Muslimer Mördar I Moske

I södra delen av Thailand mördades i fredags två poliser då de bad i en moske.  Fyra angripare (mordlystna muslimer) kom in i moskén och sköt poliserna i huvudet.

Angriparna, som flydde efter morden, misstänktes för att vara en del av ett muslimskt uppror som startade  i augusti 2004, omkring 7000 människor har mördats, övervägande buddhister, i de tre sydligaste Thailändska provinserna.  De muslimska mördargrupperingarna har försöka skrämma buddhisterna till att lämna området, men många muslimer som samarbetar med myndigheterna har också mördats.

LÄNK

2 thoughts on “Muslimer Mördar I Moske

  1. Vilken tur att det bara är snälla muslimer som kommer till Sverige, vårt land som bli it något av ett mekka för konservativa troende.
    Här bugar ledarna för fredens religion.

  2. + att dessa muslimer till stora delar livnär sig på smuggling och försäljning av ya-ba, d.v.s metamfetamin . Det tillverkas i industriell skala i Laos mm. och smugglas sedan via södra Thailand vidare ut. Så en del av skottlossningar och skjutna gränsposteringar härrör därifrån. Det är dock i förlängningen den kranen pengarna för att finansiera terrorismenn kommer. Så summa summarum, det är islamisterna som håller i den biten helt i södra Thailand.

Kommentera