IS-terrorist och barnmisshandlare går fri i Kristianstad

ISLAM. Säpo misstänker att en man i Kristianstad är IS-sympatisör. Därför omhändertog socialen samtliga mannens barn. När Säpo gjorde en husrannsakan hemma hos familjen förra året upptäcktes även skador på ett av barnen, rapporterar Kvällsposten. En månad senare gjorde Säpo en orosanmälan som lämnades in till arbete och välfärdsförvaltningen. 

Enligt tidningen har Säpo tagit del av material som indikerar att mannen står för en ”våldsbejakande islamistisk inriktning” och att han har haft kontakt med extremistiska nätverk i syfte att på olika sätt ge dem stöd.

Barnen i familjen ska ha uppfostrats med hårdhänta metoder och i en strikt religiös miljö. Föräldrarna ska även tittat mycket på material som innehåller våld.

-Pettersson noterar att mannen som står för en ”våldsbejakande islamistisk inriktning” fortfarande är fri och att hatet mot samhället troligen inte blivit mindre sedan barnen omhändertogs.

Socialdemokraterna med flera har haft 16 år på sig och justitieminister Morgan Johansson (S) 4,5 år att ordna användbara terrorlagar. Nu går inte mannen att röra och fler IS-mördare är på väg till Sverige.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “IS-terrorist och barnmisshandlare går fri i Kristianstad

 1. Kan vi inte göra med is-krigare som marockanska muslimer gör med skandinaviska flickor? Öga för öga, Hals för hals.

 2. Det är sådana här isis monster som Svt ( maktens propagandacentral) varje dag trummar ut att de skall få komma till Sverige och få all inclusive,skattebetalarna står för notan som vanligt.Tvångsfinansierade statsmedia som propagerar för att Sverige måste ta in/ tillbaka världens värsta terrorister och monster som finns i världen idag.Förstår gemene svensken hur sjukt galet farligt detta är? Svt och de andra ljugande svenskfientliga aktivist-journalisterna är inte friska mentalt och känslomässigt anser jag.Hur kan man vilja tvinga på svenska folket dessa ondskefulla varelser som är icke rehabiliteringsbara,inget som Sverige ens är kapabel till,man kan ju inte ens upprätthålla lag och ordning i alla de sk ” utanförskapsområdena” eller som man säger i Usa,Ghetton.
  Dessa is monster skall tas om hand på plats där de har begått de sataniska folkrättsbrotten/folkmorden på de mest barbariska sätten.
  Ett ex. från Tyskland;

  “I München i Tyskland inleds nu en rättegång mot en kvinnlig IS-terrorist. Hon och hennes man, en stridande IS-terrorist, anslöt sig till terrorgruppen 2014. ’Jennifer W’, som kvinnan kallas i tidningen Die Welt, är anklagad bland annat för att ha anslutit dig till en terrorgrupp, för vapenbrott, för mord och krigsförbrytelser.Den nu 27-åriga ’Jennifer W’ skall ha lämnat en fastkedjad, förslavad femårig yazidisk flicka utomhus i 45-gradig hetta så att hon dog av törst.

  ’Jennifer W’ och hennes man skall ha köpt den lilla flickan och hennes mor och använt dem som hushållsslavar. Flickan mådde dock dåligt och var sängvätare, varför hon kedjades fast utomhus som straff. Där dog hon i hettan. Flickans mor är kallad som vittne.”

  https://nyhetsbyran.org/2019/04/10/is-rattegang-i-tyskland-lat-forslavad-flicka-do-av-torst/

  • Det verkar som makteliten gör allt för att skapa och hetsa till inbördeskrig i Sverige genom allt djävulskap de ställer till med.Hatet växer och frodas som alrdig förr i Sverige,och detta är först och främst politiker-hvetet skyldiga till tillsammans med den aktivistiska journalistkåren, alla lydiga marionetter till Eu politibyrån.

 3. Jaha, dags för klappjakt på Pettersson igen!!!
  Då är det väl bäst att ‘Silversked’ informerar SÄPO om att Aftonbladet ska gå samma väg, som ursprungligen hade denna notis.

 4. Silversked!!!!!
  ja du om man ändå blivit matat med silversked, men det är ju klart att en sådan kommentar om Petterssons blogg skall komma från en som dig,
  Du kan få ta hand om denne IS terrorist och dennes barn och göra världen bättre, men utan mina pengar, och utan bidrag från staten.
  Allra helst i ett annat land.

Kommentera