”Förnedring en belöning för förövaren” säger Jerzy och döljer bortalagets inblandning


BROTTSLIGHET. Det har skett 200 rån mot barn i Stockholm de senaste fyra månaderna, men den ökände kriminologen Jerzy Sarnecki menar att brottsligheten bland unga tvärtom är på väg ner. – Sett till genomsnittet är våra unga mer laglydiga än tidigare, säger Sarnecki enligt Aftonbladet. 

-Pettersson undrar vad det har med saken att göra. Våra unga är kanske mer laglydiga än tidigare men det är inte dom som rånar barn. Det är bortalaget som i flock rånar ensamma ur hemmalaget, men det törs inte Sarnecki nämna.

Sedan tycker Jerzy att föräldrarna inte ska utsätta barnen för risker och förse dem med dyra saker. Prata med ungarna om de risker som finns, säger Jerzy Sarnecki.

Herr Sarnecki tycker kanske att min granne som har finare bil än vad jag har ska byta för att inte utsätta sig för en risk…

Jerzy Sarnecki har i 40 år spridit desinformation om brottsligheten och är tillsammans med de medier som låter honom sprida sin propaganda ansvariga för att samhället ser ut som det gör…

Läs gärna om bortalaget som Jerzy gör alltför att dölja…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “”Förnedring en belöning för förövaren” säger Jerzy och döljer bortalagets inblandning

 • Roland Salomonsson

  Sarnecki tillhör det kommunister, läs nazistiska övervintrare, som importerades för typ 40 år sedan i avsikt att missinera ut nazismen även i Sverige. Kom ihåg att nazism faktiskt är en variant av ”kommunism” paralell t ex med fascism resp stalinism m fl.

  Mot den bakgrunden skall man förstå Sarneckis retorik. Vad han säger är att etnisk svensk brottslighet sjunker radikalt, medan invandrar-relaterad (inkl 2-4 generationens) brottslighet ÖKAR. Sammantaget möjligen en mindre minskning inom vissa brottskategorier. Medan andra allvarligare ÖKAR starkt.

  Gilla

 • ossie

  Hur kan nån ta denna uppenbart sjuke mytoman på allvar. Aftonslasken som är av samma låga kvalite anlitar honom är ju föga förvånande.

  Gilla

 • compulsoryunion

  en gång gick en främmande omskuren Yalla Yalla förbi mig i T-banan och låtsades hugga mig i magen liksom om han haft en kniv i handen. Reinfeldt borde åka T-bana med mördarbakterier också.

  Gilla

 • Olof.p

  Det nya Sverige är ta mig faan värre än Sovjetunionen, Nordkorea och Kuba tillsammans när det gäller att manipulera invånarna.

  Gilla

 • age

  Kontraktet, som socialdemokraterna skrev med muslimerna 1999
  är ju alltjämt gällande!
  Den där Sanetski måste väl säga så för att S inte ska bryta mot kontraktet.

  Sverige är under invasion!

  Gilla

 • Mr Jordan

  Kul med kreativa vinklar. Nyligen skulle klienten sättas på fri fot, brottsoffret kunde inte höras. Nä, just det, det berodde på att offret hade blivit MÖRDAD, komplicerar saker en hel del. Jävla kräk, far åt helvete!

  Gilla

 • Zingo

  Hej, jag heter Sixten och borde sova, för jag kan inte tala sanning…

  Gilla

 • Lellegoo

  Japp, 40 år av desinformation, därtill betald av staten. 40 år av gissningar och tyckande. Ja, det här är väl en typisk representant för professorer inom ett gebit som har en mycket svag vetenskaplig grund vad gäller slutsatserna. Inte ens siffrorna får ju tala, då förklaras detta med en höjd anmälningsbenägenhet.

  Skulle vara extremt intressant om en seriös forskare tog sig an denna höjda anmälningsbenägenhet och dissekerade den i minsta detalj.
  Vad är det, varför och hur kan man ”rensa” utfall från denna. Det är nog nu att använda denna icke-verifierade förklaring.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: