Vid din sida, mot hemlöshet för äldre


Vid Din Sidas vision är att alla äldre hemlösa i Stockholm och Sverige ska få möjlighet till de grundläggande värdighetsgrunderna. Rena kläder, mat i magen och på sikt en säng att sova i om natten.

Nu får det vara nog!! Att vara äldre i Sverige eller att bli äldre i Sverige är hemskt, man kan hamna på gatan om ens livskamrat dör på några dagar!! Det finns pensionärer som jobbat hela sitt liv men pengarna räcker inte!! Dom bor utomhus! Sverige ett välfärdssamhälle ! Tak över huvudgaranti finns inte, kommunerna måste ta sitt ansvar och det är regeringens jobb att se till att dom gör det!

Så nu tågar vi upp tillsammans och gör oss hörda!!! Överallt tillsammans i vårt avlånga land ser vi till att våra äldre får den trygghet dom förtjänar och även våra barn, du och jag 💕väl mött den 24:e april 2019.

14.00 samlas vi i Humlegården och går tillsammans till Myntorget 🙂

Skriv under mot Inga fler hemlösa fattiga pensionärer i Sverige!!

Facebook

-Pettersson tycker det är konstigt att regeringen kunde lagstifta för att nyanlända ska få någonstans att bo men inte…, ja, ja, politik är att vilja sa Olof Palme, och vill man inte så…


8 responses to “Vid din sida, mot hemlöshet för äldre

 • rostaratt (@rostaratt)

  Intressant, kort frågeställning alla bör ställa sig ”Välviljan för utsatta grupper påstås ju vara stark, varför återspeglas den styrkan” inte här?Det borde vara hundratusentals underskrifter! diverse drev &artiklar, var är alla kändisar/journalisters underskrifter &drev nu? hittar vare sig Schyffert Malena Aschberg” mm mm etc etc etc etc.
  Medborgarföraktet tydliggörs faktiskt genom dess avsaknad.

  Gilla

 • hasse

  Detta är direkt ställt till vår statsminister . Inte under 20 000 i månaden i pension. Ingen ska behöva bo på gatan.
  Här kommer snart att bli en pensionärs revoliton .
  Det måste ta slut på utsugningen

  Gilla

 • Olof.p

  Om jag hamnar i den situationen att jag blir hemlös som pensionär kommer jag att starta STP, Sveriges terrorist pensionärer. Löfven och Lööf, håll i hatten.

  Gillad av 1 person

 • centurion

  SVT brukar vara snabba med att lägga till olika epitet när det handlar om vissa partier eller företeelser. T.ex. ”rasistiska”…, ”nazistiska”… , ”främlingsfientliga”…, ”populistiska”…och liknande meningslösa tillägg. Klädsamt vore då att förse det socialistiska partiet med ett liknande epitet. Nämligen : ”DE PENSIONÄRSFIENTLIGA” Socialdemokraterna.

  Gillad av 1 person

 • Kent

  För pensionärer där den ena partnern avlider och de inte har några besparingar kan det gå fort ut på gatan.

  Gillad av 1 person

 • Hasse

  Man kan börja med att konfiskera EU parlamentarikenas kontors pengar.
  Till att börja med.
  Fler förslag

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: