Miljöpartist: Kartlägg människor efter deras ras

RASISM. Leila Ali Elmi, född 1988, är en politiker med somalisk bakgrund. Sedan riksdagsvalet i Sverige 2018 är hon riksdagsledamot för Miljöpartiet efter att blivit invald genom 1.467 personröster som hon fick med hjälp av fotbollsklubben Bergsjöns SK:s dörrknackningskampanj i Göteborgs förorter. 

Kampen mot strukturell rasism är en hjärtefråga för riksdagsledamoten Leila Ali Elmi (MP). Hon anser att det krävs radikala åtgärder för att förbättra situationen i Sverige – och stöder Vänsterpartiets linje:

– Jag är positiv till att införa jämlikhetsdata där man registrerar människor efter deras ras, säger Elmi enligt Expressen.

Registrering jämlikhetsdata är ett förslag som Vänsterpartiet står bakom sedan februari 2018. Då körde V-kongressen över partiledningen och röstade för att SCB ska samla in och redovisa statistik över etnisk tillhörighet, nationellt ursprung, hudfärg och religion eller annan trosuppfattning.

-Pettersson har ingett emot förslaget men kan inte låta bli att fundera över rasbiologiska institutet, 1930-talet och vad som hänt om Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna lagt fram ett sådant förslag? Undrar om hon ska börja med samer?

Nåväl, jag antar att Leila Ali Elmi är fridlyst, svart, invandrare, muslim och miljöpartist…

Annars antar jag att muslimer gillar detta så dom vet vilka som ska krävas på extraskatten, jizya som alla icke-muslimer ska betala…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Miljöpartist: Kartlägg människor efter deras ras

 1. Det vore bra att kartlägga vilken ras som överutnyttjar sjukförsäkringen. Sjukförsäkringen är så överutnyttjad att den kan jämställas med socialbidrag ekonomiskt.

 2. Hon säger sig veta att det existerar diskriminering och rasism och att det är si eller så, men vill ha fakta. Det är en övermänniska som redan vet utan fakta!
  Nu förstår jag varför politikerna är så glada i främmande folkslag tänk vad mycket gott de kommer att göra oss svenskar, låt dem bara få tid på sig att leverera, Ins allah!

  • Självuppfyllande profetia, som man gör allt för att bevisa till sin fördel. För vem tror på en objektiv förutsättningslös utredning, där även vi riktiga svenskar är inkluderade som undersökningskluster. D v s gällande om VI också utsätts för det, och t o m kanske ännu mer än andra grupper. Men denna sanning, kommer ju då självklart att tystas ner. För det är inte sanningen man vill ha fram, utan det vinklade politiskt korrekta, som kan befrämja vänsterns ideologi-politiska syften. INGET ANNAT!!! DESSUTOM, är just rasism bara gott!!! För rasism är kulturkamp och folkrättskamp, mot dem som försöker förröda en etnisk identitet och samhällsrätt!!!

 3. Oj, jisses! tänk om en VIT SVENSK hade sagt detsamma!? när det inte ens “finns” några raser!

 4. Nu börjar nazisterna sin väg mot total svenskutrotning. För det är detta det syftar till. Snart får vi våra första auswitch-läger, där vi får vistas, tills vi elimineras. För det är ju nazisterna som styr idag. Med den nya inkommande svart-ariska eliten vid sin sida.

  • hur mycket fylla måste man ha för att skriva sånt nonsense. Du verkar ha svårt o skilja på vad nationalism är.,nyktra till din idiot

   • Nej, allt hänger ihop idag. Mer än du någonsin anar. Fast kanske inte på ett gängse sätt, i nåt givet läger av idag.

 5. Då ligger det väl inga hinder i vägen om man kartlägger kriminalitet. Vilka raser, vilka etniciteter och vilka grupper som begår olika brott.

 6. Det bevisar hur mycket dom i MP vet om människor, att dom ens tillåter ett sådant uttalande från partiledningen

  Enligt vad jag lärt mig så är människan en och samma ras, sedan finns det olika folkslag och ursprung. Även att människan har utvecklat sig olika beroende på vart man bor, så kallad evolution enligt dom lärda och dom som lärt sig något om människan

 7. Oj, har MP röstat in en rasist, fascist och nazist.
  Vad säger sossepartiet. Skall vi börja ange hudfärg vid våldtäkter, kriminalitet så att vi äntligen får svart på vitt vem som som står för allt skit som händer i det svenska samhället.

Kommentera