Stäng

Finansministern blir uppläxad

INRIKES. Mattias Lindberg twittrar om att finansminister Magdalena Andersson (S) försökte kalla en M+KD-regering för en extrem högerregering, men blir uppläxad och avslöjad som en lögnare av moderaternas ekonomisk-politiske talesperson Elisabeth Svantesson. 

Det är bra att högern börjar stå upp emot vänsterns brunsmetning! Den som far med osanning ska få höra det och få skämmas, så Pettersson hoppas att Svantesson och de andra börjar leva som de lär och slutar ljuga och brunsmeta Sverigedemokraterna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Finansministern blir uppläxad

  1. De är väl båda representativa för att vinna titlar som ”stubborn as a swede,” eller hur. Inga sanna demokrater för i så fall skulle de inte tala om SD som varande en fara till att vara ett alternativ till regeringskompanjon.

  2. Hela den ekonomiska politik är förljugen vi skänker ju bort minst 100 miljarder varje år.
    Här inte behövt vara en enda fattigp eller uteliggare i detta land.
    Genom ruttna politiker

  3. Fy faan, och dom ska vara anställda med våra skattepengar. Det våra bättre att göra som Gudrun Schyman. Elda upp som.

  4. Magdalenas röst blir mer och mer spänd och knarrig, beror det månne på att hon står och vinklar, förvränger och t o m ljuger?

  5. Enligt Magdalenas utsago så är Vänsterpolitik dålig politik och Högerpolitik Bra politik.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: