Trump har fått pengar till Clintons mur


UTRIKES. Bill Clinton byggde, George W. Bush byggde, Barack Obama byggde, Hillary Clinton ville bygga. Det är många som var för muren mot Mexiko innan Trump föreslog det. President Obama byggde och ljög till och med om att den var klar. Obama deporterade miljoner med illegala mexikaner och stängde gränsen för muslimer från Irak i sex månader utan att någon protesterade. Det beror tydligen inte på vad som görs utan på vem som gör det, rapporterar Reuters som inte kallar muren Trumps. 

Nu kallas muren till och med Trumps mur, det är ännu ett bevis på medias agendasättande rapportering. Nu har i varje fall president Donalt Trump vunnit en delseger. USA:s försvarshögkvarter Pentagon har godkänt en miljard dollar som ska användas för att bygga en del av Donald Trumps omdiskuterade gränsmur mot Mexiko.

Obama byggde mur som Clinton och Bush påbörjade. Trump får skulden för att han vill bygga klart.

Pengarna, motsvarande 9,2 miljarder kronor, ska gå till bland annat ett drygt nio mil långt stängsel och till infrastruktur, såsom att rusta upp vägarna längs gränsen. Patrick Shanahan, tillförordnad Pentagonchef, har gett i uppdrag till ingenjörskåren att utföra och planera bygget av muren.

Pengaöverföringen är möjlig då Trump i februari utlyste ett nationellt nödläge vilket öppnar för att presidenten kan omfördela militära budgetpengar till bygget av muren.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


One response to “Trump har fått pengar till Clintons mur

  • turrim

    Nu är det en jobbig dag för SVT:s radaktion och korrespondenten Carina Bergfeldt. President Trump får bygga muren och han är rentvådd i Rysslandsutredningen.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: