhället drabbas av. Samhällskontraktet är brutet på ytterligare ett viktigt område.

  109 SVT Text Lördag 13 apr 2019
  INRIKES PUBLICERAD 13 APRIL

  Inget stöd till kommuners väktare

  Kostnaden för ordningsvakter och
  väktare ökar kraftigt för kommuner
  och regioner, trots att ansvaret för
  ordning och säkerhet åligger staten.

  Men någon statlig ersättning är inte
  aktuell, säger inrikesminister Mikael
  Damberg (S) till TT. Han anser att
  kommunerna måste ta eget ansvar för
  invånarnas trygghet.

  -Gör man bedömningen att man vill
  jobba med ordningsvakter så är det ett
  ansvar man måste ta själv, säger han.
  Mellan 2017 och 2018 fördubblades
  antalet gripanden utförda av väktare
  och ordningsvakter.

  Gilla

 • Billy Boy

  Skulle gärningsmannaprofilen kunna liknas vid bilen och då beskrivas som en varelse påminnande om en mörkt solbränd man av större och äldre modell, eventuellt liknande en Suv, i Furulund så kan det vara intressant för polisen?

  Gilla

 • SVENSK

  Undra om Löven ens får reda på sådant här? i vilket fall som helst är han ytterst ansvarig! När han tror att dessa otyg till människor ska bry sig om att statsministern säger ”vad faan håller ni på med” bevisar att han inte förstår vad det handlar om!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: