Har alla spärrar släppt hos Margot Wallström (S)

ISLAM. Om detta är sant så har alla spärrar släppt hos vår utrikesminister Margot Wallström (S). Mahmoud Aldebe har försökt nå toppen i Centerpartiet och vill införa sharialagar i Sverige. 

Hela familjen Aldebe är islamister och kända från bloggen…

Carina Hägg är en före detta socialdemokratisk riksdagsledamot som kastades ut från partiet när hon öppet kritiserade socialdemokraternas gullande med islam…

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Har alla spärrar släppt hos Margot Wallström (S)

 1. Där ser man var de står. Judehatare som socialister och socialdemokrater i själen är. De vurmar för och älskar nazisternas rötter, men inte de som lämnat dem. Nej, de vill ha dem, och låta dem frodas i nutid. Det är därför de hatar SD så, för att de lämnat de rötter socialdemokraterna vårdar ömt. Helst ska de då vara de äldsta och riktigt gamla rötterna. De som var ursprunget och grunden för all modern nazism, d v s islam. Så därför har vi skälet till varför Margot Wallström är som hon är, gällande palestina och Mahmoud Aldebe.

 2. Frugan Ebtisam Aldebe (C) som var nämndeman i Solna Tingsrätt.
  Är polisanmäld för misstänkt fusk med ersättningar hon begär.
  Stiftelsen där hon arbetar heltid drivs av maken Mahmoud Aldebe.
  Stiftelsen betalar inte in någon skatt för arvoden, för dem som arbetar och får betalt.

  “Nämndemannen Ebtisam Aldebe utreds nu även för ersättningsfusk”
  Den före detta centerpartistiske nämndemannen Ebtisam Aldebe,
  om misstänkt fusk med hur hon begärt ersättningar av domstolen.

 3. Muslimen Mahmoud Aldebes “Öppna brev” utfärdat år 2006 med krav på politikerna att införa särlagstiftning för muslimer i Sverige finns kvar i arkiven och kan lätt plockas upp av för beslut.

  Här länk till dokumentet på 7 sidor.

  http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/Isidor/files/83/2113.pdf

  År 2008 ville Mahmoud Aldebes fru Ebtisam Aldebe (båda centerpartister) också ha muslimsk särlagstiftning i Sverige enligt videon nedan.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=mGafY8CScmA&w=560&h=315%5D

  Kan det vara något som Margot Wallström (S) är redo att nappa på så att sossarna kan få röster från de muslimer i Sverige som Mahmoud Aldebe ordagrant inkl stavning beskriver som …

  “Annars finns det risk att majoriteten av muslimerna bli soffläggande under valdagen”

 4. Rösterna är inte gratis. Vi får se nu fram till nästa val vad dom kostar.
  Kommer det att byggas många minareter?

Kommentera