Pressmeddelande från Moderaterna


INSÄNDARE. Moderaterna presenterar härmed sin helt nya politiska inriktning under namnet ”Den Nya Svenska Modellen”. Den är framtagning av Moderaternas värdegrundsgrupp som efter decennier av noggrann analys konstaterat att förda politiken måste förändras. Det har också vår partiledare Kristersson slagit fast med orden ”nya tider kräver nya lösningar, men i alla fall en ny förpackning”.

Vår totala politiska omläggning blir mest tydlig för väljare genom vårt partis nya logotyp och färg. Denna banbrytande och djärva satsning har skett i samråd med tysk expertis vars erfarenheter bygger de enorma framgångarna med produkterna Toffifee och Werthers Original.

Samråd har också skett med L’Oréals vitamininstitut i Zurich för att nå riktigt lyster och friskhet i färgerna  i den nya logotypen. Sammantaget är bedömningen att partiets nya inriktning kommer att uppfattas som en särdeles välsmakande och lättsmält historia.

Den nya svenska modellen – ger mer lycka än både Toffifee och Werthers Original. Den förda sakpolitiken ändras också i grunden. Häromdagen visade vi Moderater exempelvis upp en ny affisch på Nyheterna med texten ”Goodbye utländska inbrottsligor” som ska sättas upp vid varje gränsövergång. Vi har medvetet utelämnat tilläggstexten ”Welcome back” för att markera att utländska brottslingar inte är välkomna. Moderaterna viker dock inte ett steg från principen om allas lika värde. Gränserna ska därför fortfarande vara vidöppna och någon lag om ovillkorlig utvisning av dömda utländska medborgare är inte möjligt för det strider mot vår värdegrund. Istället anser vi att den utländska brottsligheten som översvämmat Sverige ska hanteras gemensamt inom EU.

Tomas Tobé. moderaterna pressbild.

Precis på som gällande migrationen. Vi Moderater tror på EU, inte på Sverige.

Därför välkomnar vi Moderater även fortsättningsvis icke efterfrågad oanställningsbar bidragsförsörjd migration från dysfunktionella kulturer som hatar våra västerländska värden. Detta tydliggör vi på fler sätt. För det första genom att inte kräva något flyktingstopp och än mindre någon återutvandring.

För det andra genom att tillsätta en Integrationskommission. Denna har till syfte att ta fram fungerande lösningar på det elände som vår politik leder till. Trots mer än trettio års misslyckad svensk integrationspolitik är vi övertygade om att våra tillsatta experter kommer att finna nyckeln till framgång. Om inte annat så har vi själva givit oss minst ytterligare ett års respit för att motivera vår ovilja att hjälpa Sverige ur det träsk landet befinner sig.

Att vi Moderater står upp för öppna gränser och mer av migration beror inte på att vi ömmar för fattiga och nödlidande. Att hjälpa lokalt är betydligt mer humant, effektivare och billigare, men sådan politik får andra partier bedriva.

Istället handlar vår politik om att skapa det ultraliberala samhället. Här finns inget Sverige, utan det är vårt måtto ”Lika för alla” som gäller. För att nå de målen måste bland annat välfärden privatiseras och fackets makt inskränkas.

Vår politik är fullt logiskt och baseras sig på en noggrant genomtänkt plan. Bidragsförsörjd migration urholkar välfärden och därmed skattebetalarnas betalningsvilja, för vem vill betala för en tjänst som inte levereras, Detta leder på ett naturligt sätt till sänkta skatter, varvid välfärden automatiskt privatiseras över tid.

Bidragsförsörjning legitimerar i sin tur även vår politik med bidragssänkningar för att stimulera intresset för att ta en anställning. Då migranternas utbildningsnivå och kompetens är relativt låg kan sysselsättningsnivån bland dessa grupper bara öka om låglönejobb införs. När låglönejobben i kombination med ökat utbud av arbetskraft breder ut sig så är det bara en tidsfråga innan fackets makt tillintetgörs. När sedan Sverige bara finns till namnet, var och en får freda sig bäst den kan, fackets makt borta, den offentliga välfärden avvecklats, skatterna låga, bidragen borta och lönerna hålls låga genom överutbud av arbetskraft så har vi nått vårt mål – den Nya Svenska Modellen.

Gustaf


5 responses to “Pressmeddelande från Moderaterna

 • Kenth Andersson

  Lita aldrig på en 7-klövare !

  Gilla

 • centurion

  Landsförrädaren Fredrik R. skulle minsann rädda pensionerna genom att importera en massa drägg som mena-länderna ville bli av med. Resultatet vet vi och även för den mest inbitne PK-anhängare kan det knappast te sig mer uppenbart att den lösningen var ett gigantiskt misstag och svek. Nu har den klåparen inte lärt sig läxan, utan fortsätter gå på som om ingenting har hänt. Han har nämligen mage att kräva av folket att vi ska slava ända till 75-års-åldern för att bekosta hans felsatsning. Denne psykopat styr fortfarande (m). Ulf K. får fortsätta spela rollen som marionett.

  Gilla

 • turrim

  Och Centern gläds över det lilla. Man har fått igenom 30 Mkr för myggbekämpning. Grattis! Det lönar sig tydligen att ”vänstra” i politiken.

  Å andra sidan borde politikerna lära sig, att när en myndighet får sparbeting så plockar man alltid ut sådant som drabbar allmänheten och kan skapa ett drev med hjälp av alla kommunikatörer. Motsvarande drev med att inte kunna serva vandringsleder i fjällen och då även peka på utländska turister.

  Givetvis kunde myndigheten internt med sitt stora anslag ha fixat både vandringsleder och myggor om man ansett att människor är viktigare än materia och genusprojekt eller internrationalisering (motsv) samt utan medieuppbåd.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  M får vara nya, gamla eller mittemellan bäst de vill. M spelade under täcket med MP endast för att straffa de väljare som röstat på SD.
  Ett sådant beteende kan jag inte acceptera. Följaktligen så ska M straffas genom att i alla fall inte få min röst. Hur långt straffet ska vara? Det vet jag inte. De har ju inte samma värdegrund som jag, så det får ta den tid det tar.

  Gilla

 • carl ekström

  Ska dessa tomtar ta hand om Sverige.
  Hycklare som alla andra

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: