Så här kan man laga tänder gratis – tandvård för illegala

VÄLFÄRD. Den 22 maj 2013 klubbade sju av åtta riksdagspartier igenom en lag som ger i princip gratis vård till illegala invandrare. Samhällsnytt beslutade sig för att granska hur systemet fungerar.

Samhällsnytt gav sig ut till ett antal tandvårdskliniker utrustade med dold kamera för att se hur det går till när någon kommer till kliniken och uppger sig vara ”papperslös”. Se reportaget nedan.

Endast Sverigedemokraterna var emot detta.

23 thoughts on “Så här kan man laga tänder gratis – tandvård för illegala

 1. – men det där kommer väl aldrig att bli något
  problem?

  Apor har väl inga hål i tänderna?

  Visst ja: Alla apor behöver ju tandställning!
  De behöver ju kompensera att de är så fula!
  – och då blir det dyrt – för oss!
  – apor kan ju inte jobba när de har tandställning!
  – då måste alla apor ha alla bidrag!

 2. Hundra miljoner hit , femti miljarder dit , sen igen tio miljarder dit , fem miljarder hit osv osv osv osv Förr eller senare kommer pengarna att ta slut och vad händer då Grönvänsterpacket+ C kan inte tänka saker till slut Dom ser inte följderna av allt vad dom lovar Följderna kommer att bli den största svenska katastrofen i modern tid Men ingen fara hjälpen finns nära Muslimerna tar över Grönvänsterpatraskets högsta önskan går i uppfyllelse de som dom har arbetat för i många år Sen gäller de bara att hålla i huvudena

 3. Varför kacklar ni bara om detaljer?

  Det stora och allvarliga hotet mot Vårt Fosterland heter: Sociald3mokrater!

  Det största LANDSFÖRRÄDERIET mot Sverige i modern tid är ju:
  Socialdemokraternas kontrakt med muslimerna/islam!
  Kontraktet är alltjämt gällande!
  Pettersson har refererat kontraktet flera gånge4 här på bloggen!
  Du kan läsa om det själv på: www. ”socialdemokraterna kontrakt 1999”!

  Varför är det tyst om det?
  Finns det hot bakom tystnaden?
  I så fall blir väl både Pettersson och jag snart ”tystade” – av sossarna?

  Någon som kan förklara?
  SÄPO svarar inte på min skriftliga fråga om landsförräderiet!
  //age

 4. Det är oerhört svårt att förstå hur ett sådant förslag kunde gå igenom Sveriges Riksdag utan att tänka, ”våra folkvalda är ju utan sunt förnuft.”

 5. Volvo Sonett är Italiensk som Marve Fleksnes sa i tanläkarsketchen från slutet av 60-talet !!!

 6. Samnytt har en lista på alla som röstade JA till att illegala skulle få tandvård för 50 kr. Det går då att se vilka solm bluffar! En person som brukar betraktas som Nationell och populär här på bloggen röstade JA! enl Samnytt!

 7. Om någon, efter att ha sett denna podd, fortfarande tänker rösta på 7klövnern måste denne förklaras hjärndöd!

 8. Jag är pensionär sedan länge, och har inte råd att gå till tandläkaren! Jag har många problem med t.ex amalgam som är orsakade av just tandvård då jag var barn!!
  Staten förstörde mina tänder och jag får ingen hjälp med det på gamla dar!!

  • Du har helt rätt, på 1960-70 talet borrades hela tanden ur även vid mindre hål och fylldes med amalgam, det räknas nu som en felbehandling.

   • Det är fruktansvärt! jag har dock tur som bara har två sådana tänder, förstår hur det är för de som har flera! Alla som är drabbade borde få gratis tandvård!

   • Ja redan på 50-talet, som i mitt fall. Jag var i USA tidigt 70-, då en av dessa lagningar gick sönder. Jag gick till en tandläkare som satte in en vit krona, snyggt mm, tog inget betalt för han tyckte synd om mig som ”misshandlats” så av tandläkare!!

 9. Jag SPYR på alla jävla parasiter och GRÅTER med alla vars pengar inte räcker till tandvård och FÖRBANNAR alla politiker som röstat för detta. Fy faaan sicket jävla fyle..

  • Glöm inte att även förbanna alla trygga naiva och konflikträdda väljare som de sista 40 åren röstat på och stött 7 klövern och deras helt sjuka och totalt okontrollerad massinvandring som vi idag ser ett katastrofalt samhällsresultatet av !
   Som sagt, det blir definitivt en röst på AFS även i valet 2022.

 10. RÖSTAS DET FÖR IDIOTI, SÅ FÅR VI IDIOTI.

  Stackars våra pensionärer som röstar för NEJ TILL IDIOTIN ( alla de som röstade mot 7-klöverns propaganda ).

  Vill ni ha det så här i Banandiktaturen Sverige?
  Eller vi ni ha FÖRSTÅND !?

 11. Avslöjande reportage, där kommer den rätta bilden fram, vad personal inom tandvården egentligen tycker. Jag har hört samma, av både tandläkare och annan tandvårdspersonal, det bekräftar samma sak, de flesta tycker det är sjukt, men vågar inte säga det öppet. Förtrycks av statens företrädare, likt Stasi i forna DDR.

Kommentera