Stäng

Riktiga feminister

FEMINISM. Alla genustramsare och feministfjollor , inkl. Özz Nujen borde kolla på dessa kurdiska kvinnliga soldater som dansar i Raqqa, IS huvudstad efter att ha BESEGRAT den sjuka sekten Islamska staten med vapen. De är riktiga feminister som kämpar för kvinnors rättigheter och inte kryper för islam. 

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Riktiga feminister

 1. Riktiga kvinnor KAN !
  Till skillnad mot alla välgödda verklighetsfrämmande patetiska och vänstervridna Metoo-fjollor som gapar och skriker i Sverige och övriga Västeuropa.

 2. Vi har riktiga feminister i Sverige med. Men här vill ingen samarbeta med dom. Det är bättre att fortsätta det antifeministiska krypandet för musseriet!

 3. Alla Svenska Feminister av alla kön hatar riktiga kvinnor men det finns nånting som dom bara älskar och det är ………. MUSLIMSKA MÄN ….
  Muslimska män som säger att dom är barn är det bästa Svenska Feminister vet ! Män som på riktigt hatar kvinnor är det bästa dom vet .
  HURRA FÖR JÄMLIKHETEN !!
  Lycka till era dårar !!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: