Grattis Sverige! Vi leder Europa-ligan i brottslighet

BROTTSLIGHET. Grattis Sverige och alla svenskar! Vi leder Europe Crime Index for Country 2019, det vill säga mest kriminella och farligast i Europa. Långt, långt före de värdelösa länderna Ungern och Polen. Men det finns mer att arbeta på för Morgan och Jerzy, vi ligger bara på plats 38 i världen. 

 

Förklaring mätmetod

Bagdad-Bob…
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

55 thoughts on “Grattis Sverige! Vi leder Europa-ligan i brottslighet

 1. Ja vad annars finns ingen befolkning i europa som utsatts av så mycket brott av en kriminell korrupt maktmissbrukande tjänstekår utan ansvar som sverige det bevittnas av alla Eu anmälningar likväl.

 2. Botten att vara i toppen.

  Det hade istället varit toppen om vi var i botten.

  Men glöm nu för all del inte.

  Du behöver varken oroa dig eller känna dig otrygg i Sverige. Oavsett hur statistik och verklighet ser ut. Det garanteras från regeringshåll.

 3. Jag tror tyvärr att vi passerat den gräns där man inte längre kan hantera situationen. Det har helt enkelt gått för långt.

  • Nosferato:
   Och jag tror att du har helt rätt ! Inget land på jorden kan konkurrera med den styrande skara idioter,som finns i Abzurdistan !


 4. TV-programmen för bra och fängslande idag,
  är huvudorsaken till att allt blivit som de blivit
  i vårt Sverige idag, min enkla teori…
  på 1800 talet fanns varken TV eller Radio,då
  ägnade sig allmogen åt andra syselsättn. på
  på fritiden, ni kanske kan gissa vilka…
  …Sveriges barnafödsel idag för låg, detta de
  styrande i vårt land ängslas över idag, inför
  sin egen stundande ålderdom…de fluktar nu
  på hur dagens panchos har det, å blir byxis
  över hur de själva kan komma fåt en vacker
  dag…fast då 7 resor värre
  Gissar vi nu “så smått” nått målet i välbefin-
  nande å om inte sötebrödsdagarna redan
  är över för överskådlig tid?
  Genom historien har allt gått i vågor, stora
  imperier har fallit å gått in i skuggan förr
  …beroende på osämja mellan stammarna
  om vilka som skall handha herraväldet, då
  över motparten…människan lär sig aldrig
  att det är samarbete som skapar välstånd

  • Det stora felet är nog tror jag att tekniken går 5 ggr. så fort som den mänskliga hjärnan.
   Människan kan helt enkel inte behärska tekniken och då är det enklare att bete sig som man är van. Alltså som en NEANDERTALARE.

 5. Eftersom Sverige har en datalag att alla brott som anmäls måste gå till åklagare om förundersökning skall göras, därför kan brott avskrivas som att bevis finns inte, eller är inte tillräckliga.
  Genom det här förfarandet kan statistiken hållas nere, och det döljer att det är asylinvandringen, som är orsaken till en skrämmande hög brottslighet i Sverige även med en manipulerad statistik.

  Sanningen är väl den att genom den helt okontrollerade asylinvandringen har väldigt många kriminella kommit in i landet.
  Asylinvandringen kan ses som att det är en röstimport, men politikerna kunde inte se konsekvensen med den, som kommer att bli förödande för landet det här är endast början på eländet.

 6. På polismyndighetens egen blankett “Anmälan om brott”, återfinns även längst ned på samma blankett begreppet : ” Avskrivning av brott”. Fiffigt va´. Tanken svindlar…

 7. Enligt vår store högt värderade och älskade ledare Löfven uttalande för några år sedan skulle vinsten med massinvandringen komma lite längre fram, det stämmer nog för nästa år kommer Malmö betala tillbaka ca fem miljarder om året som de senaste åren fått från övriga kommuner och staten, eller??

 8. Läste ett twitter från Köpenhamnspolisen. En tjuv togs på bar gärning, fick dagen efter en “straksdom” (omedelbar dom) på 20 dagars fängelse. Därefter utvisning, och inreseförbud i sex år.

  Inget dalt. Det är de inte vana vid hemifrån, så det fungerar inte.

  I Sverige hade personen förmodligen betraktats som lönsam.

 9. Och Jerzy Snickesnacki ljuger som vanligt. Han påstår, som vanligt, att brottsligheten går ner. Men det är bara ÖKNINGSTAKTEN på den redan skyhöga brottsligheten som tillfälligt har minskat en aning. Lita aldrig på den lömska kroknäsan.

 10. Snart får vi höra att det är anmälningsbenägenheten som ökat som gör att Sverige toppar ligan. Hur nu det kan förklaras när Sverige är sämst på att klara upp brott. Varför vill någon anmäla brott när det är vida känt att de inte kommer utredas? De läggs på högs och skrivs sedan av med “brott kan ej styrkas” eftersom “förundersökning saknas”.

  • Deras tid till brottsutredning är sannolikt högst begränsad.
   De tycks lägga åtskilligt med krut på att surfa på Petterssons blogg.

   Där kan det ju komma en kommentar som är långt, långt farligare än gruppvåldtäkter eller andra små bagateller!

 11. Så länge vi har det ”rättsväsende?” vi har i Sverige, med korrupta domare, åklagare och brännvinsadvokater, så kommer vi få behålla den kriminalitet som ”regeringen” försett oss med.
  Ska vi få någon ”ordning och reda,” som den store förespråkaren predikade om, MÅSTE nästan?? hela ”rättsväsendet” bytas ut, även politikerna, mot normalt tänkande människor!
  Mvh // Gunnar

 12. Vad annat är att vänta i detta svenska sodom&gomorra land?
  batikkärringar.,hbtq-höns,feministiska fittmössemän,genusflummande transor,klimatdårar,kommunistiska dårar,muslimska terroristerg,politiker med handhjärtan istället för hjärnor, obildad svagbegåvad statsminister, gullandet med kriminella,självhatet mot den egna kulturen, listan kan göras lång men sverige är på väg mot undergång, titanic2 nästa rollfilm på bioduken, om ett land som går under.
  Se och ta inte lärdom ni andra länder i europa,sverige är en avskrädeshög för allsköns patrask

  • Det här var det bästa inlägg jag sett här tror jag. Du glömde nämna fjanten Schyffert men han är förvisso inkluderad i din text indirekt på många sätt.

 13. Kul de lyckas hamna högt upp,i någon disciplin.Ett stort GRATTIS till de styrande RÖD/GRÖNA byket !! Kämpa på,och nästa år lär bli än bättre !

 14. Många starka politiska krafter har jobbat intensivt för att nå det genanta resultatet. Det är lika många och förmodligen samma krafter, som jobbat ambitiöst för att även dölja orsaken till att Sverige tagit ledning i brott i Europa. Inte speciellt omtänksamma politiska krafter styr Sverige och EU. Jag vet inte vad vår regering och våra myndigheter sysslar med egentligen.

 15. Nu när vi är bäst i Europa så blir nästa mål att bli bäst i världen kan bli tufft men med focus på målet ska det säkert gå hälsar Stefan Löfven.

 16. Ja, man kan inte säga annat än grattis! Äntligen har politikerna lyckats skapa det mångkulturella “paradis” som man kämpat så hårt för! Ta nu gärna in ytterligare några hundratusental migranter för förstaplatsen i världen hägrar…Varför nöja sig med att vara värsting i Europa när man kan passera sådan kriminella paradis som Afghanistan, Libyen, Somalia, Mexiko, Colombia, USA, Brasilien, m.m “The sky is the limit” så det är bara att kämpa på Löfven, Lööf, Lövin och de andra ruttna löven!

 17. Stockholms syndromet: importera, fixa stora gratislägenheter i Stockholm OCH BETALA ALL incLUSive för pirater från Adenviken, bara piraterna klanröstar S måste alla vita kändisar i public service spela med i kejsarens nya kläder pyramidspelet även om alla barn i grundskolan blir rånade och gruppvåldtagna och får 0 studiero.

 18. Sveriges sk. ledare fortsätter att spotta svenskarna i ansiktet, genom att sno våra skattepengar för att bidra till än mer våldtäkter, bränder, bedrägerier, mord, rån och undanhållande av brottslingar (terrorister/torterare/pedofiler/mördare).
  Allt detta medans Sveriges ärliga skattebetalare får sina barns liv ( gruppvåldtagna/smittade med AIDS) och sina föräldrar på hemmen får ligga i vanvård med blöjor fulla med urin och bajs, medans du själv inte kan få tid för behandling av din cancer.

  Välkommen till det Socialdemokratiska Sverige, som gör allt för islamiseringen ska genomföras, och svenskarna ska lida !

  Röstades det för IDIOTI, så får vi IDIOTI !

 19. Vad hände med Somalias ambassad som skulle öppna i Stockholm?

  Vill dom inte öppna den pga av att Sverige kanske slutar betala socialbidrag till varenda Extremist i hela somaliernas?

  Så skulle det väl inte bli?
  Den äckliga svennen skickar väl mer än gärna hur många miljarder som helst till män och kvinnor i arbetsför ålder på andra sidan åldern.

  Nämn en uppfinning ifrån Afrika eller arabvärlden förutom könsstympning och slaveri.?

  Solpanel uppfanns av en fransman…

 20. Så går det när vänsterliberala idioter har makten.

  Seattle är demokraternas flaggskepp i USA. I denna vänsterliberala styrda stad röstade över 84% av invånarna på Hillary Clinton i 2016-års presidentval. Demokraterna håller samtliga platser i Washington State Legislature och har under många år varit det största demokratiska fästet i hela USA.

  Så hur är förhållandena i denna demokratiskt styrda vänsterliberala mönsterstad? Titta här:

  • Åja..Det är ca 80% chans att ett kommunist-fascist-socialist-rasist-mer värd än Andra blir drabbad.

   De kanske till och med har barn eller barnbarn som blir rånade.
   De kanske arbetar inom domstolsväsendet eller inom media och blir hotade eller att deras bil brinner upp….

   Kanske får sin båt stulen.. deras dotter blir antastad eller att deras Soyboy-feminist-son får uppleva verkligheten.

   En Sosse kan inte bli våldtagen.
   Sossen bjuder …. Alla är ju lika värda.

   Det tycker jag är rätt så bra odds….
   Man måste se det positiva i det hela…:)
   Hahahahaha

  • Det är inte bara Seattle som har detta problem utan det gäller i stort sett hela USA, men där demokratiska vänsterflummare styr är läget värre. Många kanske inte har klart för sig men i USA bor det alltså ca 50 miljoner människor i tält eller gamla husvagnar! Det är var sjätte invånare som saknar ett riktigt boende. Tänk er själv det framtida mångkulturella Sverige med 2 miljoner som lever som i dokumentären ovan! För det är dit vi är på väg med stormsteg! Och detta pga politisk inkompetens och att Sverige saknar självbestämmande pga EU och USA som styr den f.d fria nationen Sverige! Politikerna offrade Sverige för att kunna gnida sig med högdjuren i Bryssel och Washington samt att kunna berika sig själv!

 21. Hur kan Molly yttra sig om judar och kalla dem för sjuka saker. Jag har inte och aldrig hört att de har gjort något olagligt i Sverige.
  Att de skyddar sitt lilla israel det kan jag förstå.
  Nej Molly du hör inte hemma här , åk ner till auschwitz birkenau och titta o lär dig. Ett folk som höll på och bli utplånat.
  Jag är ej jude men judar har fått stå ut med så mycket och då behöver inte ha något mer

  • Ingen rök utan eld, ställ dig frågan varför har dom fått stå ut med så mycket, varför har dom kastats ut ur mer än hundra länder.

 22. Tacka fan för att vi leder brottsligan när vi ju importerar brottslingar i parti och minut sen att vi har en polis som ju bara är dimensionerad för den “normala” brottsligheten.

 23. Kommer säkert att bli dagens stora nyhet på radio/TV!

  Och feta rubriker på pressens löpsedlar!

 24. När jag föddes var vi t.o.m. säkrare än Japan, Sverige var det tryggaste landet med lägst brottslighet. Nu varnar japans president Shinzō Abe för hur det gick med Sverige som hade fler olåsta dörrar än Japan.

  Vi hade några zigenare som strök omkring men de var lätt att känna igen dem i den svenska folkstammen.

  Ingen vill ha det såhär, låt flyktingströmmen gå i motsatt riktning.

  • Jo, de flesta i Sverige tydligen.

   Det röstades för detta, då de tydligen vill se sina barn eller barnbarn bli gruppvåldtagna och smittade med AIDS, av 8 st. skäggbarn i 35 års åldern.

   LÅT IDIOTIN FÅ ETT STOPP !!!

  • Ja och hönsen fick gå fritt ute i sin hönsagår.Dörrarna låstes högst, när man skulle vara bortrest hela dagen !
   Zigenarna anlände då liksom tågen,vid bestämda tider av året !

Kommentera