En fundering


En liten fundering så här på morgonkvisten.

Muslimer flyr i miljontals till länder som står långt från deras hemländer ifråga om religion, kultur, lagar och regler. När de väl är framme vill de inte respektera, utan ställer istället krav på att de västerländska samhällena anammar samma religion, samma kultur, samma lagar och samma regler som gäller i de länder man flytt från.

Många som anländer till Sverige och övriga Europa hävdar att de flytt krig, terror, konflikter och våld. Väl framme i Europa och inte minst i Sverige, väljer många av dem våldets väg, många söker konflikter, en del begår terrorbrott och nu återstår bara…

En lite märklig känsla, eller hur?


10 responses to “En fundering

 • carl ekström

  Jag tycker inte om muslimer!

  Gilla

 • Olof.p

  Som min handledare från Iran sa när jag jobbade med flyktingar,
  – Du måste förstå att människor från Mellanöstern ljuger hela tiden för att få det de vill ha.
  Det har varit samma i 30 år. Jag är förvånad att svenskar aldrig lär sig.

  Jag har också funderat.
  Vi kunde starta ett utbytesprogram. Det aborteras ca 40 000 foster varje år. Låt kvinnorna föda fram barnen och låt par som inte kan få barn ta hand om dem.
  I utbyte kan vi skicka hem 40 000 dysfunktionella inavlade till Mellanöstern.

  Det borde ge Sverige stabilitet på sikt.

  Gilla

 • age

  De ”flyr” inte!

  De följer koranens direktiv:
  Att erövra världen!

  De är hjärntvättade!
  Det finns bara en åtgärd ..
  Ett ”starkt” försvar! Grannsamverkan mot våld!
  Vi måste agera!

  Gilla

 • age

  Stefan!

  Du har säkert full support.

  Gilla

 • SVENSK

  De flesta flyr egentligen från sin egen miljö, kultur och sitt eget arv, men dessa tar de ju med sig hit, det är det som visar sig! Dessutom både uppmanas de(innan) och belönas för dåligt beteende och kriminalitet (sedan).

  Gilla

 • Lena Liden

  Det är märkligt att de vill flytta hit och ta med sig allt, inklusive allt våld. Är det av ren lättja för att bli försörjda av oss? Om det fortsätter på samma sätt vad händer då? När svensken är i minoritet och inte orkar försörja dem, flyttar de vidare då? Eller kan det vara en mycket större tanke bakom massinvandringen? Det är ju lika i nästan hela EU. Kan det vara den ekonomiska eliten (Bilderbergsgruppen och Rockefeller), som vill bryta ned all nationalism och skapa kaos. För att sedan kunna styra eftersom de äger den ekonomiska makten. Då passar det ju bra att köra fram klimathysterin också som en skenmanöver. Det ger människor dåligt samvete och de blir så blinda att de inte ser vad som sker. Det kanske blir en seger för judarna över muslimerna, den ekonomiska makteliten som till slut har hela avgörandet och styrandet och kontrollen i sin hand.

  Gilla

 • Johan

  Det hela är enkelt: De flyr inte från sin kultur, utan från konsekvenserna av sin kultur.

  Gilla

 • Tony

  Dom ordnar Kaos hos polisen, vårdenheter och liknande, och nu är det dags att ta sig an nästa förstörelseobjekt, nämligen kommunikationerna?
  Dessa skadedjur har inte kommit hit för att Sverige har någon nytta av dem, tvärtom, Det är ett rent beställningsjobb åt Globallist maffian för att förstöra en Nationalstat
  ,

  Gilla

 • Sanna

  En väl koordinerad invasion.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: