Jan Guillou talar om terrorism som skadegörelse


TERRORISM. ”Terroristerna kan ställa till åtskillig skadegörelse. De kan till och med åsamka oss förluster i människoliv. Men de kan inte skada vår demokrati. Det kan bara vi själva”, skriver Jan Guillou i dagens Aftonbladet.

”Tydligen har jag gått ner på ”bränna människor levande, köra över små flickor med lastbilar och etniska folkmord”-nivån, twittrar Hanif Bali.

Sedan drar Guillou igång det vanliga om traditionella högern, odemokratiska högernationalismen, högerextremismen och avslutar med det sedvanliga, nazism och Sverigedemokrater.

”Hett svallar blodtörsten bland SD och liknande högernationalister när det gäller att hitta på straff för de svenska IS-terroristerna när de återvänder till Sverige. Det är ett vämjeligt skådespel, därför att så få demokratiska politiker vågar stå emot hatet och barbariet”

-Pettersson vill påstå att Jan Guillou inte vet vad han skriver om. Terroristerna och islam har redan skadat vår demokrati rejält och värre kommer det att bli ju fler muslimer det blir i Europa och Sverige. Kanske Guillou tycker att ”skadegörelsen” det är pojkstreck…

Skadegörelse enligt Jan Guillou, undrar vad folket i Syrien, Irak och Afghanistan tycker om skadegörelsen…

 ”Dar-es-Salaam” – är inte bara en stad i Tanzania, det betyder också det islamiska Fredens Hus.

Det finns många miljoner bra och arbetsamma muslimer, jag känner några av dem men vad hjälper det så länge vi har islam och facit.

Muslimer bråkar med allt och alla. Muslimer slåss med judar och kristna, med sikher, buddister och hinduer, de är osams med ateister och andra muslimer. I 90 procent av världens konflikter är muslimer inblandade, de slåss i Kina, Thailand, Indien, Ryssland, Sydöstra Europa och på många andra håll. De islamska länderna från Gibraltar till Indonesien är mänskliga katastrofer. Vi har facit, varför envisas vår regering med att ta hit fler?

Så länge den muslimska befolkningen är lägre eller omkring 1 % av den totala befolkningen i ett land kommer muslimerna att betraktas som en fredsälskande minoritet och inte som ett hot mot någon.

Nation procent muslimer (gäller även regioner eller städer)

USA 1,0%
Australien 1,5%
Italien 1,5%
Norge 1,8%
Kanada 1,9%
Kina 2,0%

När de blir 2% och 3% börjar de missionera för att värva andra etniska minoriteter och missnöjda grupper och rekrytera från fängelser och gatugäng.

Danmark 2,0%
Storbritannien 2,7%
Tyskland 3,7%
Spanien 4,0%
Thailand 4,6%

Vid 5 % börjar på de utöva och kräva ett orimligt inflytande i förhållande till deras andel av befolkningen. De kommer att verka för införandet av halal och andra islamska normer och därigenom säkra arbetstillfällen för muslimer. De kommer att öka trycket på varuhuskedjorna för att de ska presentera varorna på sina hyllor – tillsammans med hot för den som inte följer kraven.

Schweiz 4,3%
Filippinerna 5,0%
Sverige 5,0% (kanske 6-8%)
Nederländerna 5,5%
Trinidad och Tobago 5,8%
Frankrike 8,0%

Vid denna punkt kommer de att kräva av den styrande regeringen att tillåta dem att utöva sharia, den islamska lagen. Det slutliga målet för islam är inte att omvända världen utan att etablera sharia över hela världen.

När muslimerna når 10 % av befolkningen, kommer de att öka laglösheten som ett sätt att klaga över sina villkor. Alla icke-muslimska åtgärder som kränker islam kommer att leda till uppror, hot och våld.

Guyana 10,0%
Indien 13,4%
Israel 16,0%
Kenya 10,0%
Ryssland 15,0%

Efter att ha nått 20 % blir det grova upplopp. Milisgrupper, mord på icke önskvärda och brinnande kyrkor och synagogor.

Etiopien 32,8%

Vid 40 % får vi se omfattande massakrer, terrorattacker och pågående jihadkrigföring.

Bosnien 40,0%
Tchad 50,1%
Libanon 59,7% (som var Mellanösterns pärla innan muslimerna blev i majoritet)

Från 60 % kan vi räkna med förföljelse av alla icke troende och andra religioner, etnisk rensning, användning av sharialagar som vapen och Jizya, den skatt som placeras på otrogna.

Albanien 70,0%
Malaysia 60,4%
Qatar 77,5%
Sudan 70,0%

Efter 80 % sanktionerar staten etnisk rensning.

Bangladesh 83,0%
Egypten 90,0%
Gaza 98,7%
Indonesien 86,1%
Iran 98,0%
Irak 97,0%
Jordanien 92,0%
Marocko 98,7%
Pakistan 97,0%
Syrien 90,0%
Tadzjikistan 90,0%
Turkiet 99,8%
Förenade arabemiraten 96,0%

Vid 100 % muslimer är vi framme vid paradiset i ”Dar-es-Salaam” – det islamiska Fredens Hus – evig fred eftersom alla är muslimer – ni ser själva vilka paradis

Jemen 99,9%
Afghanistan 100,0%
Saudiarabien 100,0%
Somalia 100,0%

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Jan Guillou talar om terrorism som skadegörelse

 • anne b rat

  JG är inget annat än en uppblåst jävla kommunistisk skitstövel som är långt ifrån verkligheten och lever inte som han lär!

  Gilla

 • Maria Jonsson

  Gällande Guillou. Har så länge jag kan minnas fått obehagliga Narcissist vibbar av den mannen.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Gällande Jan Guillou.

  ”Det är bättre att tiga och tas för en idiot, än att prata och undanröja alla tvivel.”

  Gilla

 • Margiole

  Jan Guillo är pro PLO

  Gilla

 • Langmore

  När det gäller Turkiet, så är många sekulära uppemot 40 %.

  Gilla

 • S Eriksson

  Nu får jag nog f-n för att jag skriver det här men jag misstänker att sanningen inte är helt lätt att finna. Guillou skrev för ca 20 år sedan tankeväckande alster om det svåra med att definiera en terrorhandling och vem som är en terrorist. I bland är det lätt, men stundtals betydligt svårare. Och vad är egentligen skillnaden mellan en frihetskämpe och en terrorist. Jag ursäktar inga vansinniga våldshandlingar men det finns inte bara svart och vitt på paletten.

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   En frihetskämpe kan bara ”existera” under ockupation av en nation. All annan våldsverkan mot oskyldiga i befolkningen är att betrakta som terrorism, i synnerhet om terroristerna kallar sig kommunister eller jihadister.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  J.G, är bara en av extremvänsterns och de kriminellas försvarare och talesmän !

  Gilla

 • odalkvinnan

  Han funkade bra då det fanns en TV kanal då han fick en timme per vecka att sprida budskapet. Han är som en gammal trött cirkushäst som krumbuktar i AB. Manegen är krattad där men inte utanför cirkustältet.
  När man passerat bäst före datum och världen har förändrats utanför men inte han.
  Seneca Si tacuisses philosophus mansisses. Om du hållit käften hade du fortfarande varit filosof

  Gilla

 • SVENSK

  Bättre att göra tvärtom, att betrakta skadegörelse som terrorism! t ex brandattentat.

  Gilla

 • carl ekström

  Vad vet den individen.Dyra viner och löjrom är väll vad han kan.
  Någon riktig arbetare( nej inte i närheten)

  Gilla

 • Olof.p

  För oss gubbar är det inte så farligt, tvätta fötterna och be ett par gånger om dan, bestämma över våra kvinnor och barn. Men att kvinnorna inte motsätter sig islam är en gåta.

  Gilla

 • Tore

  Sverige 100% inom25år Guillous våta och alla kulturmarxistets våta dröm.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Till Jan har Alice något mycket viktigt att förmedla.

  Alice Teodorescu: ”Verkligheten viktigare än orden.”

  ”Hur man väljer att beskriva verkligheten är viktigt. Ord spelar roll. Men idén om att ord kan, eller rentav ska, användas för att manipulera verkligheten, då verkligheten av någon anledning framstår som obehaglig, är destruktiv – och historiskt välbeprövad med förödande resultat.”

  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-verkligheten-viktigare-än-orden-1.6326576

  Gilla

 • ossie

  Den där gåslever och champagne kommunisten kan ta sig nånstans där solen inte skiner.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: