Sverige brinner igen, regeringen trycker på snooze och somnar om…


BROTTSLIGHET. Vi i Tyresö skriver på Facebook att en privatperson hörde smällar och såg hur ett stort antal personbilar brann på en parkeringsplats i Tyresö Strand. Vittnet ska ha uppmärksammat två personer vid parkeringen men polisen har ingen misstänkt för branden. Räddningstjänsten bekräftade att 14 bilar hade skadats i branden.

Natten till torsdagen brann två bilar och under tisdagen gjordes en större polisinsats mot narkotika i området. Det spekulerades då om att de bilar som brann natten mot torsdag var en reaktion på det. Men trots nya bilbränder i natt vill polisen inte spekulera i sådana samband.

Det har i veckan brunnit bilar i Helsingborg, Södertälje, Trollhättan med flera multikulturella paradis.

-Pettersson fick rapport om att Stefan och Morgan tryckte på snooze och somnade om…

Jalla, jalla, Sverige ska brinna…Filmen från augusti 2108 pågår i 21 minuter, har ni inte tålamod så startar det sista klippet vid 4.30 och fyller resten av filmen. Åtskilliga kändisar och politiker gick ut och anklagade högerextremister för att ha anlagt bränderna men när röken skingrats och några åkt fast var det som vanligt, jalla, jalla, Mohammed, Ali och polarna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


9 responses to “Sverige brinner igen, regeringen trycker på snooze och somnar om…

 • Realist

  Lyssna på detta Ni som är vakna !!!

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det är inte bara bilar som brinner varje dag utan olika fastigheter varje dag – hur påverkar detta miljön egentligen?

  Gilla

 • Tony

  Ja nu har fähundarna beslutat om att ta hem avkomman till hals avskärarna i Is, det är bättre att leka jultomte och tycka synd om
  avkomman till terrorister än att ta hand om fattigpensionärer i
  Sverige ,som får avstå medicin för att kunna äta sig mätta.

  Gilla

 • Gringo

  Känns lite som ett lågeffektivt krig, våldtäckter, bilbränder, rån, misshandel osv flera krig brukar starta precis såhär. Där någon stör och förstör allmänheten, lagar och ordning, i Sverige finns inte någon som vågar säga ifrån och än mindre ta ansvar, måste vara ett perfekt mål.

  Gilla

 • Torleif

  Tyresö tillvekar bastuaggregat. Kan aggregaten tagit eld?

  Gilla

 • SVENSK

  Inte bara bilar brinner, var och varannan vecka brinner industrifastigheter, skolor, konstgräs mm mm vilket man varnar för på radion, mer nyheter än så blir det inte!

  Gilla

 • carl ekström

  Steffans vänner kommer om man ringer efter 6 dagar.så ta de lungt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: