Miljöpartist: Kartlägg människor efter deras ras


RASISM. Leila Ali Elmi, född 1988, är en politiker med somalisk bakgrund. Sedan riksdagsvalet i Sverige 2018 är hon riksdagsledamot för Miljöpartiet efter att blivit invald genom 1.467 personröster som hon fick med hjälp av fotbollsklubben Bergsjöns SK:s dörrknackningskampanj i Göteborgs förorter. 

Kampen mot strukturell rasism är en hjärtefråga för riksdagsledamoten Leila Ali Elmi (MP). Hon anser att det krävs radikala åtgärder för att förbättra situationen i Sverige – och stöder Vänsterpartiets linje:

– Jag är positiv till att införa jämlikhetsdata där man registrerar människor efter deras ras, säger Elmi enligt Expressen.

Registrering jämlikhetsdata är ett förslag som Vänsterpartiet står bakom sedan februari 2018. Då körde V-kongressen över partiledningen och röstade för att SCB ska samla in och redovisa statistik över etnisk tillhörighet, nationellt ursprung, hudfärg och religion eller annan trosuppfattning.

-Pettersson har ingett emot förslaget men kan inte låta bli att fundera över rasbiologiska institutet, 1930-talet och vad som hänt om Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna lagt fram ett sådant förslag? Undrar om hon ska börja med samer?

Nåväl, jag antar att Leila Ali Elmi är fridlyst, svart, invandrare, muslim och miljöpartist…

Annars antar jag att muslimer gillar detta så dom vet vilka som ska krävas på extraskatten, jizya som alla icke-muslimer ska betala…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Miljöpartist: Kartlägg människor efter deras ras

 • bjornwiklund

  Naturligtvis skall detta register användas endast i vissa fall . . vem tror något annat….. ”minst lika bra ” osv…

  Gilla

 • Olof.p

  Det vore bra att kartlägga vilken ras som överutnyttjar sjukförsäkringen. Sjukförsäkringen är så överutnyttjad att den kan jämställas med socialbidrag ekonomiskt.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ännu en inkvotering i riksdagen !

  Gilla

 • gamgubben

  Hon säger sig veta att det existerar diskriminering och rasism och att det är si eller så, men vill ha fakta. Det är en övermänniska som redan vet utan fakta!
  Nu förstår jag varför politikerna är så glada i främmande folkslag tänk vad mycket gott de kommer att göra oss svenskar, låt dem bara få tid på sig att leverera, Ins allah!

  Gilla

  • svenskfinnaren

   Självuppfyllande profetia, som man gör allt för att bevisa till sin fördel. För vem tror på en objektiv förutsättningslös utredning, där även vi riktiga svenskar är inkluderade som undersökningskluster. D v s gällande om VI också utsätts för det, och t o m kanske ännu mer än andra grupper. Men denna sanning, kommer ju då självklart att tystas ner. För det är inte sanningen man vill ha fram, utan det vinklade politiskt korrekta, som kan befrämja vänsterns ideologi-politiska syften. INGET ANNAT!!! DESSUTOM, är just rasism bara gott!!! För rasism är kulturkamp och folkrättskamp, mot dem som försöker förröda en etnisk identitet och samhällsrätt!!!

   Gilla

 • nosferatu

  Undrar vad den här antirasisten tycker om miljöpartistens förslag?

  https://www.dn.se/asikt/sds-principprogram-innehaller-rasbiologi/

  Gilla

 • SVENSK

  Oj, jisses! tänk om en VIT SVENSK hade sagt detsamma!? när det inte ens ”finns” några raser!

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Nu börjar nazisterna sin väg mot total svenskutrotning. För det är detta det syftar till. Snart får vi våra första auswitch-läger, där vi får vistas, tills vi elimineras. För det är ju nazisterna som styr idag. Med den nya inkommande svart-ariska eliten vid sin sida.

  Gilla

  • Bea

   hur mycket fylla måste man ha för att skriva sånt nonsense. Du verkar ha svårt o skilja på vad nationalism är.,nyktra till din idiot

   Gilla

   • svenskfinnaren

    Nej, allt hänger ihop idag. Mer än du någonsin anar. Fast kanske inte på ett gängse sätt, i nåt givet läger av idag.

    Gilla

 • nosferatu

  Då ligger det väl inga hinder i vägen om man kartlägger kriminalitet. Vilka raser, vilka etniciteter och vilka grupper som begår olika brott.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Månne denna Lilla Leila vara både nazist och homofob?

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Det bevisar hur mycket dom i MP vet om människor, att dom ens tillåter ett sådant uttalande från partiledningen

  Enligt vad jag lärt mig så är människan en och samma ras, sedan finns det olika folkslag och ursprung. Även att människan har utvecklat sig olika beroende på vart man bor, så kallad evolution enligt dom lärda och dom som lärt sig något om människan

  Gilla

 • Hajo

  Klockrent!

  Gilla

 • Mm

  Oj, har MP röstat in en rasist, fascist och nazist.
  Vad säger sossepartiet. Skall vi börja ange hudfärg vid våldtäkter, kriminalitet så att vi äntligen får svart på vitt vem som som står för allt skit som händer i det svenska samhället.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: