Jag körde bara ambulans


TERRORISM. Idag åker vi både spårvagn, tunnelbana, buss och tåg med IS-terrorister som åkte ner till Syrien för att våldta barn, skära halsen av oliktänkare och hålla slavar. Det här är farliga individer som ska låsas in – inte ”återintegreras” som ett impotent politiskt etablissemang har bestämt sig för. Det är dags för den stora tysta massan att sluta huka, att säga ifrån och att bestämma sig för vilket samhälle man vill ha om tio år, skriver Anna Jung och Edward Norden, från partiet Medborgerlig samling.

Bilden nedan är inte tänkt som humor. Det är från Nürnbergrättegångarna som hölls i Tyskland mellan 1945 och 1949 där nazisternas brott mot mänskligheten exponerades med ett tydligt avslut. Bara tanken på att man inte skulle se dessa vidriga brott, inte straffa dem utan istället prata om att ”återintegrera dem på arbetsmarknaden” och få adekvat hjälp är bisarr. Tanken på att man skulle acceptera förklaringar om att man bara ”har kört ambulans” är löjeväckande.

Läs vidare på Nyheter Idag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


21 responses to “Jag körde bara ambulans

 • Kenth Andersson

  Extremvänsterns IS-hjältar blir som alla naiva och konflikträdda svenskar vet fromma och fina människor så fort de beträder svensk mark och får sin nya dyra bostad och välfärdsbidrag !

  Gilla

 • Lagro

  Man måste gå till botten med vad var det som skapade det här kaoset i Mellan Östern ?
  Svaret är mycket enkelt det var USA och dess allierade Israel med andra länder i Europa som hade planen att skapa regimförändringar i Mellan Östern länderna, som är muslimländer med sharia lagen som grund.

  USA invaderade bland annat Iraq som det fanns ingen annan orsak till än att landet har stora oljereserver och gav stort stöd till palestinierna.
  När USA gjorde inmarschen, de möttes inte av magdansörer som välkomnade dem och inga hurrarop, utan folket stod med nedsänkta huvuden och såg ut vara bekymrade, det liknade en begravning där folket sörjde.
  Något militärt motstånd blev det inte därför generalerna var mutade med US dollar att de skulle se åt annat håll när inmarschen skedde.
  Saddam Hussein hade tidigare varit en god vän till USA men nu hade han blivit den store ”satan” som skulle bort till varje pris och ersättas med en US och västvänlig regim.
  US satte priset till 40 miljoner US dollar med information var Saddam fanns och kunde infångas, som också skedde.
  Saddam regimen var sunni som skulle ersättas med shia, samma sak med polisen och militären som nedmonterades och skulle ersättas med shia.
  Militären och polisen förlorade sina jobb som gjorde att de blev hatiska till alltsammans och skapade IS och skulle bilda ett kalifat med Iraq och Iran.
  Det är en sak som västländer måste lära sig och det är att islam länder kan aldrig bli demokratiska därför enligt sharia lagarna kan inte demokrati existera, och sharia lagarna är grunden för islam.
  Det är också orsaken att alla islam länder är diktaturer.
  Orsaken att IS var en terroristorganisation som kunde hantera moderna vapen och var organiserat, är därför höga officerare och annan militär kom från militären som verkade under Saddam.

  Gilla

  • Pettersson

   Lagro, om du ska gå till botten gör det. Vad hade Saddam gjort? Och dom innan honom? Varför fungerar inte Mellanöstern?

   Gilla

   • Lagro

    Om Mellan Östern hade producerat getmjölk och dadlar hade de länderna haft inga problem, men nu producerar de gas och olja huvudsakligen, med enorma tillgångar i marken av den varan.
    Det här gör att USA och även andra västländer söker att få kontroll på de här länderna som gör att det blir problem.
    Jag är ingen supporter för Saddam men med honom fungerade Iraq, men som blev utsatt för sanktioner efter Iraqs invasion av Kuwait.
    Men det går inte att komma ifrån US plan var att knäcka regimen i Iraq, med sanktioner m.m.
    Det var inte för att rädda det irakiska folket från en diktator, utan det var för att få en regimförändring som passade US och Israel.
    Saddam var en stor supporter för palestinierna som inte Israel gillade.

    Det som hände i Iraq efter US invasionen var rena katastrofen, det ironiska är att de bäddade för ett iranskt inflytande sedan US lämnade Iraq.

    US ersatte regeringen i Iraq med shia och samma sak med polis och militär, som passade Iran helt förträffligt som är shia.
    Idag har Iran mycket stort inflytande i Iraq, som inte minskar utan ökar.

    Om US hade inte invaderat Iraq hade aldrig kriget i Syrien kommit till och inget IS hade funnits med andra terroristorganisationer.

    Gilla

   • Pettersson

    Lagro, du tycker Irak fungerade bra under Saddam. Han tog makten genom en kupp, tillsatte sunnimuslimer från sin egen klan i regeringen med några undantag. Förföljde och massmördade kurder och shiiter samt andra minoriteter, började krig mot Iran men många miljoner döda. Han ockuperade Kuwait. Det kallar du bra.

    Om inte USA och koalitionen bestående av Afghanistan, Albanien, Australien, Azerbajdzjan, Bulgarien, Colombia, Danmark, El Salvador, Eritrea, Estland, Etiopien, Filippinerna, Georgien, Italien, Japan, Lettland, Litauen, Makedonien, Nederländerna, Nicaragua, Polen, Palau, Portugal, Rumänien, Slovakien, Somalia, Spanien, Storbritannien, Sydkorea, Tjeckien, Turkiet, Ukraina, Ungern och Uzbekistan störtat Saddam så hade någon annan stått på tur. Troligen Saudiarabien. Dock inte Israel.

    Om Saddam valt affärer och fred i stället för krig mot egna befolkningen och grannarna hade världen sett annorlunda ut.

    Hade muslimerna inte terroriserat Europa i tusen år hade inte Nordafrika invaderats, det är mycket om ända sedan Muhammeds dagar.

    Det var bra att största Saddam, det hade varit bättre om det funnits någon som hade tagit över…

    Gilla

   • svenskfinnaren

    Det bästa hade varit, att lämna dessa länder ifred. Rör man i ett getingbo, så blir man stygnen. Och rör man i en myrstack, så väcks de till liv. Se bara på Libyen idag. DE BEHÖVER DIKTATOTER DÄR, FÖR DE KLARAR INTE AV DEMOKRATI I ARABVÄRLDEN, NÄR DE SAMTIDIGT SKA HA DJÄVULSLÄRAN ISLAM. DET GÅR BARA INTE IHOP!!! Så man skulle ALDRIG ha rört i dessa getingbo, som USA gjorde. Det bara straffade sig, och det onda islamgiftet spreds.

    Gilla

   • svenskfinnaren

    Främst var det ju när man blandade sig i den s k arabiska ”våren”. Det var det dom var största felet, som förstörde allt. Hade man lämnat Kadaffi och Asad ifred, hade det varit hyfsat lugnt nu.

    Gilla

   • Lagro

    Shaen i Iran föll 1979 som US hade haft bra kontroll på, därefter kom Khomeini till makten.
    US försökte få tillbaka inflytande över Iran genom att backa upp Saddam för att starta krig mot Iran.
    1980 gick Iraq i krig mot Iran backat upp av US, men Iran blev ingen lätt match för Saddam och försökte få fredsuppgörelse med Iran, men de hade bestämt sig för att krossa Saddams militär och därigenom få stort krigsskadestånd.
    När US insåg att Iraq var på väg att förlora kriget sköt en US jagare ned ett iranskt passagerarplan Iran Air flight 655 juli 1988 med 290 passagerare där alla omkom.
    Iran ansåg att det var en provokation att US tänkte gå in i kriget om Iran slår tillbaka mot US intressen, därför ville de få fred med Iraq där ingen fick någon fördel.
    Iran försökte få en ursäkt och skadestånd för de omkomna men US vägrade däremot besättningen på jagaren Vincennes fick utmärkelser.
    Jag anser att det är orsaken till Locker bir katastrofen Khomeini hämnades den store ”satan”, genom att ett US Pan Am plan sprängdes med 259 ombord där alla omkom den 21 dec 1988.
    Iraq hade innan kriget en valutareserv på 40 miljarder US dollar och efter kriget var det minus 80 miljarder US dollar, i skulder till Kuwait och Saudi banker, som inte accepterade anstånd med betalning.

    Det är orsaken att Saddam fick iden att annektera Kuwait och därmed få bort skulden.
    US lurade in Saddam i en fälla där han trodde att US skulle inte lägga sig i hans annektering.
    Men när Saddam gick in i Kuwait begärde de hjälp från US som ställde upp med att Kuwait och Saudi bekostade kriget som de gjorde och US blev av med mycket föråldrad material till högt pris.
    En mycket bra affär för US och krigsindustrin.
    När Saddams militär retirerade lade US B 52 ut bombmattor över fordon och soldater att minst 100.000 strök med, kanske många fler också.

    Därefter ökades skulden på för Iraq att den uppgick till mer än 200 miljarder US dollar efter Kuwait äventyret.
    Iraq blev också utsatt för omfattande sanktioner.

    US fick en mycket bra goodwill i arabländerna med Kuwait kriget, men det sumpades bort med annat som US gjorde i MÖ.

    Gilla

   • Lagro

    Jag anser att Saddam var en brutal gangster som kom till makten genom en kupp, som sannolikt stöddes av CIA.
    Det borde varit den egna militären i Iraq som sett till att han försvann från makten och inte US militären.
    US militärens intåg i Mellan Östern med början i Afghanistan har varit helt förödande och US kan ses som mycket stor förlorare i hela regionen.

    Gilla

   • svenskfinnaren

    Håller med! Västlig inblandning i getingboet, har inte lett till något gott, utan till total katastrof. Såväl för dem som bor där, som för oss i form av invandring. Men så är det när PK-världssamvetet ska lägga sig i och styra och ställa. Det är som en bakteriehärd, som växer ju mer antibiotika man använder. Till slut blir de resistenta, och totalt okuvliga. Detsamma var det med det muslimska hatet gentemot väst. Till slut blev det IS. Men ursprunget till det hela är muhammed och islam. Utan detta, hade terrorn och krigen, ALDRIG blivit till det monster de blev. Så roten till det onda är inte främst ett övervälmenande väst, i form av fanatisk socialism, även om det bidrog till skiten, utan främst denna urmördarlära. Denna nazistiska urkund, skapad av en hallucinerande dåre i en grotta i förarabien. DETTA är GRUNDEN till allt ont i världen. Även Hitler och Stalin.

    Gilla

 • svenskfinnaren

  Hitler kunde ju ha stått i nån klädbutik ha ha. 🙂 Om han nu inte tagit livet av sig. Och Himmler kunde ha förmedlat jobb på arbetsförmedlingen, till olika ”arbets”läger. 🙂

  Detta visar bara det bizarra i invandringspolitiken genom åren. De låter våra tjejer våldtas, och utrotar vårt folk, genom massiv kolonisering. Och efter att vi blivit förtryckta av islam, ska nu tumskruvarna tydligen dras åt ytterligare. Nu ska vi helt kväsas av det hårda gardet, som ska få terrorisera oss fritt. ATT DE STYRANDE INTE BEGRIPER VILKET TOTALT VANSINNE DE SKAPAT OCH FORTSÄTTER ÄN MERA MED, FÖR VÅRT LAND OCH FOLK!

  Nej, det stora felet, är att vi inte har sagt ifrån från början, mot ALL invandring. NOLLTOLERANS MOT INVANDRING, helt enkelt! För märker ni inte, hur gränserna hela tiden flyttas BORT FRÅN OSS. Allt blir mer makt åt utlänningarna. Och en islamsk stat, är inte alls långt borta, när man nu har tagit hit de mest hårdföra muslimska fundamentalisterna. Nu är ju alla förutsättningar klara, för att skapa den totalitära muslimska staten Sverige. Fatta det, att ska vi någonsin komma på fötter, och få tillbaka vårt land, måste vi verkligen kämpa nu! Därför har jag bara en sak att säga i dessa dagar:

  LEVE BIBI, OCH DEN SVERIGESTYRDA MÅNLANDNINGEN AV ISRAEL I VÅRT LAND! Fundera på den ni! 🙂

  Gilla

  • svenskfinnaren

   Ja, Göring skulle ju idag ha blivit varmt mottagen. Han hade ju svenska rötter, med sin svenska fru Karin. Så vore då nu, skulle han ha blivit lika varmt mottagen, som dagens IS-terrorister. Det är då ett som är säkert, i dagens sjuka vänsterliberala land!

   Gilla

 • age

  IS = Islamiska Staten = muslimer!

  Vi har sekten i Vårt Fosterland!
  Vi bjuder sekten på vårt välstånd!
  Vi låter dem bygga stridsledningscentraler i Vårt Fosterland.
  Socialdemokraterna skrev kontrakt med sekten 1999.
  Enligt kontraktet ska S bidra till att islam får positioner i b.l.a. regeringen.
  Som ersättning lovar muslimerna att rösta på S.

  Detta är vår framtid.

  Gilla

 • Bosse

  Bra inlägg av Katarina Janouch
  Vi måste alla kämpa för att få bort de här dårarna från makten i Sverige!

  http://katerinamagasin.se/lekstugan-sverige-blir-det-sjuka-allt-mer-normaliserat/

  Gilla

 • Kattsand

  Menade dom ambulansförare med en viss doktor Mengele som förebild kanske…?

  Gilla

  • svenskfinnaren

   Såklart de menade! 🙂 Tänk vilken kapacitet som skulle frigöras inom vården, med såna som sjukvårdare. Överlevnadsprocenten skulle ju vara ännu lägre, än inom dagens usla vård. ÄNTLIGEN SKULLE MAN FÅ TID MED SINA KVARVARANDE FÅ PATIENTER! VA BRA, ELLER…!???

   Gilla

 • Nizze

  Vi bor i flathetens stamort på jorden!

  Gilla

 • Stenbock

  ”Ulla”:
  Du ligger på samma nivå som de unga flickor,som sitter för postkodlotteriet och söker värva nya offer !
  I dag har de inriktat sig på mitt område. Först relativt (för mig) tidigt klingade telefonen,och en ung stämma erbjöd mig medlemskap, i denna Holländska lurendrejarfirma.
  Nåväl höll inne med mina innersta tankar,tills det för en halvtimma sedan gjordes ett nytt försök.
  Då frågade jag om de hade någon form premie,förutom statens lön för instegsjobb,genom att söka lura på gamla inhemska,sitt skräp ?

  Gilla

 • Ståfräs

  Nu bor vi ju i Sverige, det säger allt om total likgiltighet map alla IS mördat och fortsätter mörda på alla sätt de kan. Vilka var/ är deras fiende, det är vi i västvärlden de vill mörda och nu tar vi emot fienden, ger dom bostad, bidrag, det är tammefan inte riktigt klokt. Hur tänker Ni där PK??

  Gilla

  • SVENSK

   PK tänker inte, för PK är det bara viktigt att tycka samma som många andra (alla), oavsett vad det är för åsikter och dess konsekvenser.

   Gilla

 • Blodsven

  ”Impotent politiskt etablissemang” är tamejfan helt korrekt..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: