Stäng

Sverige utvecklas till att bli ett säkerhetshot mot hela EU

Debatten om hur Sverige skall hantera återvändande IS-terrorister fortsätter. Socialtjänsten i Stockholm har sedan slutet av förra året tagit emot 38 orosanmälningar om att barn i familjer där person krigat för IS kan fara illa enligt SVT. Bakom orosanmälningarna döljer sig ett återvändande av terrorister som gör att Sverige nu utvecklas till att bli ett säkerhetshot mot hela den europeiska unionen.

I en del i en ny handlingsplan mot våldsbejakande extremism, som tillförs fyra miljoner kronor, tillförs arbetet fyra miljoner kronor. Ett stadsövergripande expertlag införs, som ska ta kontakt med dem som återvänt och se till att barn till återvändarna mår bra.

– Forskare kommer, tillsammans med säkerhetspolis och polis, hjälpa oss och se att våra insatser blir de mest effektiva som finns enligt tillgänglig forskning, säger finansborgarrådet Anna König Jerlmyr (M), till SVT Nyheter Stockholm.

Det största problemet är dock det motstånd mot repressiv lagstiftning som finns på den politiska nivån. Nuvarande justitieminister Morgan Johansson (S) har sedan 2010 tillsammans med statssekreterare Maria Ferm (MP), inledningsvis i riksdagens justitieutskott där bägge satt mandatperioden 2010-2014 men sedan 2014 i regeringen, systematiskt och strukturerat försenat och vattnat ur alla initiativ som tagits för att skärpa lagstiftningen på området.

Läs vidare på Ledarsidorna.se…

-Pettersson håller med Johan Westerholm på Ledarsidorna.se att politikerna är ett problem, men journalisternas ansvar får inte glömmas bort. Journalisterna har i årtionden dolt, vinklat och ljugit om problemen med invandring och islam. Det har fått en många väljare att fatta felaktiga beslut och vi har valt politiker som inte är fullvuxna för uppgiften.

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 reaktioner på “Sverige utvecklas till att bli ett säkerhetshot mot hela EU

 1. DETTA – är vår svenska 🇸🇪 LAG om – ’RELIGIONSFRIHET’…
  (OBS! Den 🚩 ’flaggade’ 🚩 meningen!)
  …….

  ”ARTIKEL 9 – Tankefrihet, samvetsfrihet och RELIGIONSFRIHET

  1. Var och en har rätt till tankefrihet, samvetsfrihet och RELIGIONSFRIHET;
  🚩…denna rätt innefattar frihet att BYTA religion eller tro…🚩
  och frihet att ensam eller i gemenskap med andra, offentligt eller enskilt, utöva sin religion eller tro genom gudstjänst, undervisning, sedvänjor och ritualer.
  2. Friheten att utöva sin religion eller tro får endast underkastas sådana inskränkningar som är föreskrivna i lag och som i ett demokratiskt samhälle är nödvändiga med hänsyn till den allmänna säkerheten eller till skydd för allmän ordning, hälsa eller moral eller till skydd för andra personers fri- och rättigheter.”
  ——-
  Den LAGFÖRDA frihet – gäller fr.o.m. 1995 – FULLT UT!
  …inte 😟

  – OBSERVERA!! …kan DU se (det INTE riksdagens ledamöter och ersättare ser) att – lagen FAKTISKT ställer ETT konkret krav?
  – BETÄNK!! …svarar islamsk lära upp mot det kravet?

  Har då ISLAM rätt att etablera sig i vårt land SOM en religion – ’med rätt att utövas’??
  ——-

  – HJÄLP TILL ATT SPRIDA KUNSKAP HOS FOLKET – OM RELIGIONSFRIHETENS FÖRBUD – MOT ISLAMS LÄRA!!!

  ***** DELA! DELA! DELA! *****

  https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-19941219-om-den-europeiska-konventionen_sfs-1994-1219

 2. Och var står Sd i förhållande till islam/islamiseringen av Sverige idag?
  Väldigt tyst och lamt därifrån partitoppen angående detta idag.Det verkar tyvärr som Sd har ändrat hållning ,vilket de inte gått ut och meddelat gräsrötterna och väljare om , däremot finns tecken på att Sd har veknat/ lagt sig platt angående islamiseringen av vårt land.Att Sd ledningen gjort sig av med den absolut vassaste, oerhört påläste,rakryggade, och hårdast arbetande riksdagledamoten Kent Ekeroth är illavarslande för nu har de ingen som jobbar så hårt för lagskärpning och utvisning av importerade grova brottslingar,Kent E var helt enkelt kanonbra och en vagel i ögat på sjukklöverligans ledamöter i riksdagen som hela tiden försvarar brottsimporten med näbbar och klor,kan tänka mig att lögnaren den otäcke mollgan johansson och hela socialistjuntan jublar när det inte finns någon riksdagsledamot kvar som kämpade så hårt och starkt mot brottsimporten som Kent E.Uteslutningen av den fantastiske och mycket begåvade,och kompetente fd Sd politikern Thoralf Alfsson är en skandal minst sagt,Thoralf är den som byggt upp hela Sd kalmar och gräver hårdare och djupare än 99% av msm journalister gör,han kritiserar islamiseringen av Sverige och därför blev han utesluten ur Sd, Sd borde vara tacksamma
  för allt arbete Thoralf gjort för partiet och medlemmarna istället hugger de honom i ryggen,helt sjukt.Vart är Sd på väg??
  Intresant från Thoralfs nya blogg;SD och islam.

  https://thoralfsblogg.com/2019/02/24/sd-och-islam/#more-584

  1. Ja Suzie du har helt rätt,detta kommer att innebära ett stort medlemsfall för SD.
   Något simplare än deras handlande inte enbart mot Thoralf,utan en mängd andra duktiga medlemmar,är inte acceptabelt.
   En mängd nytillkomna skitstövlar,har genom sitt armbågande för framgång,skadat partiet mycket svårt !

 3. Är Sverige någon slags experimentverkstad för EU för att testa konsekvenserna av olika beslut?
  Undrar vilken roll EU har planerat att region Sverige ska spela i en kommande Europafederation?

 4. 😁 Hahahahaha!
  Det är, lika gott!

  Vi som är emot det som sker vet att hålla oss vakna.
  Resten förtjänar det allra värsta!

 5. vi skall bygga landet!
  inte f.. bygger vi det på säkerhet och för svenskar.
  för ingen PK mäniska har något till övers för det som betalat skatt hela livet och får en katastrof pension som inte går att leva på, men de kan slänga ut pengar till höger och vänster på det som söndrar landet och åker snålskjuts på våra skattepengar som de själva får som bidrag eller t o m lön för att skicka landet i kaos.
  inga öron, inga ögon, inget sunt förnuft finns kvar. Är vi på väg att bli Europas Venzuela?
  inget över till folket och bara svågerpolitik.

 6. Största säkerhetshotet är ju kontraktet, som
  socialdemokraterna har med Muslimska
  Brödraskapet!

  LANDSFÖRRÄDERI, att sälja sitt land, är
  numera helt OK.
  Detta bekräftas av att SÄPO inte svarar på
  min skriftliga fråga om FÖRRÄDERIET.

  Någon som kan tänka sig annan förklaring?

 7. https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2019/02/dpa-picture-alliance-19-6_1550945936-480×270.jpg
  Såg en bild i BZ och kom att tänka på,här borde ju tomhylsan Hultqvist (eller vad försvarsministern i Abzurdien heter) slå till,och förstärka vårt Flygvapen.
  Planet ovan är en kopia av DC3:an som står stationerad på Gotland,för att försvara Ö´n..
  Objektet på bilden anses för dyr att reparera,och skänkes bort till hågade !

 8. Ja, så här är verkligheten.

  Liksom på många andra områden där Sverige utmärker sig,
  avviker och skämmer ut sig!

  Utrikesministern, socialförsäkringsministern och justitieministern skulle
  jag säga utgör anmärkningsvärda och lysande exempel på detta.

  Men i ”pratvärlden” bollar man ständigt med begreppen ”säkerställa”
  och ”hållbarhet”!

  Visst är det ironiskt!

 9. ”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår”

  Ibland slår du verkligen huvudet på spiken Pettersson.

 10. En ny ansvarsfrihets- och straffrabatt- förtur i kön, och bidragsgrund i ”svensk” bl.a. straffrätt är att påstå att man är m….m

 11. Klart att Nordens blivande och ledande Islamist-stat Sverige är och blir ett hot vilket tyvärr en klar majoritet av den naiva och konflikträdda svenska väljarkåren inte fattar eller har insett de senaste 40 åren med en totalt okontrollerad massinvandring !
  Även Danmark Norge med sina högerregeringar och även Finland kommer att drunkna i mångkulturens s.k trygga och heliga träsk, ingen kommer undan har man en gång gett lillfingret så blir man av med hela handen.
  Island kommer nog att klara sig längst och bäst.

 12. Bara att inse nu sitter socialdemokraterna med svartepetter och den nivå på deras kunskap som de besitter kommer de ALDRIG att reda ut detta. Politikerna har verkligen lyckats med att förstöra Sverige och fort går det med.

 13. Danmarks tankar om att införa inresekontroller till Danmark bottnar i den Svenska regeringens slapphet i kontrollerna av vilka personer som släpps in och tillåts att vistas fritt i landet. Om Danmark inför gränskontroll mot Sverige så blir det inte bara en slapp koll av legimation utan kontroll av pass och slagning i brottsregister.
  Morgan Johansson med Maria Ferm som hjälpreda måste vara det mest inkompetenta som regeringen kan uppvisa, och det säger inte lite.
  Ser man till hur Morgan pratar och ljuger samt hans totala handlingsförlamning så kan man nästan tro att han och Maria börjar dagen med att röka på.

 14. Jimmy Åkesson kan sitta och skratta gott åt röran som sjuklövern ställt till med och som han varnat för de senaste 15-20 åren.

  1. Ja, Jimmy.Å som likt 7 klöverns politiker också lever i en egen välgödd och skyddad tillvaro långt från dagens s.k trygga och heligt mångkulturella svenska samhälle sitter säkert och gapskrattar men vad hjälper det Folkhemmet och oss infödda äkta svenskar som idag försörjer både kreti och pleti och som politikerna från V till SD föraktfullt kallar för s.k vanligt folk ?
   Att stå i riksdagens talarstol kritisera och lova saker i teorin är enkelt men att göra verkstad är betydligt svårare.
   Får se om J.Å även skrattar och myser när SD blivit det där antirasistiska mittenpartiet som gruppledaren för SD Mattias Karlsson sagt att partiet ska bli framöver.
   Blir definitivt en röst på AFS även i valet 2022.

  2. Skratta gott som skratta sist när han sitter där med makten och ingenting går det att göra åt. S, MP, V och nu C och L gör allt för att sälja ut Sverige. Frågan är bara såtillvida vem?

   1. @ EH. Du har skrivit …

    ” … gör allt för att sälja ut Sverige.”

    Mer sanningsenligt borde du väl ha skrivit …

    ” … gör allt för att skänka bort Sverige.”

 15. Jag tycker Reinfeldt ska öppna sitt hjärta och ha dom inneboende på Östermalm. Det var ju han som ville ha dom till Sverige, inte vi svenskar.

 16. Då är det väl dags att EU-rötan sätter idiotlandet Sverige under förmyndare, eller ingår idiotlandet i ett globalt experiment för att skicka alla problem hit?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: