Stäng

82-årig norsk kvinna misshandlad i sitt hem

BROTTSLIGHET. Den 82-åriga Norunn Lemberg hörde bråk utanför sitt hem i Rena, Åmots kommun, Norge. Hon öppnade dörren och bad snällt ungdomarna att lugna ned sig och lämna platsen. Lemberg var rädd att hennes bil skulle bli förstörd, rapporterar Dagbladet.

Norunn Lemberg fick kontakt med Sindre Hagene i gänget och bad vänligt att ungdomarna skulle lämna platsen. Det  var inget som 16-åringen kunde acceptera. Han svarade henne ”vad fan ska du göra då?” och kort därefter blev Norunn slagen i ansiktet.

Norunn Lemberg och hennes 80-åriga väninna Grethe Vermundsberget berättar att det tidigare inte har varit på det här sättet i området. Polisen har förhört tre av ungdomarna i gänget, misstänkta för en rad brott som inträffat i Rena på måndagskvällen. Vid sidan om misshandeln handlar det även om ett knivrån mot en yngre pojke, ett knivhot mot en ungdom, vandalisering av fordon och fastigheter samt försök till stöld.

-Pettersson hoppas att Sindres kamrater uppfostrar sin kompis annars kommer hans liv att bli förstört…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “82-årig norsk kvinna misshandlad i sitt hem

  1. Sindre drar på en rejäl smäll mot tanten, men hon står pall, vackert. Motocross är en av världens hårdaste sporter, men jag tror det är mest skryt i detta fall. Allt jag ser, är en lönnfet, dataspelande skitunge med empatistörning. Hade han bott i Sverige så hade han aldrig fått hjälp med att stävja sitt sjuka beteende och brottsoffret hade fått klara traumat på egen hand.

  2. Var dom av den ädla importen, dom brukar misshandla gamla människor, och gärna när dom är flera i gänget, ni kommer väl ihåg Karl Erik Cevander, som blev misshandlad av 7 st skitstövlar så att han fick bestående hjärnskador, två av dessa skitstövlar satt sen och flinade hånfullt vid rättegången, och den mesiga rätten dömde dessa rötägg till samhällstjänst? Det nya mångkulturella Sverige, även om det inte är lika illa i Norge, men sådana skitstövlar kommer allt för lätt undan med löjliga straff.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: