Liberalen Allan Widman (L) ger Sabuni sitt stöd tio år för sent


INRIKES. Allan Widman, Liberalernas försvarspolitiska talesperson, är nu ytterligare en inom liberalerna som vill se Nyamko Sabuni som partiledare efter Jan Björklund. Widman säger till Sveriges Radio Ekot att den stor anledning till det är hennes engagemang för integrationsfrågor.

– Ja, när Nyamko var integrationsminister för lite drygt 10 år sen så var det en del som tycket att hon var lite tidigt ute, säger Allan Widman.

– Min bedömning är att nu är hon precis i rätt tid. Och det är hennes tydlighet och hennes politiska mod att våga tala klartext om de här frågorna som är både avundsvärd och viktig, säger Widman.

Erik Ullenhag (L) är en person som också har seglat upp som favorit i diskussionen om efterträdare.

-Pettersson säger att Widman verkar inte så vidare smart. Han påstår att Sabuni var för tidigt ute med att vilja begränsa invandringen och ställa krav på dem som kommer hit när det i verkligheten var han och de allra flesta andra som som sov och inte märkte vad som pågick eller kanske märkte men lät Fredrik Reinfeldt härja…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Liberalen Allan Widman (L) ger Sabuni sitt stöd tio år för sent

 • Tore

  Ja tydligen är en person från provinsen burunjumbi i Burundi den vassaste kniven i lådan i partiet liberalerna idag och skitsamma bara partiet försvinner från Svensk politik är jag nöjd.

  Gilla

 • hotmail.com

  Eftersom Nyamko Sabuni inte är etnisk svensk så vågar hon ha politisk inkorrekta åsikter. En etnisk svensk politiker med motsvarande åsikter hade blivit beskylld för att vara ultrahöger,fascist och främlingsfientlig. Om Nyamko Sabuni blir vald till partiledare så kan L konkurrera med SD om väljarna.

  Gilla

  • anne b rat

   Jag tror att L kommer att konkurrera mer med Rödluvan och C då Sabuni tycks ha en starkare ryggrad än syltryggen Björklund.

   Gilla

 • Janne

  En neger som svensk partiledare!? Så långt har det alltså gått, så djupt har Sverige sjunkit i det mångkulturella sjaskiga träsket. Hon kan komma hit på semester (som hon naturligtvis betalar själv) under en vecka, men att bo i Sverige, absolut inte! Jag accepterar aldrig någonsin detta och kommer att kämpa emot påtvingad mångkultur så länge jag lever! Mångkultur är hatet och ondskans verktyg som förstör och infekterar normala värderingar, kultur och sedvänjor!

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Widman som sitter i försvarsutskottet och hela tiden framför sin obefogade rysskräck är väl inte den politiker som har någon fingertoppskänsla över huvud taget.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Har bara hört gott om Sabuni, från de som jobbat med eller nära henne.
  Och de åsikter hon hade för 10 år sedan var väl OK.
  Men partiet som sådant litar jag inte på. L oavsett vad de kallar sig är ett kappvändarparti!

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Att posten som partiledare för Liberalerna kan bara bli en vinnare för när man börjar så är man redan en förlorare.
  Nyamko Sabuni har om jag förstår saken rätt ett bra jobb på Ångpanneföreningen att byta det mot ett parti som är kört totalt i botten av Jan Björklund och anhang måste betraktas som rena kamikazeuppdraget. Det är i så fall om det börja bli för mycket med het ånga under fötterna på henne i företaget.

  Gilla

 • Blodsven

  Tror knappast att oavsett vilken partiledare detta idiotparti utser, så är det godnatt och adjö till skiten. På 70-talet hade jag en gammal jobbarkompis som sa: ”-Folkpartiets väljare är till 80% skollärare och livrädda tjänstemän”. Har ingen anledning att revidera det än idag…

  Gilla

 • elfyma+

  Sabuni grundade den parasiterande organisationen ”Afrosvenskarnas Riksförbund” tillsammans med brodern Kitimbwa Sabuni.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Nyamko_Sabuni

  Men hon är trots allt bättre än lögnaren Ullenhag.

  Gilla

  • a

   Ullenhag har ju dessutom ett extra bagage genom att han måste släpa med sig sin fotpall för att han överhuvudtaget skall synas.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Politiker som inte kan hålla reda på ”tidsbegreppet” inom politiken, ska man inte lägga sin röst på. Vi har haft för många sådana. Tyvärr.

  De hindrar för det mesta, den sakpolitik som är bäst för landet, i nutid.

  Nyamko Sabuni som partiledare, är nog liberalernas enda chans, för att kunna överleva som politiskt parti.

  Hon är en duktig kvinna med lite skinn på näsan. Ingen lätt uppgift för henne om hon blir vald. Fast hon har allt att vinna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: