Stefan Löfvens bank tvättade svarta pengar


MEDIA. Paul Manafort arbetade som rådgivare och kampanjchef Ukrainas president Viktor Janukovytj mellan år 2005 och 2014. För affärerna under den tiden hamnade Paul Manafort i fängelse, dömd för bedrägeri och skattebrott.

Paul Manafort ansvarade för Donald Trumps presidentvalkampanj mellan juni och augusti 2016. Tre månader. Det är allt, han fick sparken när sanningen hann ifatt honom, rapporterar Politico.

Trump tillträdde som president den 20 januari 2017. Trump är ungefär lika ansvarig för Swedbanks och Manaforts affärer som Stefan Löfven som är kund i Swedbank.

Rubriken hade lika gärna kunnat varit Stefan Löfvens bank tvättade svarta pengar… 

Läs mer på SVT…

-Pettersson tycker SVT är ynkliga, i drygt två år har de jagat Trump av oklara skäl i stället för att försöka rapportera opartiskt och korrekt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Stefan Löfvens bank tvättade svarta pengar

 • Tony

  Ja Sossar och dom så kallade Demokraterna i USA samarbetar på
  många fronter, inte minst när det gäller att ösa förklenande omdömen om motståndarna.?

  Gilla

 • Mm

  SVT s journalist stab består bara av kort-utbildade s.k journalister som inte ens lyckats få jobb på någon mainstream blaska eller i regeringskansliet. Så klart att de inte kan rapportera sakligt, dvs skilja äpplen från päron, för de förstår inte skillnaden.
  Nu kan vi vanliga – som tänker – låta bli on knappen på SVT s utsändningar. Än så länge finns alternativ media.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: