Österrikiska munkar slutar att ge de stackars ”fattig och hemlösa” tiggarna mat


Österrikiska franciskanermunkar i Salzburg upphör med att mata de ”Rumänska tiggarna” efter ett antal våldsamma händelser utförda av de utländska tiggarna.

I söndags vart måttet rågat, fyra rumänska tiggare, så kallade EU-migranter började slåss med varandra framför franciskanerkyrkan, munken fader Oliver fick också några rejäla smällar. ”Jag blev personligen attackerad, sparkad och slagen i huvudet,” säger farder Oliver.

Tidigare har franciskanermunkarna dagligen gett mat till omkring 40 EU-migranter, av totalt 90 i Salzburg, trots deras uppenbara brist på respekt. Zigenarna var ofta berusade fulla och kastade ofta cigarettfimpar på golvet i klostret.

LÄNK


9 responses to “Österrikiska munkar slutar att ge de stackars ”fattig och hemlösa” tiggarna mat

 • Ruth Magnusson

  I Stockholm verkar de ha ett nytt beteende, verkar ha flyttat från gathörnen ned till perrongerna i tunnelbanan.
  ???
  Javisst ja, man blir ju svensk om man åker tunnelbana.

  Gilla

  • Gustavo

   Är förbjudet och tigga i T-baneområdet så man ser inga sitta med muggar där,dock rör de sig emellan stationer och tågen . Sverige är en av de sista länder där tiggeri är tillåtet i Europa

   Gilla

 • Egert

  Det var en gång en rom som bodde i rom och han gillade rom.

  Alla rom uttalas olika och betyder helt olika.

  Gilla

 • Skrymer

  Det är inte lätt att vara ”Jesus-ig” idag. Man blir förr eller senare straffad för sin enfaldiga godhet. Oftast blir flera oskyldiga också straffade på vägen.

  Gilla

 • Danne

  Det är samma sak med svenska zigenare, det verkar vara en genetisk brist!

  Gilla

 • Stenbock

  Av skadan blir man vis !!
  För övrigt börjar Österrike så långsamt krya på sig.Detta land har det lika svårt,om inte än värre än hos oss.
  I söder f.d. Jugoslavien,som i sig själv har en mängd pack.Därtill allt som söker smyga över gränsen från Italien.(Niggrar från Afrika)
  Sedan leder ju stora Autobahn från Svarta Havs-länderna genom deras land. Enorma mängder lyckosökare från långtbortistan på sin väg till Merkels förlovade land. I förlängningen sedan,drar ju Abzurdistan också sina delar,av dessa kriminella ”fattiga stackare” !

  Gilla

 • Granskoga no

  För några år sedan ville naiva politiker få dessa tiggare att gå i skolan,man ordnade lokaler+lärare och allt men inga elever dök upp 🙂

  Gilla

 • Tony

  Hyfs är en bristvara hos dessa Ziggisar, och även Araber, tacksamhet vet dom inte vad det är, stora i käften med, för dom vet ju att våra flata myndigheter alltid står på deras sida, men med det ledarskap som vi skulle ha, men saknar, så blir det så!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: