Brev till partistyrelsen och Jimmie Åkesson


SVERIGEDEMOKRATERNA. Thoralf Alfsson har skrivit ett brev till Sverigedemokraternas partistyrelse och ordförande Jimmie Åkesson med begäran om omprövning av beslutet att utesluta Thoralf ur partiet utan diskussion. 

Anser SD att samma princip bör införas i det svenska rättssystemet också?

”Det var inte av de skäl som anges i domen som X kastades i fängelse, men vi tycker att det finns giltiga skäl för att X sitter där. Någon gång kanske vi upprättar en ny dom där de riktiga domskälen anges, vem vet.”

Det känns tryggt…

”Jag vill dock förtydliga att uteslutningen skedde av andra skäl än vad som speglades i brevet och att den enligt mig skedde på goda grunder. Det är alltså inte ett upphävande av det beslutet jag syftar på utan snarare att ett nytt brev där de korrekta uteslutningsgrunderna framgår.”

Läs vidare på Thoralfs blogg…

-Pettersson tror inte Jimmie, Mattias eller partistyrelsen kommer att svara Thoralf men man kan alltid hoppas. Alldeles för många duktiga människor har kastas ut ur SD medan skitstövlarna finns kvar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Brev till partistyrelsen och Jimmie Åkesson

 • Anette

  Den sk. nolltoleransen har tjänat partiledningen väl.Numera röstar jag Afs.

  Gilla

 • Assar

  Fantastiskt att så många inte har några som helst krav på de personer som ska företräda er i ett politiskt parti. Thoralf gick i fällan, lät sig provoceras, och begick ett misstag. Sen väljer han den mest komplicerade lösningen för att få upprättelse. Någon typ att ”blogg battle” där han kräver svar från partiledningen, i ett parti han inte längre tillhör. Vad blir nästa steg? Ska Kungen komma hem till Thoralf och be om ursäkt?

  Gilla

 • gamgubben

  Har gått ur SD p.g.a. deras hantering av bl.a. Thoralf. Nu finns inget för mig att göra än att dö utan att ha fått vara med om återupprättandet av Sverige. Nåväl bättre det än att acceptera SD ledningens intolerans.

  Gilla

 • Tony Ingman

  Tror att det var så att Thoralf enligt partiet tog för stor
  plats, han var helt enkelt för populär och det kunde inte tålas
  av någon mjäkig företrädare i partistyrelsen, dom flesta vet vem
  denne person är. Samma sak med Kenth Ekerot ( som visserligen
  inte är utesluten) men bortkollrad, han var precis som Thoralf en
  arbetsmyra, motståndarna hukade när han talade, det verkar
  onekligen som att inga andra än partistyrelsen får synas o höras,
  men vanlig enkel hederlighet kräver att man i så fall påtalar detta
  och inte hittar på saker i ett amatörmässigt brev, som verkade vara
  ihop hafsat på fem minuter.

  På andra håll tar man väl hand om begåvningar och drar nytta
  av dessa, hos SD blir dom utsparkade till förmån för lismande
  typer.

  Så Jimmie ,ifall inte ditt rykte ska naggas i kanten, uppge
  dom verkliga skälen till att Thoralf sparkades?

  Gillad av 1 person

 • fia.

  Ta tillbaka Ekerot.

  Gilla

 • NALLEN

  Jag anser att SD toppen har varit lite väl petiga när det gäller att några medlemmar på en högre nivå snuddat gränsen för vad en politiker på den nivån kanske bör tänka efter en EXTRA gång innan han uttryckte sig. Men iallafall så tycker jag att dom som har fått LÄMNA PARTIET på grund utav att att det dom SAGT ANSES ha gått över gränsen och då blivit uppmanade till att lämna partiet.
  När jag anser att SD toppen har varit lite väl petiga så tänker jag på det som socialdemokraten Anders ygeman gjorde när han var inrikesminister och det enligt min uppfattning så kallar jag det för landsförräderi. Men det tyckte tydligen inte våran statsminister utan gav honom bara en annan tjänst som gruppledare i riksdagens det var tydligen straffet för något som mycket väl kan HA skadat STORA delar av det svenska försvaret. Men till min stora förvåning så vem är nu tillbaka på en minister post om inte Anders ygeman.
  SÅ JIMMY DU HAR INGEN SOM HELST ANLEDNING ATT KÄNNA OM NU NÅGON SÄGER ETT ORD FÖR MYCKET ATT DENNA MÅSTE BORT INNAN DREVET GÅR. UTAN DET ABSOLUT ENDA SOM DU SÄGER ISÅFALL TILL DREVET, VARFÖR VAR NI TYSTA NÄR KANSKE ETT AV DOM STÖRSTA BROTT SOM DOM BEGÅTTS I SVERIGE AV EN INRIKESMINISTER OCH SOM DESSUTOM ÄR TILLBAKA PÅ EN MINISTER POST EFTER BARA NÅGOT ÅR, SÅ OM INTE DETTA INTRESSERAR ER SÅ ANSER JAG ATT NI KAN KRYPA TILLBAKA UNDER DEN STENEN SOM NI KOM UT IFRÅN.

  Gilla

 • robbcos

  Jag tror Eu valet kommer bli en kalldusch till uppvaknande för vattenkammade SD… jag har röstat SD i många Eu o Riksdagsval men kommer rösta på Sara Skyttedal KD i EU valet. Inte pga av KD utan pga Sara, Hon är nog i särklass den tuffaste politikern vi har och utstrålar en otrolig karisma och ledarskapsförmåga till skillnad mot SDs kandidater.

  Gilla

  • Realist

   Varför rösta på de som hela tiden vill att imigrationen samt gått med på att afgahnerna fick stanna och gå i skolan ”med kunskaps krav” !!!! Tänker DU rösta på detta parti ??????????

   Gilla

  • agnetachristina

   KD står i likhet med övriga 7K för generös migration, tillika ökad anhöriginvandring. …….

   Gilla

 • Realist

  Detta behöver Jimmy Åkesson lyssna på SNARAST !!!

  Gilla

 • Hasse

  Tyvärr SD har rätta in sig i riksdags stålen.
  Som tex inget EU motstånd.
  Nä detta kommer inte bli SD det kommer bli AFS för mig.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Statistik är bra och det får en del människor att förstå – Kalmar hade ju aldrig börjat förstå något om inte Alfsson berättat.

  Gilla

 • havemydoubts

  En del av uteslutningarna som SD:s korrupta medlemsutskott har gjort, borde göras om av en helt oberoende grupp utan kopplingar till partiet och som medlemmarna utser. Detta kan ju vidga deras vyer beträffande rättssamhället.

  Gilla

 • centurion

  SD går sotdöden till mötes. Synd, när det ju hitintills har gått så bra. SD var ju tänkt att vara en nagel i ögat på etablissemanget och en röst för folket. Nu verkar det som de har rättat in sig i ledet bland de övriga partierna som slickar uppåt men spottar nedåt. Jimmie; för h-e, förklara för oss varför ett av de största dragplåstren inte längre platsar.

  Gilla

 • Bajen666

  Numera finns bara ett parti som har min respekt…..efter tjugo år av ett stenhårt stöd till SD så är jag nu fri…känns som om man varit medlem i en sekt.

  AfS Maj 2019 och Sept 2022

  Gilla

  • Pettersson

   Ett av problemen för AFS är att de sagt (Jeff Ahl) att de aldrig kommer att kompromissa om återvandring och invandring. Andra saker kan de dock diskutera.

   Min personliga tro är att vi får vänta innan de får 50 % och slipper kompromissa.

   Gilla

 • Stenbock

  Jo det finns nog många mer än Stenbock,som finner att vi grundlurats av ”de högt styrande” inom SD !
  Det sista beslutet SD tagit inför EU-valet,innebär att jag inte kommer,att rösta. Det finns för mig inte längre någon parti i Abzurdistan som ens i någon mån,företräder min föreställning.
  Anser Åkesson & Co,att hans parti är klokare än de finska och danska systerpartier,måste man klia sig i nacken.
  Högmod kommer före fall…..

  Gilla

 • turrim

  Om inte Jimmie Åkesson klarar ut den här soppan på ett korrekt sätt, så är han inte mogen att ingå i landets styrelse.

  En soppa tydligen initierad av en avundsjuk distriktsordförande som dessutom sitter i partistyrelsen.

  Törs inte Jimmie ställa denna egoist mot väggen och desavouera honom och i stället honorera Thoralfs meriter och ärlighet mot partiet under många år? Då vet vi att han inte skulle klara allvarligare beslut som skulle vara avgörande för landets väl och ve.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: