Öppet hus på Sydsvensans redaktion


INSÄNDARE. I söndagens sydsvenska så meddelade man att det blir öppet hus på tidningens redaktion den 13 april nere på Rådmansgatan 16 i Malmö. Det hålls öppet hus mellan kl 10.00 – 14.00

Där kan man bl a träffa chefredaktören Pia Rehnquist , Heidi Avellan som är politisk chefredaktör samt Per T Ohlsson som är s k senior columnist.

 • Pia Rehnquist är anträffbar mellan kl 10.30 – 11.00
 • Heidi Avellan mellan 11.30 – 12.00
 • Per T Ohlsson mellan 12.30 – 13.00

Eftersom jag sedan länge har en del frågor till bl a Pia Rehnquist så tänkte jag ta tillfället i akt och bege mig ner dit.

 • Det jag skulle vilja fråga henne är varför tidningen mörkar grova kriminella invandrares härkomst och namn i dom flesta av dom artiklarna som berör dessa.
 • Samtidigt så vill jag fråga henne varför invandringskritiska insändare så gott som aldrig publiceras.
 • Till sist så vill jag ställa henne frågan varför jag sedan ett antal år tillbaka är bojkottad vad det gäller att få mina insändare publicerade. Innan hon kom in i bilden så fick jag massvis med insändare publicerade.

Jag vill uppmana er alla som tycker liksom jag att sydsvenskan i princip bedriver censur när det gäller att publicera hela sanningen om bl a grovt kriminella invandrare samt att man vägrar att publicera invandringskritiska insändare att komma ner till redaktionen och ställa frågor till dom ansvariga.

Jag kommer att vara på plats denna gången. Förra året så hade man den 18 augusti också öppet hus men den dagen inföll samtidigt som jag var på väg ner till Tjeckien så tyvärr missade jag tillfället. Det kommer jag inte att göra denna gången.

Sandor Herold, Malmö


7 responses to “Öppet hus på Sydsvensans redaktion

 • SVENSK

  Jag skulle inte ens gå dit för de kommer bara att nonschalant och storhetsvannsinnigt svara med floskler!

  Gilla

  • Mr Brownhole

   Ja, floskler är något av det viktigaste grundstenarna inom journalistutbildningen. Ingen vet egentligen vad ”alla människors lika värde” står för.

   Gilla

 • turrim

  Det finns många sätt att håna sin läsekrets och sina prenumeranter. Ett av de mer utstuderade är att tre höjdare ställer upp var sin halva timme när tidningen kallar till symboliskt öppet hus.

  Gilla

 • Mike E

  Heidi Avellan, Per T Ohlsson. Två mediokra typer från Sveriges lågutbildade journalistskrå som genom att jobba inom Sveriges massivt subventionerade massmedia fungerar som en ”elit” och styr informationen i Sverige.

  Gilla

 • Thor

  Thoralf Alfsson har på sin blogg artiklar om den skrämmande situationen i Malmö. Sydsvenskan får säkert tillstånd att publicera artiklarna om man åtminstone anger källan 😉

  Gilla

 • Ebba

  Anträffbar en halvtimme, ”how convenient”.

  Gilla

 • Kent

  Bra Sandor ställ de svåra frågorna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: