Stäng

Explosion vid restaurang i Märsta

BROTTSLIGHET. Polis och räddningstjänst larmades i natt till stationen i Märsta norr om Stockholm efter ett larm om en explosion vid en restaurang på platsen. Polisen bekräftar att man är på plats, och säger att det inte finns några personskador.

Många människor vaknade av smällen och slog larm. Bilder från platsen visar hur bråte spridits ut en bit från fastigheten.

Läs mer på Expressen…

Polisen

-Pettersson säger att ”Märstaborna” börjar bli duktiga på att spränga krogar, skjuta, sticka med kniv och annat, det har blivit en spännande ort…

Om Märsta på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Explosion vid restaurang i Märsta

 1. https://imgl.krone.at/scaled/1893328/vfb7d22/full
  I tyska Essen skedde i eftermiddag något mycket sällsynt.
  En ”man” se bilden, hamnade i en rondell,och körde runt,runt i denna med hög fart,under en timmes tid, innan polisen lyckades få stopp på honom.
  Sen finns det vissa som påstår,det är ”Akademiskt bildade stackare,som flytt för sitt liv”,som anlänt till oss !!
  Alltså en av dem som ”på sikt blir lönande”.

 2. Det smäller ju oupphörligen över hela Abzurdien…Är det inte sprängdåd,är det bilar som kolliderar stup i kvarten. Vän av ordning säger,det har det väl alltid gjort…. 😉
  Jo,men numera springer förare och passagerare,snabb från platsen.
  Så skedde på E6:an för någon timma sedan. Hela sällskapet försvann över Skånes öppna fält !! Det är detta som är det nya,inom Orientalisk kultur !
  Ligger troligen i generna bland Kamel, o. Geta-herdarna !

 3. Inse att det handlar om terrorattentat som del i en islamsk ”befrielsekamp”.

 4. Hur länge skall vi acceptera förrädarna?
  Hur mycket illdåd tål ett folk utan att reagera?
  Vi måste ena oss . De vill att vi som är emot PK7 o finns i Riksdagen skall splittras i oetablerade små diverse partier så de får ännu mer tid att förstöra mer..
  (Gå med Gula Västarna de som kan!)

  1. Under drygt 40 år av okontrollerad massinvandring har inte den trygga naiva konflikträdda och Melloälskande svensken hittills reagerat så sannolikheten att majoriteten svenskarna framöver kommer att reagera mot landsförräderiet är förmodligen lika med NOLL !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: