Jag har aldrig sett så många vita människor

BREXIT. Den 29 mars 2019, skulle Storbritannien ha lämnat EU, så blev det inte och nu är EU-utträdet uppskjutet. Nåväl, på kvällen den 29 mars sänder Channel 4 från demonstrationerna för Brexit när där den 71 årige reportern, Jon Snow, uttrycker sig något märkligt ”jag har aldrig sett så många vita människor”. Vad menar reporter? Är inte London en stad befolkad av en majoritet vita? Är inte Storbritannien ett vitt land?

-Pettersson är osäker men kanske menar herr Snow att det vanligtvis är svarta som demonstrerar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Jag har aldrig sett så många vita människor

  1. Han menar att det är vita skräpmänniskor som vill lämna EU.
    De kloka vita och de överlägsna svarta är de som vill vara kvar.
    Han är alltså en sjuk vansinnig journalist i mängden.

  2. Vad som är värre är det att ingen har sett en enda Muslimsk Neger i huset där Jon Snow med familj bor eller i kvarteret där Jon Snow med grannar bor .

  3. Jon Snow är en ökänd och motbjudande vänsterjournalist på Channel 4 News. Att Jon Snow får lov att bedriva sin vänsterpropaganda är ett bevis för hur mycket makt vänstern har i Storbritannien.

  4. När ska människor förstå att det var Angela Merkel och Stefan Löfven som var de största propagandisterna för brexit och inte Nigel Fahrage.med sitt mitt Europe bygger inga murar.

Kommentera