Bild på mörkhyad yngling som drog vapen för fikabröd


BROTTSLIGHET. Den unge man som drog vapen efter en misslyckad fikabrödsstöld är känd av polisen sedan tidigare. I veckans ”Efterlyst” går polisen ut med signalement på honom.

– Han har korta rastaflätor, en sönderriven jacka och ett handklovsmärke på vänster arm, säger Elena Franzen, gruppchef vid Rinkebypolisens ungdomsutredningsgrupp.

-Pettersson säger att det är som vanligt, det enda som skiljer är graden av mörkt och det hade varit bra att slippa pixlingen om polisen vill ha hjälp…

TIDIGARE 2019-02-27. Snattare drog vapen – nu vädjar polisen om hjälp och eld upphör

BROTTSLIGHET. Efter att en person misstänkt för snatteri av kaffebröd dragit vapen mot butikspersonal i Kista i nordvästra Stockholm har en polis i området spelat in ett klipp som fått stor spridning på Facebook.

– Förstår vi på riktigt hur sjukt det här beteendet är? säger Christoffer Bohman, biträdande lokalområdeschef i Järva, bland annat i klippet.

Bohman menar att vapenkulturen brett ut sig allt mer under de senaste åren och han vädjar nu till allmänheten om hjälp för att få stopp på spridningen.

– Känner du till någon som har vapen? Har du hört ett rykte om att någon har vapen? Då behöver du säga till. För samhällets sida och personen i frågas skull, så behöver du säga till oss, säger Bohman.

-Pettersson hör inte ett ord om den grundläggande orsaken till våldet. Alldeles för stor kravlös asylinvandring från dysfunktionella länder. Det är visserligen inte polisens fel men polisledningen borde gå ut med att polisens antal och resurser räcker till svenska kriminella men inte till Mellanösterns…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Bild på mörkhyad yngling som drog vapen för fikabröd

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: