Det största hotet mot Sveriges säkerhet är Sveriges politiker

ISLAM. Adam Marttinen är Sverigedemokraternas rättspolitiska talesperson och twittrar om att moderaterna anslutit sig till ännu ett gammalt SD-förslag som de tidigare röstat emot.

Med anledning av skr. 2014/15:146 Förebygga, förhindra och försvåra – den svenska strategin mot terrorism. Motion 2015/16:254 av Kent Ekeroth och Adam Marttinen (båda SD).

Förslag till riksdagsbeslut

 1. Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att förbjuda propaganda för terrorism och tillkännager detta för regeringen.
 2. Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att straffa varje form av deltagande i eller stöd till terroristorganisationer och tillkännager detta för regeringen.
 3. Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att skärpa straffen för terroristbrott och tillkännager detta för regeringen.
 4. Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att frånta terrorister med dubbla medborgarskap deras svenska medborgarskap och tillkännager detta för regeringen.
 5. Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att utreda hur terrorister med endast svenskt medborgarskap ska göras statslösa och tillkännager detta för regeringen.
 6. Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att hemlig dataavläsning ska inkluderas i de terrorbekämpande myndigheternas förmåga att inhämta information och tillkännager detta för regeringen.
 7. Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att tillåta signalspaning vid förundersökning och tillkännager detta för regeringen.
 8. Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att det bör vara regeringens uttryckliga ambition att FRA, Säpo och Must har direktåtkomst till varandras databaser eller att en gemensam databas skapas, och riksdagen tillkännager detta för regeringen.

-Pettersson noterar att ärendet avslutades den 9 december 2015, med att justitieutskottet och riksdagen avslog sex av åtta förslag. Fokus på att samarbete med FN och EU ska komma i första hand. Det är bara att konstatera att det största hotet mot Sveriges säkerhet är våra politiker. 

Så här såg det ut när riksdagen röstade. Som ni ser röstade en moderat med SD, övriga mot. Frågan är varför? Tycker S, M, MP, C, V, L och KD att det ska vara tillåtet att göra propaganda för terrorism eller är hatet med SD viktigare än landets säkerhet?

Propaganda för terrorism

Omröstning medborgarskap, endast ett parti ville ha möjligheten att dra in detta. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

9 thoughts on “Det största hotet mot Sveriges säkerhet är Sveriges politiker

 1. Det jag undrar är var alla politiker är som är frånvarande? Vabbar dom? Dom får tydligen betalt både från försäkringskassan och jobbet då.
  Med en miljonlön kunde man kanske hasa sig till jobbet och låtsas jobba iallafall.

 2. Där har vi detta hur dessa pk politiker och journalister tror att allt som SD säger är skit särskilt 2014 men blir mer och mer tvungna att använda SDs politik för annars skulle Sverige gå åt helvete fortare . Detta är ju ett stort problem för oss medborgare för vi har nu sett att våran välfärd är hotad tack vare dessa pk människor som tycker vi Svenskar ska rulla oss i skiten för både invällare och klimatet . Dessa välbetalda ryggdunkande pk politiker är ju motfalls kärringar bara för att dessa är rädda för kompis trycket i partiet och deras höga löner ska ta slut och man undrar ibland om hissen går ända upp på vissa?Så man får hoppas att vanligt folk fattar vad det är som pågår i Sverige idag .Man får hoppas att allt fler sluter upp i protester och demonstrationer nu när våren och sommaren kommer .
  DETTA MÅSTE VÄNDA SNART.

 3. Men Moderaterna röstar inte för det, Kristersson vill bara låtsas, nu när han ändå inte behöver delta i politiken.
  I nästa val sitter han i samma sandlåda som L och C, för att förhindra SD.

  • Lita aldrig på någon från 7 klövern, den lömska hycklande och ryggradslösa familjen har länge visat vad den går för !!!!!!!!

 4. Hur svårt ska det vara att använda förnuft och hjärnan.
  De flesta vill tydligen ha brott och terror och ska skydda detta sjuka så det kan fortsätta.
  Medans SD ( och en del andra mindre partier) gör allt för att förhindra brott och terror.

  IDIOTIN ÄR TOTAL !!!

  Tack SD för att ni orkar stå ut, bland denna samling av totala sinnesförvirrade stolpskott.

  • Man ha en hjärna först och främst !
   Vad hjälper det Folkhemmet att SD står ut med all idioti ?
   Alla politiker inom 7 klövern och SD lever i en välmående totalt verklighetsfrämmande tillvaro helt fri från mångkultur de bryr sig inte dyft om något annat än makt och egna förmåner.
   Ingen kan övertyga mig om att politikerna inom SD skulle måna mer om oss infödda äkta svenskar som J.Å och övriga politiker föraktfullt kallar för s.k VANLIGT FOLK.

Kommentera