91-åring dömd för islamhets på Facebook


ISLAM. Mannen från Bromölla kommun hetsade mot muslimer på Facebook och har nu dömts i Kristianstads tingsrätt. Det som gör ärendet unikt är att gärningsmannen är 91 år gammal. Det kan vara Sveriges äldsta näthatare som nu dömts i Kristianstads tingsrätt.

Han har aldrig tidigare dömts för något brott, men Kristianstads tingsrätt konstaterar att det är ställt bortom allt rimligt tvivel att han gjort sig skyldig till Hets mot folkgrupp.

I inlägget, som postades i en grupp med 12000 personer, skriver mannen bland annat om muslimer ”Man kan inte med bästa vilja i världen kalla dessa varelser för människor. De tycks vara inavlade som de bär sej åt.”

MANNEN skrev också betydligt grövre saker, som Lokaltidningen valt att inte publicera.

Tingsrätten konstaterar att brottet har ett straffvärde på ungefär två månader, men att det inte finns någon orsak att döma den 91-årige mannen till fängelse. Han döms istället till villkorlig dom och 6500 kronor i dagsböter.

-Pettersson säger att det är inte undra på att domstolar och rättsväsende är överbelastade när de har tid med sådant skit. Muslimer verkar fridlysta, de får säga vad de vill om ”otrogna” mer är ständigt kränkta när någon säger sanningen om dem…

Mitt förslag på vad koranen ska användas till…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


18 responses to “91-åring dömd för islamhets på Facebook

 • age

  ”RÄTTSVÄSENDET” står naturligtvis under
  styrning från socialdemokraterna.

  Socialdemokraternas kontrakt med Muslimska Brödraskapet, som undertecknades 1999,
  gäller ännu.

  Om du vill veta hur kontraktet låser upp
  Sverige till islam så kan du söka på:
  ”socialdemokraterna kontrakt 1999”
  alternativt läsa någon av bloggtexterna, som Pettersson skrivit om kontraktet.

  Det är i alla fall det största
  LANDSFÖRRÄDERIET i Sverige i modern tid!
  Jag har sparat 17 articklar om det och
  Pettersson har säkert mer.

  SÄPO verkar också vara köpta!
  De svarar inte på min skriftliga fråga om
  LANDSFÖRRÄDERIET!

  => Sverige är sålt till muslimerna!
  Känner du dig trygg med det?
  Gör du något åt det? (nej, jag tänkte väl det!)

  Vi Svenskar gör som orkestern på Titanic,
  vi spelar tills båten sjunker!
  – och vissa röstar t.o.m. på undergången,
  d.v.s. -på socialdemokraterna!

  Ni unga => lycka till!
  //age

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Det största felet är sammanblandningen av religion och folkgrupp. Det är det som leder till all skit.

  Tänk bara på nu till veckan, så ska Facebook börja hetsa mot oss vita som grupp. Just för att man särskiljer oss från andra grupper, i våra handlingar. D v s, om man uteslöt ALLA från detta forum, p g a vissa handlingar, vore det legitimt. Och inte p g a vit hudfärg, som det kommer att bli. Men de som diskriminerar vita som grupp, sätts väl aldrig åt i dagens nazistsamhälle. Hitler kunde inte gjort det bättre på facebook, än nuvarande ledning.

  Ja, apropå muslimer, så är de INTE ett folk, som skulle gå att hetsas mot. Utan en religiös klädnad, om ens det. Men låt oss säga det då. I så fall är det denna, personen ifråga angriper, INTE den religiöses etniska ursprung och folkhemvist. För denne är ju ARAB. skulle han gått på och angripit detta hade det varit ”hets mot folkgrupp.” Men inte som nu. Men det är så konstigt i dagens samhälle. Och domstolarna tycks inte tänka längre än näsan räcker. Eller också är de politiska, utan objektivitet och en riktig bedömning av sagesmannen. Plumpt, ja, men ALDRIG folkgruppshets. Det anser i varje fall jag.

  Gilla

 • Olof.p

  Men han är på rätt spår. Det måste vara inavel som gör muslimerna så motståndskraftiga mot kunskap.

  Gilla

 • Janne

  Insamling till 91-åringens böter säger någon. Bra ide, men någon måste organisera, engagera och hålla i trådarna, samla in pengar och betala ut pengar.
  Vem tar på sig det ansvaret och besväret?
  Det gör sig inte självt!
  Kan Pettersson kanske åta sig detta uppdrag? Det måste vara någon som vi kan lita på!
  Vi betalar in valfritt belopp på hans konto, märker talongen, som i detta fall med, ”91-åringen”
  Då vet han vem pengarna är avsedda för och när bötesbeloppet är uppnått så redovisar han det här på siten och överför beloppet till ”91-åringens” konto. Skulle det bli pengar över så kan dom gå till ett neutralt konto som Pettersson kan använda nästa gång någon drabbad svensk behöver hjälp! Det är av största vikt att nu hålla ihop och hjälpa varandra mot den hatfulle och grymme fienden.
  En hundring per skalle betyder ingenting för oss, men det betyder kanske allt för en fattig svensk pensionär!
  Och splittrade är vi lätta offer ondskan, men tillsammans är vi starka!

  Gilla

 • SVENSK

  Hoppas verkligen att den dagen kommer när dessa avskum som besitter rättsväsendet, Regimen och medierna får sona för sina beteenden!

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Då ställer man sig frågan vad vår överherre / diktator Löfven säger ut i etern ikring detta fall. Han sa väl själv nyligen i ett tal. ” Fråga inte vad landet kan göra för dig, fråga vad du kan göra för ditt land

  Denna man på 91 år han har nog gjort mer än tillräckligt för landet, och fortfarande gör han det. Vad gör dom andra som han skrev om ? Dom väntar nog mer på vad landet kan göra för dom och vilka krav man kan ställa, innan dom ens har en tanke på att göra något för värdlandet som tagit emot dom

  Det mest troliga är nog att Löfven kommer att ta upp hatet rasismen och alla nazister, nu har han mer kött på benen genom att det finns t.o.m folk som är 91 år och näthatar enligt en tingsrättsdom

  Gilla

 • whatthefeng

  Hmmm…
  Kryss i min anteckningsbok. Ännu en pensionär som inte röstar på sossarna.

  Gilla

 • Stenbock


  Skulle lägga in denna kompletta text från en sida jag hämtad från Texas US, vad gäller § 13,och vad som omfattas i EU´s beslutet.
  Redan här framkom,att detta fick i n t e vi läsas i ”vårt” land !
  Det börjar ju bra……

  Gilla

 • Janne

  Polis, åklagare och domstolar är en skam för Sverige! Dom har fullständigt missuppfattat sina uppgifter och istället för att upprätthålla ordning och skipa rättvisa så har dom nu infört medeltida häxprocesser mot oss svenskar, spelar ingen roll hur gammal eller ung Du är, huvudsaken är att Du har sagt sanningen. Då åtalas Du obönhörligt och fälls i summariska politiska domstolar! Gummilagar skapas på löpande band för att passa in i specifika åtal. Då kan dom utåt visa att ”dom har följt lagen”
  Världen har knappast skådat värre tyranner än dom vi har i Sverige!

  Gilla

 • Stenbock

  Och än värre blir det när EU´s nya § 13 träder ikraft. Då kommer vi som inte låter oss tystas att stå i kö utanför domstolarna !
  Heder åt den 91-årige mannen i Kristianstad.Han slog ju bl.a. Stenbock med hästlängder !!!

  Gilla

 • Leif

  Fattig pensionär? Finns det någon insamling startad?

  Gilla

 • Tony

  Så ser det ynkliga sossestyrda Sverige ut, gamla människor i ålder med denne farbror blir rånade och nerslagna av dessa importerade förmågor, utan det det händer ett jävla dugg från samhällets sida, men när denne åldring som givetvis tröttnat på alla importerade kriminella och tar bladet från munnen och säger vad han tänker, då vaknar samhället upp och åtalar denne.. Tycker att dom som sitter i denna Tingsrätt borde visas upp på gator o torg, så att människor kan beskåda hur ömkliga varelser ser ut.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Skönt att svenskarna snart har utrotat sig själva!

  Vi förtjänar inget annat!

  Gilla

 • mia.

  Ungefär samma straff som gruppvåldtäkt.

  Gilla

 • mia.

  Gubben är utan tvekan pursvensk, då gäller ingen pardon.
  Det gäller att sätta åt ordentligt. så beteendet inte upprepas, när det gäller Svenskar.
  Men vad gubben tänker om domstolar och politiker vet alla.

  Gilla

 • ossie

  Vet i faan om jag ens skulle vilja använda denna rulle att torka mig i arselet med.

  Gilla

  • Argus

   Som jag ser det är den lämpliga användningen. Problemet är dock att det är överhängande risk att analöppningen tar över. *blink* *blink*

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: