Det ser mörkt ut för Aftonbladet


INRIKES. Mats Skogkär, ledarskribent på HD/Sydsvenskan twittrar om utseendet på Nyamko Sabuni och Lotta Grönings krönika i Expressen. Gröning tillhör de socialdemokrater som rott rejält och numera försvarar hon Sverigedemokraternas rätt att delta i debatten på samma villkor som alla andra. 

Nåväl, Pettersson med flera tycker det ska bli intressant att följa Aftonbladets kommentarer om Nyamko Sabunis utseende. Ska Aftonbladet skriva att det ser mörkt ut för liberalerna eller…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Det ser mörkt ut för Aftonbladet

 • S Eriksson

  Jag tror att Grönings kommentar gällde att det politiska arbetet med att krossa Sabuni inte skullle vara vackert. Politik är ofta så, min tolkning.

  Gilla

 • Stenbock

  Än mörkare,om inte på sikt helsvart blir det nu i Tyskland, Frankrike och Luxemberg…
  En hel båtlast niggrar som smugglats ut från Libyen,tilläts idag att överlåta sin last åt Maltas marin.I tio dagar har det tyska smuggelfartyget kryssat runt i Medelhavet med sin ”dyrbara last”,innan de tre ovannämnda länderna beslutade att importera gruppen.
  Har nu Abzurdien lite tur,fortsätter delar av kannibal-hopen norrut.

  Gilla

 • Karl W

  ”When the debate is lost, slander becomes the tool of the loser.” –Socrates

  Gilla

 • Tony

  Lägg netr den blaskan !

  Gilla

 • Anders

  Ullenhag = L ute från riksdagen

  Gilla

 • gamgubben

  Tiderna för den gamla Alliansen kommer att bli betydligt tuffare nu när den ena efter den andra lögnen flyter upp i ”mainstream” kloaken. Fredrik R. skriver i sin underlagsrapport om höjd pensionsålder: ”Jag brukar tänka på detta när jag besöker landets kommuner, som nästan alla har det gemensamt att de stolt planerar för och beskriver sin vilja att se en växande befolkning. Vad hade hänt med alla dessa planer, allt bostadsbyggande, all tillväxt av städer och en växande ekonomi som vi ofta tagit för given om vår befolkning slutat öka redan 1970?”

  Vi har nu delvis ett facit vilket visar det motsatta scenariot, snabbare befolkningsökning innebär nya problem liksom höjd arbetslöshet främst bland utrikes födda fastän vi befunnit oss i en högkonjunktur. Är det något att vara stolt över?
  Sanna mina ord, men det kommer fler bakslag för våra infantila politiker när sanningen om deras drömmar slås fast.

  Gilla

  • Annie lufy

   Bara mörka och säg att folk inte vill gå till Reinfeldts stenbrott… För den nya adeln kan vi väl inte begära att dom ska jobba det var väl inte därför dom kom när köttgrytorna val fulla innan 2012.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: