UNHCR: Politiker bär skuld för moskéattackerna


TERRORISM. UNHCR-chefen Filippo Grandi menar att politiker med ”giftigt språk” riktat mot flyktingar, migranter och utlänningar bär en del av skulden för moskéattackerna i Christchurch. Det sa han i säkerhetsrådet under tisdagen enligt Reuters. – Det borde bekymra oss alla, sa Grandi. 

-Pettersson undrar vilket ”giftigt språk” som föranlett terrorattacker i Moskva, S:t Petersburg, New York, London, Paris, Nice, Bryssel, Stockholm, Minsk, Köpenhamn, Ankara, Istanbul, München, Berlin, Barcelona och på många fler platser.

Herr Gandi har rätt, det är delvis politikernas fel, men det är inte språket som är problemet. Hade muslimerna stannat där de hör hemma hade vi sluppit de allra flesta attentaten, i Christchurch och över hela världen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “UNHCR: Politiker bär skuld för moskéattackerna

 • Thorsten Schütte

  Menar Du att studenter och jobbare som dog i Christchurchs moskéer har att skylla sig själva för att de blev mördade? På allvar?

  Gilla

 • T

  Nej just det, fråga annars Mona Walter, hon kan Islam innifrån

  Gilla

 • SVENSK

  Men det är inte samma politiker, det är dem som rår för massinvandringen som är ansvariga tillsammans med censurmedierna!

  Gilla

 • Mike E

  UNHCR är en av den västerländska civilisationens största fiender.
  Ett oändligt mycket större problem är vem som bär skulden för de nästan dagliga försöken till massmord på infödda européer! Kan direkt räkna ut att den vidrige islamofilen Filippo Grandi menar att det är européernas egen skuld.

  Gilla

 • fia

  UNHCR-chefen Filippo Grandi hade ingen förklaring till varför muslimerna spränger kyrkor?

  Gilla

 • Argus

  Nu fick en till ful nuna på globalisterna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: