Vänsterretorik: Vi kan inte se på dig om du är terrorist eller inte, därför…

INRIKES. Linda Snecker är riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson för vänsterpartiet. Damen är gift, troligen med en våldtäktsman eftersom alla män…

Vänstern: alla män är våldtäktsmän. Alla vita är skyldiga för rasism. Alla invandrare är en tillgång. Alla kvinnor talar sanning…

Sverigedemokraterna: Katja Nyberg, ledamot i justitieutskottet, polis och utredare vid Nationella operativa avdelningen (NOA) kommenterar: – Linda Westerlund Snecker “förutsätter att alla män är våldtäktsmän” och säger att alla män måste ta sitt ansvar. Det är en rökridå för att skyla över de verkliga orsakerna till sexualbrottsepidemin. Vänsterpartiet påstår att de står upp för kvinnors lika värde. Men varför då envisas med att försöka dölja de främsta orsakerna till dagens problematik med hot och våld mot kvinnor? De förnekar desperat konsekvenserna av sin egen massinvandringspolitik och pekar istället ut alla män, bara för att dölja fakta om våldtäkterna.

-Pettersson: Tyvärr, vi kan inte se på dig om du är en terrorist eller inte. Därför förutsätter vi att alla muslimer är terrorister. Därför borde vi inte släppa in några muslimer i västvärlden och absolut inte i Sverige. Det är ett strukturellt problem som islam har. Därför måste muslimer ta sitt kollektiva ansvar. Alltså ALLA MUSLIMER. 

Från Sverigedemokraternas Facebook

Linda Snecker har utmärkt sig tidigare, bland annat genom att börja arbeta när riksdagen stängde…

Om Linda Snecker på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Vänsterretorik: Vi kan inte se på dig om du är terrorist eller inte, därför…

 1. https://www.berliner-kurier.de/image/32301644/2×1/940/470/e17a4ccc898cfa3a5bf80aef79ce6497/wE/demo-markthalle-9-3.jpg
  Vad beträffar,att se vilka det är…. Som jag nämnt i flera kommentarer finns ju i storstäder,sådana o. sådana stadsdelar.
  I Berlin finns en handfull av den sorten som bör undvikas.När jag nu ögnade över stadens kommunist-blaska,upptäckte jag ovanstående bild. Förutom att de på sin banderoll ställer frågan “vem äger staden?” får man en klar bild av hur invånarna i Kreuzberg utseendemässigt,skiljer sig från oss andra.
  I denna stadsdel råder fullständig anarki,dagliga demonstrationer och öppen knarkförsäljning.Ja,bezirket har t.o.m. avsatt en hel park åt djunkies.
  Niggrarna som utgör försäljare av olika bedövningsmedel,för de “Arabiska storfamiljerna” som normalt folk bör hålla sig på avstånd från.
  Om inte detta är fullständig mångkulturell form….så nästan !

 2. Den där kommunistkvinnan säger ju bara vad hela sjukklöverligans medlemmar tycker för det ingår i deras politiska ideologi.Frankfurtskolan/kulturmarxism, subversiv politisk propaganda och Sverige ska ju alltid utmärka sig som värst i klassen.Vi glömmer inte vad 82;ans stadsminister socialisten Löfven gått ut och sagt till bla brittisk press på frågan om de ökade våldtäkterna/gruppvåldtäkterna på svenska barn och kvinnor i samband med tsunamivågen av id lösa män i vapenför ålder från världens mest våldsamma och dysfunktionella länder, en yngre kvinnlig reporter frågade Löfven om det inte hade ett samband,då svarade han helt fräckt med att ljuga hela svenska folket och de engelsmän som ser nyhetsrreportaget och reportern rakt upp i ansiktet.Löfven sa att svenska män har alltid våldtagit,alltid gruppvåldtagit så det är inget nytt,men det har bivit mer uppmärksammat nu( efter invasionen 2015),han poängterade väldigt tydligt att det var svenska män som gruppvåldtog inte id lösa nyanlända ockupanter.Reportern ifrågasatte Löfvens svar och hon såg inte ut att tro på hans lögn.Fakta fanns redan på handen ,ändå blånekade Löfven och skyllde på svenska män att de var de skyldiga.
  Fy f-n vad vidrigt.Han bättrar inte direkt på den viktiga Sverigebilden genom att helt uppenbart blåljuga inför pressen utanför Sverige,tvärtom.
  Jag har uppmanat män att protestera emot denna svenskmans fientliga politik som enbart syftar till att skapa än mer hat och splittring misstänksamhet mellan män och kvinnor,mellan invandrare och svenskar.Ni män måste stå enade samman och sätta ner foten och vägra bli så kränkta,förnedrade och kollektivt anklagade för att vara världens värsta och mest våldtäktsbenägna män.Visst vi har svenska våldtäktsmän,det vet vi ju men de är inte överrepresenterade i våldtäktsstatistiken och enligt de våldtäktsdomar som finns att begära ut än så länge.Rätt skall vara rätt,ni svenska män som inte är våldtäktsmän måste stå upp för er och stå på er ,den som tiger samtycker säger ett gammalt talesätt, så en svensk tiger inte längre,och absolut inte när regimen lägger en kollektiv kriminell skuld på er när det är sjukköverligans import av id lösa män i vapenför ålder som står för merparten av alla våldtäkter/gruppvåldtäkter i Sverige.Stå upp och våga vara män och räta på era mansryggar och fatta mod.

 3. Och vad säger ni alla damer som levt med och omkring män
  delar ni denna fjollas åsikt?

  Har för övrigt VP noll koll på vilka som ska representera partiet?

 4. Den damen är ta mig fan inte riktigt frisk i dom övre regionerna,
  Som den kommunist hon är räknar hon väl då sig som ansvarig
  för historiens värsta bödlar” kommunisterna ” som är dom som
  släckt mest liv i världen. För om alla män är våldtäktsmän, ja då’
  är givetvis alla kommunister mördare eller hur Linda S.???

  Har du för övrigt hört talas om dom 3000 polska officerare som
  kommunisterna i Sovjet avrättade med ett nackskott, absolut
  ett av dom fegaste sätt att avrätta människor på, och det är du
  som röding ansvarig för!

 5. När Gud skapade Linda Snecker så blev fasaden bra men tyvärr så tog han nog rast och glömde sen att sätta in inredningen. Det blev tyvärr helt tomt.

 6. Det är från igår när Riksdagen hade debatt om:
  ”Våldsbrott och brottsoffer”

  Lyssna här på hela hennes anförande på vad hon står och säger.
  Tala om inledningen.
  Efteråt vidare när hon talar om vilka utövarna det är som det hela
  handlar om.
  ”Utövarna det är män i alla åldrar med alla tänkbara bakgrunder
  och positioner”.

  Linda Westerlund Snecker

  • Man får inte döma människor i grupp i andra sammanhang
   men i detta sammanhang är det tydligen tillåtet, när hon
   utmålar alla män som våldtäktsmän, förmodligen bara utav
   en enda anledning att ljuset inte ska falla på dom grova
   våldtäkter o Gängvåldtäkter, som alla utförts av Mena folk.

   Du är en feg krake Linda Snecker!

 7. Hon missade säga att vi vita män också njuter när vi skickar kärringarna över balkongräcket.

 8. Tänk om man skulle säga något lika generaliserande i riksdagen om kvinnor?
  T ex 40 000 (fyrtio tusen) kvinnor gör abort varje år, alltså är alla kvinnor barnamördare!?

 9. När jag trodde att botten var nådd med idioter som Annie Lööf inom politiken så överträffar verkligheten dikten med en ännu större idiot som denna verklighetsfrånvända linda Snecker som representerar ett parti som vurmar för massimport av just överrepresenterade våldtäktsmän från främmande kulturer samtidigt som hon kallar ALLA män – trots fakta på vilka det är som våldtar i massor – för potentiella våldtäktsmän. Finns det någon rättvisa på denna jord så hoppas jag att hon genom personlig erfarenhet får belägg för sitt feminazipåstående !

 10. Vilka vidriga fördomar hon har. Vedervärdigt att V kan ha så här inskränkta människor som sina företrädare som står och häver ur sig vidrig sexism och är totalt misogyn.

Kommentera